Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Raih, es par citu. Arii divstobrenes gadiijumaa ir jaamaak to lietot, un jaapzinaas, ka var dabuut pretii.
8.janvāris 2015, 19:27 | links

Raih.
Labi.Esam un esu deģenerāts,vaidētājs utt. Bet tai pašā laikā Tu nonāc pretrunā ar sevi,saki,ka neesam nekur tikuši.Esam pakaļā.Vaino mūs,vecos bukus,un balso par rudo lapsu.
Vai vari teikt,liekot roku uz sirds,jā esu samaksājis visus nodokļus,jā maksāju darbiniekiem pieklājīgu algu(ne minimālo+).
Ko esi veicis Lietas labā?
Pateicoties tādiem kā Plēsigais,guvi zinības skolā,nelasi avīzi skalu gaismā.

BrunoL, 4.janvāris 2015, 21:32
Raibam.
Labrīt!
Gaidu atbildi!

BrunoL, 8.janvāris 2015, 19:06

Izlasīju,bet tā arī nesapratu,ko un uz ko man būtu jāatbild. Par kādu pretrunu tu runā? Ko es runāju pretrunā ar sevi?
Ja par vienotību,tad paldies dievam es par viņiem nebalsoju. Un ja arī būtu balsojis,tad tikai tādēļ,ka nav par ko citu balsot.
Gribi lielīties ar nodokļu nomaksu? Neliekuļo-tu tos maksā tikai tādēļ,ka nevari no tiem izvairīties(tāpat kā es). Ja varētu nemaksāt vai ja nebaidītos,nemaksātu.
Sagribēji palielīties ar minimālo+ algu? Nu pie manis algas visiem darbiniekiem ir ar četriem cipariem(pirmais cipars gan diemžēl ir tikai vieninieks ,bet cerams,tikai pagaidām).
Nu un pateicoties tādiem kā plēsīgais,es saprotu vienu lietu-ka arī starp letiņiem ir pilns ar 5.kolonnu. Nu PALDIES par šo atziņu viņam.
Vēl kaut kas interesēja?
8.janvāris 2015, 19:17 | links

Raih.
Labi.Esam un esu deģenerāts,vaidētājs utt. Bet tai pašā laikā Tu nonāc pretrunā ar sevi,saki,ka neesam nekur tikuši.Esam pakaļā.Vaino mūs,vecos bukus,un balso par rudo lapsu.
Vai vari teikt,liekot roku uz sirds,jā esu samaksājis visus nodokļus,jā maksāju darbiniekiem pieklājīgu algu(ne minimālo+).
Ko esi veicis Lietas labā?
Pateicoties tādiem kā Plēsigais,guvi zinības skolā,nelasi avīzi skalu gaismā.

BrunoL, 4.janvāris 2015, 21:32

Raibam.
Labrīt!
Gaidu atbildi!
8.janvāris 2015, 19:06 | links

Nu neba tās divstobrenes kaut ko mainīs globālu sūdu gadījumā...
Nuuu,un mūsu ļautiņiem būtu diezgan riskanti izdalīt tādu kvantumu ar pistikiem-ka nesāk šaudīties pa pjaņiem:)
8.janvāris 2015, 18:59 | links

Nu tak,....pirmie uzināsim, ka sūdi briest...:)
8.janvāris 2015, 18:41 | links

raih, somineni ir līdz zobiem bruņoti arī tagad - http://www.delfi.lv/izklaide/archive/somija-ir-eiropas-lidere-saujamierocu-nesasana.d?id=22034362

salīdzinājumam LV ieroču nesāšanas atļaujas ir ~35 tūkst cilvēkiem, tb ~2% iedzīvotāju ...toties mums ir visātrākais internets :D
8.janvāris 2015, 18:38 | links

