Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Īsts Letiņš ir čangalis kurš dzimis Kurzemē mācījies Zemgalē Sievu ņēmis Vidzemē un uz copi brauc Latgalē Un vēl neslikti būtu ,ka 20% asiņu būtu no kādas citas tautas ņemtas :DDDD

bums, 11.janvāris 2015, 22:09

Tā kā man drusku no Zviedriem....vecvecvectēvs
11.janvāris 2015, 22:15 | links

Īsts Letiņš ir čangalis kurš dzimis Kurzemē mācījies Zemgalē Sievu ņēmis Vidzemē un uz copi brauc Latgalē Un vēl neslikti būtu ,ka 20% asiņu būtu no kādas citas tautas ņemtas :DDDD

bums, 11.janvāris 2015, 22:09

Aivar,par priekšā teikšanu izraidīšu no klases!
Par asiņu piejaukumu,nez vai varam sūdzēties.Cik svešu varu caur un pār gājušas.
11.janvāris 2015, 22:14 | links

jaa, te jau letinji viens otram riikli paarkodiis, nemaz krievus nevajag... Aiz labas dziives plosaamies, kungi? :)

daddy_j, 11.janvāris 2015, 21:52
Tas kurš rēja manā virzienā, nekāds letiņš nav!

mjuniors, 11.janvāris 2015, 21:53
Lūdzu izstāsti,kāds ir īsts letiņš.

BrunoL, 11.janvāris 2015, 22:05

Īsts!? Tāds tu nav, es runāšu par sevi! Es dzīvoju Latvijā. Nēesmu vergojis nevienā ES valstī. Esmu zemnieks, domāju, īstāku lv patriotu par zemnieku nav. Apsaimniekoju savu īpašumu, kopju to (ceļu eiropu).. Ar savu produkciju pabaroju Latvijas iedzīvotājus.. Pagalmā man plīvo Latvijas karogs. Nezogu un nekrāpjos. Kontrabandu nepērku un neatbalstu! Latvijas satversmi es nekopēšu šeit. Es runāju vienkāršā valodā, dzejot šeit netaisos, jo nesanāk.. Pareizrakstība man ļoti klibo.. To atzīstu, un zinu, ka man nekad tā nepadosies.. Katram savi talanti.. Ja es nebūtu Lv patriots, diezvai es te ceptos.. Būtu noteikti īrijā vai čīkstētu cik te viss ir slikti..
11.janvāris 2015, 22:13 | links

Tūlīt vesels bars ļautiņu bļaustīsies, ka bizness cauri, valstij nebūs nodokļi.http://www.slavenibas.lv/zinas/355/jaunais-vilnis-aizbeg-no-latvijas-un-turpmak-notiks-socos/

Domaataajs, 11.janvāris 2015, 22:03

Jā tur jau bija daži biezie kam biznes uz to būvēts ja nemaldos tad viena luksus viesnīca top....būs zaudējumi....jeb visnīca jāpārvieto uz Sočiem....
11.janvāris 2015, 22:13 | links

Nu te jau bez 150g skaidrībā netiksi,kurš 'okopants',kurš 'fašists',kurš 'semīts' vai 'antisemīts'...:D
11.janvāris 2015, 22:09 | links

11.janvāris 2015, 22:09 | links

jaa, te jau letinji viens otram riikli paarkodiis, nemaz krievus nevajag... Aiz labas dziives plosaamies, kungi? :)

mjuniors, 11.janvāris 2015, 21:53

Lūdzu izstāsti,kāds ir īsts letiņš.
11.janvāris 2015, 22:05 | links

Puisīt,vai Tu ar to pašu mutīti maizīti arī ēd?

BrunoL, 11.janvāris 2015, 21:43
Uzprasies okupant??

mjuniors, 11.janvāris 2015, 21:44
Atbilde nepareiza.
Pareiza atbilde:Onkulīt,tos raupākos gabalus ar dirsu!
Atvainojiet klātesošie par necenzētu tekstu.

BrunoL, 11.janvāris 2015, 21:57

Saprotu, mans postējums tev riktig iecepija :))
Man ir tikai 30.. Mani zelta gadi vēl priekšā.. Bet tavi pakaļā.. Sry, līdzi tev nejūtu..
11.janvāris 2015, 22:05 | links

To es saprotu-puika rakstīt nav iemācījies,bet viņš jau Eiropu ceļ.

