Man smieklīgi šķiet tas,ka visur,kur tiek runāt par krievijas noziegumiem,momentā uzrodas kāds trollītis,kurš uzskata par pienākumu uzskricelēt kaut ko no tēmas "a redz amerikāņi nav labāki!". Perfekti! Un viņiem tas viss šķiet kā attaisnojums! Svaru kausi izlīdzināti! Un tādiem "copmann" tipa vīreļiem tas viss ir kā saldais ēdiens-redz,mēs krievi nemaz neesam tik slikti-kāds ir vēkl sliktāks!
Tīri egoistiski-skatoties kā LV iedzīvotājs- kāda mums daļa par ASV, un par to,ko tā dara??? Tā ir tālu,un viņiem mēs neinteresējam! krievija ir tuvu,un viņiem mēs nez kādēļ interesējam-vismaz mieru mums neliek jau septiņdesmit gadus.
Tad kāda iksa dēļ te kāds visu laiku cepjās par ASV??? Beidziet taču tos kiseļevus lūrēt! Kādēļ mums vispār jāsalīdzina divi ļaunumi? Kurš sliktāks-Čikotillo vai Mensons? Ja man ir jāizvēlas no diviem ļaunumiem(un nekas cits mums neatliek kā izvēlēties),tad protams es esmu par ASV kā daudz,daudz mazāko ļaunumu mūsu valstij!
raihs, 7.janvāris 2015, 11:45
Pareizi raih krievija blakus bet amerika tālu,tikai viņu karavīri šeit un mēs kā graudi starp dzirnakmeņiem. Ja sāks malt tad no mums paliks tikai trešās šķiras milti no kuriem neko nevar izcept.
kutis, 7.janvāris 2015, 13:15
Vienigā cerība ka ne mēs būsim tie, kas saņems atombumbu uz galvas, jo esam parāk tuvu .ru. Kaut gan, ja Vovkam širmis galīgi aizies viņš ari Maskavai var uzmest un teikt - amīši vainīgi.
vispār jāsaka paldies Dievam, ka pie mums pagaidam nav atrasts tik daudz naftas kā Saūda Arābijā, vai kaut kāds rets izraktenis. Tad te mierīgi nebūtu.
EEstiņiem ir pallādija rūpnīca. ja viņi mēnesī izražo 2 kg šīs mantas, tad viņi var staigāt ar pirkstiem vēdeklī. NASA to izmantojot un vēl kaut kur.