Pag, pag, lai mīnusiņus saskaita...
Pārsteigumi vēl ir iespējami.
Pārsteigumi vēl ir iespējami.
4.oktobris 2014, 21:52 | links
Nu ko-nav slikti,ja par veismi uzskata to,ka SC ir izgāzies. Es laikam būšu vēlējis par opozīciju(RA)
raihs, 4.oktobris 2014, 20:13
Varbūt Buks ir gaišreģis:)!
BUKS, 4.oktobris 2014, 20:23
Demokrātijas pluss un reizē minuss ir tas, ka attīstība notiek salīdiznoši stabili, bet lēni.
Būtu jāsaprot, ka neviena partija nav un nebūs perfekta, tā pat kā mēs. Naivi cerēt, ka ievēlot kādu partiju, momentāli viss mainīsies.
Balsot ir jāiet, ja ne par labāko no variantiem, tad vismaz par mazāko ļaunumu.
Vai cik skaisti un patriotiski. :) Protams ka lēni,protams ka momentāli nekas nekas nemainīsies - gadiņi 200-300 vajadzīgi ... ) 22 jau pagājuši :)
Andrievs88, 4.oktobris 2014, 00:53
Ja godīgi ejot uz iecirkni sāku svārstīties, varbūt tomēr par NA ? priekšā grūši laiki kad putleriešu agresijai jāliek pretī nelokāma pārliecība un stings mugurkauls, bez laipošanas un minstināšanās... bet kad V sarakstā ieraudzīju savu vārda brāli ar tik apgarotu uzvārdu Eņģelis, sapratu ka palikšu šiem uzticīgs! :)) žēl tik ka rudā nebij Rīgas sarakstā, ko tā gribēju izsvītrot. Vispār esmu optimists un ceru ka beidzot urbāna salašņu banda tiks ar kaunu iedzīta politikas izgāztuvē.
Sulla, 4.oktobris 2014, 16:28
Nu par to,ka saskaņa pēc balsīm uzvarēs,man nav ne mazāko šaubu. Ja Tu būtu krievs,par ko Tu balsotu? Saskaņa ir vienīgais viņu "aizstāvis".
raihs, 4.oktobris 2014, 16:31
Ļoti ceru,ka sudraba netiks. Nezinu nevienu,kurš par viņu balsotu. Visi tikai nokruķī pirkstu gar deniņiem,runājot par viņu. Bet ja reiz tika ievēlēta grigule,tad jau visu var sagaidīt...
raihs, 4.oktobris 2014, 16:28
Pirmkārt,...Vienotība nebūs pirmā!
Otrkārt,...Jo vairāk partijas pārsniedz to 5% barjeru,jo mazāk balsis paliks esošajai koalīcijai.Nav nozīmes vēlēt,ja saglabājas tā pati koalīcija ar Vienotības "veiksmes" stāstu!Visas runas,ka Vienotība izglāba valsti-nepieņemu!!!
aakkis, 4.oktobris 2014, 16:25
Ja godīgi ejot uz iecirkni sāku svārstīties, varbūt tomēr par NA ? priekšā grūši laiki kad putleriešu agresijai jāliek pretī nelokāma pārliecība un stings mugurkauls, bez laipošanas un minstināšanās... bet kad V sarakstā ieraudzīju savu vārda brāli ar tik apgarotu uzvārdu Eņģelis, sapratu ka palikšu šiem uzticīgs! :)) žēl tik ka rudā nebij Rīgas sarakstā, ko tā gribēju izsvītrot. Vispār esmu optimists un ceru ka beidzot urbāna salašņu banda tiks ar kaunu iedzīta politikas izgāztuvē.
Sulla, 4.oktobris 2014, 16:28
Mana prognoze!
1. Vienotība
2. Saskaņa
3. Nacionālā apvienība
4. Zaļie
5. Sudraba
Turpat aiz borta
6. Reģionu apvienība
7. Vienoti Latvijai
BUKS, 4.oktobris 2014, 14:47
Vienu trāpīji, bet uz vienas tik lielu feileri nolaidi, ka pārējais viss ir šķērsām:D
mirtins, 4.oktobris 2014, 15:05
Neturi sveci zem pūra,stāsti!:)
raihs, 4.oktobris 2014, 16:15