LTV1 skatīju līderu sarunas. Zīle,kā parasti,neintrāls un korekts.Bondars,ja es nebūtu vecis varbūt ģībtu.Cmuks un nolaizīts. Tā pat kā vakar,izceļas ar blondīnismiem un viena tante teica. Laimdota laipo,sajūta,ka īsti nav lietas kursā. Nils-konkrēts un korekts. Labi iziet no provokatoriskām situācijām un jautājumiem.Varētu pat padomāt. Bet.Aivars-amizierīgs ar argumentātiem,āķīgiem jautājumiem. Sudraba-skaidra,saprotama runa un pozīcija.
Tāds mans,subjektīvs,vērtējums.
BrunoL, 3.oktobris 2014, 23:35
Vērtēt partiju pēc premjera kandidāta ir ļoti muļķīgi. Tāpat ir absolūti skaidrs,ka nedz Lembergs,nedz Ušakovs,nedz protams arī Bondars nebūs premjers. Es skatījos kandidātu sarakstus,izglītību-šajā aspektā Reģioni visus ieliek vienos vārtos. Tavs mīļotais SC bez Ušakova ir absolūta NULLE! Neviena sakarīga,harizmātiska cilvēka!(diezgan līdzīgi ir ZZS un Lembergam) Ne veltu Urbanoviču vairs vispār nelaiž runāt,jo viņš riebjas ne tikai latviešiem,bet pat pašiem krieviem. SC pastāv tikai un vienīgi uz Ušakova harizmas! Un spriežot pēc taviem iepriekšējiem postiem, nemaz vari nelaipot,ka "varētu pat padomāt"-skaidrs,ka balsosi par krieviem...