Muļķības,es ļoti cienu savus oponentus,ja tie argumentē savu viedokli-piemēram,tāds kā mirtins-cepuri nost! Varu piekrist,varu nepiekrist,bet cienu viņa viedokli. Tev jau nav nekā! Tu tikai pasaki,ka negribi diskutēt,tas arī viss tavs arguments! Ak jā,vēl var bik apsaukāties-tas nu gan ir "spēcīgi"!:) Tu pr nebiji spējīgs atbildēt ,kādēļ tevi kā LV iedzīvotāju (vai pat pilsoni) uztrauc mūsu diskusija par krieviju un tās agresiju,un negatīvā nostāja pret to! Vai nu klusē un nokaunies par savu tautiešu uzvedību,vai nu atspēko! Man nav faktu? Tu tā arī nenosauci nevienu nopietnu krievijas brendu,kad es minēju,ka krievija neko neražo! Pasaules līmeņa ražotņu neesamība tādā milzonigā valstī ar TĀDIEM resursiem nav arguments???
8.janvāris 2015, 18:16 | links

Redzi nu, tavs ego ņem virsroku pāri prāta spējām. tevi kaitina, kad kāds indivīds nepiekrīt taviem tekstiņiem un, tava lielākā kļūda ir-uzmini nu, kas?
ka tu vērtē sevi augstāk, kā citus.
Par to, kāds esi ir jāspriež citiem, nevis pašam-kā to dari tu.
tā kā, raih, nebūs mums dialoga, nebūs. un nebūs arī diskusiju. pieņem to kā Faktu.

Adios ;)
8.janvāris 2015, 17:54 | links

Francijā, Lielbritanijā, kādu reizi Zviedrijā utt ik pa laikam notiek nekartības, ko tiesi vai netieši provocē islāma ticīgie. Jautajums-vai tiešām mums viņus vajag te-Eiropā?

Copmann, 7.janvāris 2015, 21:30
Klau,copmann,vai tad tā nav divkosība? Kar tad pēkšņi palikusi tava tautu mīlestība? Kurš te vakar brauca virsū par nac.naida kurināšanu,a? Internacionālisms izvēles kārtībā? Krievs,redz,var vazāties ar saviem ieročiem pa svešām zemēm,bet arābs ne? Krievs ir tieši tāda pati sērga Eiropā kā arābi. "Islama valsts",krievija un Ebola-TOP3!

raihs, 7.janvāris 2015, 22:25

:DDD

Tavā interpretācijā jebkura polemika no manis nāks negatīvajā aspektā no tavas puses un, kā pasen jau pieminēju-kritika var būt emocionāla, konstruktīva un destruktīva. tavā gadījumā valda emocionālā kritika, jo trūkst pamatojuma faktiem, svara. Ir tikai mudžeklis ar no dažiem saitiņiem sagrābtas informācijas, kurai nav absolūti nekādas vērtības, kā tikai emocionāls gandarījums-tādiem trekniem troļļiem kā tu. Tā kā, atceroties iepriekšminēto-es nevēlos ar tevi diskutēt un publicēt te "palagus" ar "dižām pārdomām par pasaules iekārtu"-jo man to vienkārši negribās.

Adios :)))

Copmann, 8.janvāris 2015, 16:24

Nē,vecīt,nav tik traki-man tīri labi patiktu tās domas par arābiem,ja vien tās nebūtu pretrunā ar iepriekšējiem postiem.
Es esmu pragmatisks cilvēks,un mani viedokļi veidojas tikai no faktiem,emocijas seko pēc tam.
Tai pat laikā tieši tu esi tas,kas nespēj minēt nevienu nopietnu pretargumentu manis teiktajam,ja nu vienīgi ja apsaukšānos neuzskata par tādu. Un pat apsaukāšanās ir neadekvāta-šis forums ir vienīgā vieta,kur šad tad kaut ko ierakstu-nekur citur,tā ka par trolli mani saukt grūti. Tā ka nu nesanāk no tevis kiseļevs,nesanāk,lai arī kā gribētos.
8.janvāris 2015, 17:31 | links

Francijā, Lielbritanijā, kādu reizi Zviedrijā utt ik pa laikam notiek nekartības, ko tiesi vai netieši provocē islāma ticīgie. Jautajums-vai tiešām mums viņus vajag te-Eiropā?

Copmann, 7.janvāris 2015, 21:30
Klau,copmann,vai tad tā nav divkosība? Kar tad pēkšņi palikusi tava tautu mīlestība? Kurš te vakar brauca virsū par nac.naida kurināšanu,a? Internacionālisms izvēles kārtībā? Krievs,redz,var vazāties ar saviem ieročiem pa svešām zemēm,bet arābs ne? Krievs ir tieši tāda pati sērga Eiropā kā arābi. "Islama valsts",krievija un Ebola-TOP3!

raihs, 7.janvāris 2015, 22:25

:DDD

Tavā interpretācijā jebkura polemika no manis nāks negatīvajā aspektā no tavas puses un, kā pasen jau pieminēju-kritika var būt emocionāla, konstruktīva un destruktīva. tavā gadījumā valda emocionālā kritika, jo trūkst pamatojuma faktiem, svara. Ir tikai mudžeklis ar no dažiem saitiņiem sagrābtas informācijas, kurai nav absolūti nekādas vērtības, kā tikai emocionāls gandarījums-tādiem trekniem troļļiem kā tu. Tā kā, atceroties iepriekšminēto-es nevēlos ar tevi diskutēt un publicēt te "palagus" ar "dižām pārdomām par pasaules iekārtu"-jo man to vienkārši negribās.

Adios :)))
8.janvāris 2015, 16:24 | links

Dzīvoju vēl 2014. Jā 2003.gada 20.marts.
Atrada kodolieročus?
8.janvāris 2015, 13:02 | links

BrunoL-varbūt sāksim no tā ko Irāka atrāk okupēja? Nu par ieganstu iebrukumam kalpoja masu iznīcināšanas ieroči, ko neviens neatrada, bet Irāka arī nebij nevainīgā avs, jautājums vai būtu labāk ja nebūtu iebrukuši, vai vēl trakāk attīstītos IV.
8.janvāris 2015, 12:54 | links

Atbilde ne visai pareiza.
Gandrīz,pirms vienpadsmit gadiem ASV vadītie koalīcijas spēki sāka iebrukumu Irākā ar mērķi gāzt Amerikai un rietumvalstīm naidīgo diktatoru Sadamu Huseinu, atbrīvot apspiesto irākiešu tautu un palīdzēt valstij iedibināt demokrātiju.
Grābstāmies gar augstiem plauktiem,tai vietā lai domātu,kā sakārtot savu sētu un izvairītos (izvairīties,ne nosargāt)no nevēlamiem svešiniekiem un viņu padomiem un ieteikumiem.
8.janvāris 2015, 12:49 | links

Kungi,vai esat padomājuši,kā pēc vecā Eiropa Tuvo Austrumu bēgļu un "dvieļgalvu" pārpilna?Kurš izlaida Džinu no pudeles?

BrunoL, 8.janvāris 2015, 12:03

Paši vien to darīja.
8.janvāris 2015, 12:18 | links

Kungi,vai esat padomājuši,kā pēc vecā Eiropa Tuvo Austrumu bēgļu un "dvieļgalvu" pārpilna?Kurš izlaida Džinu no pudeles?
8.janvāris 2015, 12:03 | links

Manā skatījumā jāizstrādā ES vienotie principi, kas jāievēro visiem ES pisoņiem un tad katras valsts principi kas jāievēro, ja neievēro un nav šīs valsts pilsonis ar kāju pa pakaļu un aiz robežas. Bet neticas ka tādu ES atļaus:D

Malikis2011, 7.janvāris 2015, 23:40

līdz tam ir ļoti tāls ceļš ejams un ir jākrīt daudziem lai beidzot kāds atklāti pateiktu, ka tas ir jādara.
8.janvāris 2015, 11:15 | links

Kārtējais Voldiņa "veiksmes stāsts"! Latviju uzstutēja-tagad ES!
8.janvāris 2015, 11:09 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager