Raih, es par citu. Arii divstobrenes gadiijumaa ir jaamaak to lietot, un jaapzinaas, ka var dabuut pretii.
8.janvāris 2015, 19:27 | links
Raih.
Labi.Esam un esu deģenerāts,vaidētājs utt. Bet tai pašā laikā Tu nonāc pretrunā ar sevi,saki,ka neesam nekur tikuši.Esam pakaļā.Vaino mūs,vecos bukus,un balso par rudo lapsu.
Vai vari teikt,liekot roku uz sirds,jā esu samaksājis visus nodokļus,jā maksāju darbiniekiem pieklājīgu algu(ne minimālo+).
Ko esi veicis Lietas labā?
Pateicoties tādiem kā Plēsigais,guvi zinības skolā,nelasi avīzi skalu gaismā.
BrunoL, 4.janvāris 2015, 21:32
Raibam.
Labrīt!
Gaidu atbildi!
BrunoL, 8.janvāris 2015, 19:06
Raih.
Labi.Esam un esu deģenerāts,vaidētājs utt. Bet tai pašā laikā Tu nonāc pretrunā ar sevi,saki,ka neesam nekur tikuši.Esam pakaļā.Vaino mūs,vecos bukus,un balso par rudo lapsu.
Vai vari teikt,liekot roku uz sirds,jā esu samaksājis visus nodokļus,jā maksāju darbiniekiem pieklājīgu algu(ne minimālo+).
Ko esi veicis Lietas labā?
Pateicoties tādiem kā Plēsigais,guvi zinības skolā,nelasi avīzi skalu gaismā.
BrunoL, 4.janvāris 2015, 21:32
Francijā, Lielbritanijā, kādu reizi Zviedrijā utt ik pa laikam notiek nekartības, ko tiesi vai netieši provocē islāma ticīgie. Jautajums-vai tiešām mums viņus vajag te-Eiropā?
Copmann, 7.janvāris 2015, 21:30
Klau,copmann,vai tad tā nav divkosība? Kar tad pēkšņi palikusi tava tautu mīlestība? Kurš te vakar brauca virsū par nac.naida kurināšanu,a? Internacionālisms izvēles kārtībā? Krievs,redz,var vazāties ar saviem ieročiem pa svešām zemēm,bet arābs ne? Krievs ir tieši tāda pati sērga Eiropā kā arābi. "Islama valsts",krievija un Ebola-TOP3!
raihs, 7.janvāris 2015, 22:25
:DDD
Tavā interpretācijā jebkura polemika no manis nāks negatīvajā aspektā no tavas puses un, kā pasen jau pieminēju-kritika var būt emocionāla, konstruktīva un destruktīva. tavā gadījumā valda emocionālā kritika, jo trūkst pamatojuma faktiem, svara. Ir tikai mudžeklis ar no dažiem saitiņiem sagrābtas informācijas, kurai nav absolūti nekādas vērtības, kā tikai emocionāls gandarījums-tādiem trekniem troļļiem kā tu. Tā kā, atceroties iepriekšminēto-es nevēlos ar tevi diskutēt un publicēt te "palagus" ar "dižām pārdomām par pasaules iekārtu"-jo man to vienkārši negribās.
Adios :)))
Copmann, 8.janvāris 2015, 16:24
Francijā, Lielbritanijā, kādu reizi Zviedrijā utt ik pa laikam notiek nekartības, ko tiesi vai netieši provocē islāma ticīgie. Jautajums-vai tiešām mums viņus vajag te-Eiropā?
Copmann, 7.janvāris 2015, 21:30
Klau,copmann,vai tad tā nav divkosība? Kar tad pēkšņi palikusi tava tautu mīlestība? Kurš te vakar brauca virsū par nac.naida kurināšanu,a? Internacionālisms izvēles kārtībā? Krievs,redz,var vazāties ar saviem ieročiem pa svešām zemēm,bet arābs ne? Krievs ir tieši tāda pati sērga Eiropā kā arābi. "Islama valsts",krievija un Ebola-TOP3!
raihs, 7.janvāris 2015, 22:25
Kungi,vai esat padomājuši,kā pēc vecā Eiropa Tuvo Austrumu bēgļu un "dvieļgalvu" pārpilna?Kurš izlaida Džinu no pudeles?
BrunoL, 8.janvāris 2015, 12:03
Manā skatījumā jāizstrādā ES vienotie principi, kas jāievēro visiem ES pisoņiem un tad katras valsts principi kas jāievēro, ja neievēro un nav šīs valsts pilsonis ar kāju pa pakaļu un aiz robežas. Bet neticas ka tādu ES atļaus:D
Malikis2011, 7.janvāris 2015, 23:40