Pa lielam jau tas bija skaidrs uzreiz jo tie frukti jau ne vienu vien ukraiņu ļoteni bija nogāzuši...
11.janvāris 2015, 17:19 | links
Andreiko man ir labradors - līdzvērtīga peldētāja nav šaipus Gaujas :)) Viņš ir ķerts uz peldēšanu. Starp ledus gabaliem ,pavasarī sevišķi kaifo plūdu laikā ,nirst zem baļķiem un vasarā skrāpē ūdenī visus peldētājus.Skaitās glābējs --- tikai nesaprot kā jāglābj - skrāpē . Ja kāds ir ūdenī viņš uzreiz metas pie tā. Copējot peld gar Gaujas krastu un tad visiem zvaniņi skan :)) Pie maniem kātiem nepeldas - iedresēju . Aiztinas kādu gabalu tālāk tad tur plunčājas .Pārpeld pāri Gaujai ,tad nostājas pret straumi un kā trenažierī uz vietas vālē līdz spēka izsīkumam.Tad norij kādu vecu stirnas kaulu,pavemj un atkal Gaujā iekšā :))))
Man čomam ir kaukāzietis - manējais pa apakšu viņam var izlīzt :)))) Kaukāzietis tikai pabradā prātīgi - ar to ar beidzas viņa peldēšana :))
Manējais nebaidās pilnīgi ne no kā, bet ir viena lieta, kas viņam nepatīk - vasers. Ja viņš ir līdz, un es peldos, viņš pārvar visu un peld līdz - lai sargātu. Tas parasti jūrjā, pie Gaujas iztekas. Kur abi arī mitināmies. Brauc ciemā!
Un specveltījums visiem suņusaimniekiem (par dogiem gan šajā gabalā nav ne zilbes) un visiem copmaņiem ar, labāais videoklips pēdējos gados (subjektīvi):
http://youtu.be/eIa7ZfJUeGU
Bralitis, 11.janvāris 2015, 11:28
Nu re ,Urmaasam arī 'rozā brilles' sāk krist nost...
Raiham tas nepatiks...:)
Tonis, 11.janvāris 2015, 11:12
Ar Bračiņu var braukt copēt. I ņuņuks šamam līdzi, ir kas "kolchozniekus" nelaiž klāt. Vot viens niķis tik šamam - briesmīgi patīk peldēt. :))
urmaas, 10.janvāris 2015, 19:57
tantons, 11.janvāris 2015, 01:34
Ar Bračiņu var braukt copēt. I ņuņuks šamam līdzi, ir kas "kolchozniekus" nelaiž klāt. Vot viens niķis tik šamam - briesmīgi patīk peldēt. :))
urmaas, 10.janvāris 2015, 19:57
Pie vakardienas diskusijām sagribējās ielikt šito(viena no manām mīļākajām grupām):
raihs, 10.janvāris 2015, 21:56