BrunoL, 11.janvāris 2015, 21:38
Vot viens pimpis pats pieteicās!

mjuniors, 11.janvāris 2015, 21:40

BEZ APVAINOJUMIEM ! BET KUR TU REDZEJI KA ES FANOJU PAR KRIEVIEM ???????????????????

nostaļģija par bernibu un jaunibu zem sarkana karoga , krievu (parastas ) tautas aizstavešana , pariss postu ar interesantiem sižetiem no youtika !??
kapec nepatik ES ? tapec ka esmu Latvietis , mani seņči bija Latvieši (un ari seņču seņči ) ! un tiko tikušiem vaļa no padsavienibas list di--a ESsavienibai - ir vienkarši stulbi !

sori !
11.janvāris 2015, 22:04 | links

Tūlīt vesels bars ļautiņu bļaustīsies, ka bizness cauri, valstij nebūs nodokļi.

http://www.slavenibas.lv/zinas/355/jaunais-vilnis-aizbeg-no-latvijas-un-turpmak-notiks-socos/
11.janvāris 2015, 22:03 | links

Uzprasies okupant??

Atbilde nepareiza.

BrunoL, 11.janvāris 2015, 21:57

Labi, ka šnabi nedzeru.
Tā bija tikai replika no manas puses.
11.janvāris 2015, 22:00 | links

Jā, ledus visur nav, grunteni arī nevar iemest, jūrā arī ir kā ir, te arī rezultāts :(
11.janvāris 2015, 21:58 | links

Uzprasies okupant??

Atbilde nepareiza.
11.janvāris 2015, 21:57 | links

Aiz garlaicības,daddy,aiz garlaicības-upēs situācija drausmīga,nav pat īsti vērts braukt... Tādēļ "jārealizējas" šeit:)))
11.janvāris 2015, 21:54 | links

msr RAIHS - JUSS visu tik skaidri zinat - nu it ka pats butu sedejis tai kantori un tas kļauzas

pieņemis

"postam ir pārāk īslaicīgs mūžs un nozīme(ja tāda ir vispār),lai iedziļinātos katrā ortogrāfijas/interpunkcijas likumā."

tad kapec man diži censties rakstit ! un ar JUSU attistibas pakapi - ja kads saks rakstit gudrak - JUMS vispar saksies prata aptumsums :)
11.janvāris 2015, 21:54 | links

11.janvāris 2015, 21:53 | links

11.janvāris 2015, 21:52 | links

Interesanti integrācijas rezultāti;

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/543002-2030_latvijas_cittautiesu_velas_pievienoties_eirazijas_savienibai_un_krievijai

Brusis, 11.janvāris 2015, 21:08

Jā, viņi domā, ka tad kad tur pievienotos, tad veikali būtu tikpat pilni.

Domaataajs, 11.janvāris 2015, 21:25
Ir nu gan aptauja un kur tā veikta? D-pilī:) Es teiktu skarbi-sadzīt visus tos urlēnus uz to d-pili vai līdzīgu pilsēteli un pašiem pieteikt krievijai,ka vēlamies ŠO TERITORIJU kā draudzīgu žestu atdot krievijai. Un būtu miers mājās-ij viņi beidzot laimīgi,un mums miers no tiem mēsliem.

raihs, 11.janvāris 2015, 21:31

Tas toč!
Mūspusē tāds kungs uzvārda Zīgerists, izbijis deputāts utt, domāju, ka visi dzirdējuši. Rūpējas par cilvēkiem, tiešām. Un viens no rūpes veidiem ir humpalu sagādāšana iekš to Doičland un atgādāšana šeit. Šeit viņas sadala vispirms mazturīgajiem ( arī tiem, kas braukā ar meršiem un džipiem) daudzbērnu ģimenēm utt. Un tad pārējiem pa druskai reizi nedēļā. tur tiek viss piefiksēts, kas piedalās. Nu kaut kāda kārtība ir. un tās nelatviski runājošās matrjoškas atnāk skatās (tur ir piekrauts ufff.) rokas pa tām šmotkām katru nedēļu. Un rauc degunu tik saka tut ņičevo ņet. Nu tad viņam tūlīt arī pasaka, lai iet un nopērk uz tirgus ko vajag. Protams,ka apvainojas. Redz, jau nahaļavu ir slikti, un tad domā, ka tajā sojuzā būs labāk kā ir tagad. Aizmirsušas vecenes kā sojuzā dzīvoja. Par tām humpalām ir ko anekdotes runāt, bet nu diez vai te.
11.janvāris 2015, 21:52 | links

skaisti vai ne ! - neput mana stabule , jeb nedziedi man pakaļ ! - ta tulit - pi--is !

p/s un tas pionieru skolas vismaz iemacija cienit citus cilvekus !

plesigais, 11.janvāris 2015, 21:48

izlasi vēlreiz kurā postēts pimpis.. Tad brēc tālāk..
Pionieros arī ugunskuru iemācija kurināt! :))
Lūdzu bez naida, atbildi.. kāpēc tev nepatīk ES, bet krievija labāk!? Un kādēļ nebrauc tie fani uz to krieviju!?
Nēkādi apvainojumi utt.. tikai man nepielec..
11.janvāris 2015, 21:51 | links

Pļac ātrāk to ļadu šjpusē Savādāk veči ar visām propogandām nojūgsies :DD
11.janvāris 2015, 21:50 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager