Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Pag, pag, lai mīnusiņus saskaita...
Pārsteigumi vēl ir iespējami.
4.oktobris 2014, 21:52 | links

Bračiņ,vai ta pa maz šamo šeitan sanākuši,vēl vajag?
4.oktobris 2014, 21:48 | links

Nekas nemainīsies - ievēlējāt tos pašus ,tur pat,lai dara to pašu , un, lai valsts paliktu tajā pat vietā - tur pat - beigās. Izskatās ka nacionāļiem izdevās sabraukt atkal pa tautas naivajām smadzenēm."krievi nāk"- atkal nostrādāja :)))) Tā arī turpināsies- sabiedrība būs sašķelta ,būs Maskavai visas manipulācijas iespējas . ..
4.oktobris 2014, 21:40 | links

Nu ko-nav slikti,ja par veismi uzskata to,ka SC ir izgāzies. Es laikam būšu vēlējis par opozīciju(RA)

raihs, 4.oktobris 2014, 20:13

cerēsim ka šie aptaujas dati sakritīs ar patiesajiem rezultātiem ;) Bet viens jau ir labs rādītājs; vismazākā aktivitāte zilo degunu zemē.
4.oktobris 2014, 20:39 | links

Varbūt Buks ir gaišreģis:)!

BUKS, 4.oktobris 2014, 20:23

Nav gaišreģis-par RA kļūdījies
4.oktobris 2014, 20:32 | links

Varbūt Buks ir gaišreģis:)!
4.oktobris 2014, 20:23 | links

Nu ko-nav slikti,ja par veismi uzskata to,ka SC ir izgāzies. Es laikam būšu vēlējis par opozīciju(RA)
4.oktobris 2014, 20:13 | links

"Aizkulisēs runā", .......
Mirtins nav tālu no patiesības. Tas ja runā par metrapoli.
4.oktobris 2014, 19:50 | links

uzspiedu citēt ,bet viņš manu tekstu ar iemeta pelēkajā zonā ... tā jau i ... tur arī esmu :)
4.oktobris 2014, 19:04 | links

Demokrātijas pluss un reizē minuss ir tas, ka attīstība notiek salīdiznoši stabili, bet lēni.
Būtu jāsaprot, ka neviena partija nav un nebūs perfekta, tā pat kā mēs. Naivi cerēt, ka ievēlot kādu partiju, momentāli viss mainīsies.

Balsot ir jāiet, ja ne par labāko no variantiem, tad vismaz par mazāko ļaunumu.

Vai cik skaisti un patriotiski. :) Protams ka lēni,protams ka momentāli nekas nekas nemainīsies - gadiņi 200-300 vajadzīgi ... ) 22 jau pagājuši :)

Andrievs88, 4.oktobris 2014, 00:53
4.oktobris 2014, 19:01 | links

Ja godīgi ejot uz iecirkni sāku svārstīties, varbūt tomēr par NA ? priekšā grūši laiki kad putleriešu agresijai jāliek pretī nelokāma pārliecība un stings mugurkauls, bez laipošanas un minstināšanās... bet kad V sarakstā ieraudzīju savu vārda brāli ar tik apgarotu uzvārdu Eņģelis, sapratu ka palikšu šiem uzticīgs! :)) žēl tik ka rudā nebij Rīgas sarakstā, ko tā gribēju izsvītrot. Vispār esmu optimists un ceru ka beidzot urbāna salašņu banda tiks ar kaunu iedzīta politikas izgāztuvē.

Sulla, 4.oktobris 2014, 16:28
Nu par to,ka saskaņa pēc balsīm uzvarēs,man nav ne mazāko šaubu. Ja Tu būtu krievs,par ko Tu balsotu? Saskaņa ir vienīgais viņu "aizstāvis".

raihs, 4.oktobris 2014, 16:31

Es nebūtu tik drošs:)
4.oktobris 2014, 17:07 | links

aakkis.
Viedi vārdi!
Pēc hokeja mača,pakustinam vecās pakaļas 55+līgā,zvana comrāds:Pienākumu izpildīji? Prasu kuru? Pilsoņa vai vīra?
Raih,iečukstēšu Tev ausī,par 13.sarakstu. Tik nevienam nesaki!Ko lai dara,velk pa kreisi.
Bet ja nopietni. Mums visiem augt un augt. Izklaidēs un darbā,biznesa partnerus un draugus nešķirojam pēc tautības. Tā tad kāds ir panācis,ka nacionālo nesaskaņu sēklai parādās pirmie asni.
Kamēr latvieši un krievi vilks vezumu katrs uz savu pusi,rezultāta nebūs.
4.oktobris 2014, 17:06 | links

Ļoti ceru,ka sudraba netiks. Nezinu nevienu,kurš par viņu balsotu. Visi tikai nokruķī pirkstu gar deniņiem,runājot par viņu. Bet ja reiz tika ievēlēta grigule,tad jau visu var sagaidīt...

raihs, 4.oktobris 2014, 16:28

Tiks
4.oktobris 2014, 17:06 | links

Pirmkārt,...Vienotība nebūs pirmā!
Otrkārt,...Jo vairāk partijas pārsniedz to 5% barjeru,jo mazāk balsis paliks esošajai koalīcijai.Nav nozīmes vēlēt,ja saglabājas tā pati koalīcija ar Vienotības "veiksmes" stāstu!Visas runas,ka Vienotība izglāba valsti-nepieņemu!!!

aakkis, 4.oktobris 2014, 16:25

Interesanti, ko Tu saproti ar "izglābs valsti", desas gabalu visticamāk dienu pēc vēlēšanām neviens nedos.
4.oktobris 2014, 16:51 | links

Saskaņā ar informāciju CVK lapā līdz plkst.16:23, kopumā nobalsojuši 631 161 jeb 40.66% no visiem balsstiesīgajiem.
4.oktobris 2014, 16:34 | links

Ja godīgi ejot uz iecirkni sāku svārstīties, varbūt tomēr par NA ? priekšā grūši laiki kad putleriešu agresijai jāliek pretī nelokāma pārliecība un stings mugurkauls, bez laipošanas un minstināšanās... bet kad V sarakstā ieraudzīju savu vārda brāli ar tik apgarotu uzvārdu Eņģelis, sapratu ka palikšu šiem uzticīgs! :)) žēl tik ka rudā nebij Rīgas sarakstā, ko tā gribēju izsvītrot. Vispār esmu optimists un ceru ka beidzot urbāna salašņu banda tiks ar kaunu iedzīta politikas izgāztuvē.

Sulla, 4.oktobris 2014, 16:28

Nu par to,ka saskaņa pēc balsīm uzvarēs,man nav ne mazāko šaubu. Ja Tu būtu krievs,par ko Tu balsotu? Saskaņa ir vienīgais viņu "aizstāvis".
4.oktobris 2014, 16:31 | links

Ļoti ceru,ka sudraba netiks. Nezinu nevienu,kurš par viņu balsotu. Visi tikai nokruķī pirkstu gar deniņiem,runājot par viņu. Bet ja reiz tika ievēlēta grigule,tad jau visu var sagaidīt...
4.oktobris 2014, 16:28 | links

4.oktobris 2014, 16:28 | links

Mana prognoze!
1. Vienotība
2. Saskaņa
3. Nacionālā apvienība
4. Zaļie
5. Sudraba
Turpat aiz borta
6. Reģionu apvienība
7. Vienoti Latvijai

BUKS, 4.oktobris 2014, 14:47

Vienu trāpīji, bet uz vienas tik lielu feileri nolaidi, ka pārējais viss ir šķērsām:D

mirtins, 4.oktobris 2014, 15:05
Neturi sveci zem pūra,stāsti!:)

raihs, 4.oktobris 2014, 16:15

Nedrīkstu:) Bet izskatās, ka valstī viss ir kārtībā:)
4.oktobris 2014, 16:27 | links

Pirmkārt,...Vienotība nebūs pirmā!
Otrkārt,...Jo vairāk partijas pārsniedz to 5% barjeru,jo mazāk balsis paliks esošajai koalīcijai.Nav nozīmes vēlēt,ja saglabājas tā pati koalīcija ar Vienotības "veiksmes" stāstu!Visas runas,ka Vienotība izglāba valsti-nepieņemu!!!
4.oktobris 2014, 16:25 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager