Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Man pa tiešo nav nekāda sakara ar nevienu partiju. Bet radiniece ir "sponsore" vienai varas partijai :D
5.oktobris 2014, 11:09 | links

Pamazām rodas sajūta ka viena daļa no Jums paši pārstāv kādu no partijām? Vai vismaz ir ļoti pietuvināti tām? Vai arī pisnes ir atkarīgs no valdošās politiskās kliķes. Nu pārāk kaismīgas tās runas! Nu klājam vaļā kurš kurai partijai ir īpaši tuvs?)))))
5.oktobris 2014, 11:02 | links

Lielisks partiju raksturojošs rādītājs

raihs, 5.oktobris 2014, 10:27

Tik tiešām :)))
5.oktobris 2014, 10:32 | links

Cilvēki domāja ka Lembergs ir sarakstā-bet ļoti vīlās-nav! Viņu tikai aicināja TV kā premjera kandidātu.

aakkis, 5.oktobris 2014, 09:51

Par to arī škroba uz tiem cilvēkiem,kas nesaprot,ka Lembis nekad nebūs premjers(un nemaz netaisās),jo šis pat angliski runāt nemāk. A pārējie ZZSā ir diezgan nožēlojami tipiņi
5.oktobris 2014, 09:55 | links

Raih par tevi ar brīnos :) Domāju ka vismaz tu neesi no tā nozombētā bara :) Iedzer tableti pret paranoju . Ja viņiem vajadzēs ,viņi atnāks ,bet vismaz nevajag viņus regulāri saukt . Lembergs labu jautājumu debatēs uzdeva tautai : "Vai mēs varam būt 100% pārliecināti ka patreizējais mūsu "jumts" mūs pamatīgā krīzes situācijā nenodos ??? Te es viņam pilnībā piekrītu - un tikai tas ir aktuāls jautājums.Žesta nolūkā ir atsūtīti pāris tanku un nēģeri ar piščukiem . bet tā ir tikai ilūzija .

Bralitis, 4.oktobris 2014, 22:35

Mana "paranoja" ir cieši saistīta ar Ukrainas notikumiem. Kurš pirms gada kaut ko tādu varēja iedomāties? Tagad savukārt neviens vairs nevar iedomāties normālas attiecības starp šīm "brāļu" tautām. "Ja viņiem vajadzēs,viņi atnāks"-a vot nezinu,vai gribēs riskēt-a ja nu tomēr NATO neuzmet?:) Visādā ziņā vienīgais,ko Latvijas iedzīvotājs var šajā situācijā izdarīt,ir nobalsot par nacionālu valdību,nevis kremļa draugiem.
5.oktobris 2014, 09:52 | links

Cilvēki domāja ka Lembergs ir sarakstā-bet ļoti vīlās-nav! Viņu tikai aicināja TV kā premjera kandidātu.
5.oktobris 2014, 09:51 | links

Runājot par to artusu, pēc vakardienas intervijas sapratu, kad čalis ātri pārdegs ar savu stilu..
5.oktobris 2014, 09:42 | links

Vakar visvairāk radīja neizpratni tie, kuri pateica: "Balsoju par Zemniekiem, jo pats esmu zemnieks"! Nez vai Lembergs, Brigmanis, un citi ir pēdējā laikā zemei pieskārušies!!! No tiem Zemnieki kā no vilka aitugans!
5.oktobris 2014, 09:07 | links

@artuss 12. Saeimas vēlēšanās pagaidām + 1540 - 124

mjuniors, 5.oktobris 2014, 01:10

Tauta gaida šovu!
5.oktobris 2014, 01:22 | links

@artuss 12. Saeimas vēlēšanās pagaidām + 1540 - 124
5.oktobris 2014, 01:10 | links

Pensijas cilvēku %tuāli ir krietni vairāk nekā darba spējīgo iedzīvotāju. Tā ka zaļie tika iekšā tikai pateicoties penžām. Lai gan vēl jau gandrīz puse nav rezultātus nodevuši, vēl var būt visādi pārsteigumi.
5.oktobris 2014, 01:02 | links

Ja godīgi pats ar balsoju par ZZS
5.oktobris 2014, 00:59 | links

Kālab tikai pensionāri,mani pazīstamie kas ir mana gada un jaunāki arī balsoja par ZZS.
5.oktobris 2014, 00:57 | links

Bez Lemberga tāds rezultāts nebūtu bijis.
5.oktobris 2014, 00:57 | links

Lembis gan baigi daudz savācis. Lai gan laikam nav jābrīnās, visi penžas ar ko šodien pakomunicēju balsojuši par zaļajiem.
5.oktobris 2014, 00:54 | links

protams, kad saskanai tik kāps reitings, jo Rīga utt..
5.oktobris 2014, 00:36 | links

rezultāti:http://sv2014.cvk.lv/index_rez.html
5.oktobris 2014, 00:36 | links

Izskatās ka par ātru esat sapriecājušies
5.oktobris 2014, 00:28 | links

A par ko ir stāsts? Nobalsojām, sanāca un ir labi! Nē, par maz! Uh bļin mēs viņiem sadosim, mēs tā un šitā! Labāk būtu copējuši!
4.oktobris 2014, 23:53 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager