Tā sacīt, В мире два экономических феномена: у Японии нет ресурсов,но есть всё,у россии есть ресурсы, но нет ничего...
4.janvāris 2015, 19:56 | links
Šis ,ko Bums bij ielicis ir daudz īsāk un precīzāk pateikts. Un tas ir tas,ko vienmēr esmu uzsvēris-KRIEVS NEKAD NEKO NAV RAŽOJIS! Pat zobubirstes ne! Un tas ir nožēlojami,un tas ir galvenais iemesls,kādēl es nekad viņus(valsti) necienīšu. Pie TĀDĀM materiālajām iespējām neražot neko-tai nācijai tiešām ir jābūt deģenerātiem....
raihs, 4.janvāris 2015, 19:32
Manuprāt,cilvēka dzīvība nav naudā mērāma.
BrunoL, 4.janvāris 2015, 19:16
uz priekšu RAIHA kg , gan jau kads atbildes :)
plesigais, 4.janvāris 2015, 18:20
Ops, bet izrādas, ka mazā Dāvja, kuram operācijai savāca 300 tūkst. priekš jeņķu dakteriem senči dzīvo GBR. Bet naudiņa ta no mums. Puika jau protams nav vainīgs un lai veseļojas.
Domaataajs, 4.janvāris 2015, 18:59
Lielbritānijas premjerministrs Deivids Kemerons svētdien paziņojis, ka uzvaras gadījumā šogad maijā plānotajās parlamenta vēlēšanās vēlētos pēc iespējas ātrāk sarīkot referendumu par Lielbritānijas izstāšanos vai palikšanu Eiropas Savienībā (ES).
mjuniors, 4.janvāris 2015, 18:52
Krievu aktieris Aleksejs Paņins, atrodoties Krimas Autonomajā republikā, publiski paziņojis, ka tā ir Krievijas teritorija, kuru būtu vēlams paplašināt līdz Odesai...
mjuniors, 4.janvāris 2015, 18:49