Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Mana prognoze!
1. Vienotība
2. Saskaņa
3. Nacionālā apvienība
4. Zaļie
5. Sudraba
Turpat aiz borta
6. Reģionu apvienība
7. Vienoti Latvijai

BUKS, 4.oktobris 2014, 14:47

Vienu trāpīji, bet uz vienas tik lielu feileri nolaidi, ka pārējais viss ir šķērsām:D

mirtins, 4.oktobris 2014, 15:05

Neturi sveci zem pūra,stāsti!:)
4.oktobris 2014, 16:15 | links

RA būs turpat,tikai pāri tam slieksnim. Man pat fanātiski dievticīgā sievasmāte&Co nobalsoja par RA (es par politiku ar viņu nu noteikti nekad neesmu runājis)
4.oktobris 2014, 16:11 | links

Mana prognoze!
1. Vienotība
2. Saskaņa
3. Nacionālā apvienība
4. Zaļie
5. Sudraba
Turpat aiz borta
6. Reģionu apvienība
7. Vienoti Latvijai

BUKS, 4.oktobris 2014, 14:47

Vienu trāpīji, bet uz vienas tik lielu feileri nolaidi, ka pārējais viss ir šķērsām:D
4.oktobris 2014, 15:05 | links

Mana prognoze!
1. Vienotība
2. Saskaņa
3. Nacionālā apvienība
4. Zaļie
5. Sudraba
Turpat aiz borta
6. Reģionu apvienība
7. Vienoti Latvijai
4.oktobris 2014, 14:47 | links

Ja vispār kāds domā...tad gan jau kautkas ir izdomāts. Ja neiet..tad individuāls piegājiens sev, nedomāšana par sabiedrību. Pofigisms. Ja aiziet, parāda ko sadomājis. Ja izvēle stabila- labi. Ja nezin par ko- tad jābalso "lai nebūtu ļaunākais". Un jāatcerās: Valdību sastāda viena partija! Nu tad jādarā tā, lai šī viena nav tā, ...sliktākā. Mēs visi gribam dzīvot labāk! Bet ja sabiedrība un tās iebalsotie nezin kā to panākt....tad jāgaida. Laiks vajadzīgs kā kļūdām, tā pareiziem risinājumiem. Bet cita varianta taču nav! ...OOOOOO ir. Aizbraukt............................
4.oktobris 2014, 14:36 | links

nav jēgas balsot, ir tāda mazohistiska pieeja....
Andrievs88, 4.oktobris 2014, 09:12
Muļķis!

kava, 4.oktobris 2014, 10:57
Cilvēks to teikumu tā neveiksmīgi uzbūvējis, tikai ja trīsreiz pārlasa ,tad var saprast to domu:) Viss ok

raihs, 4.oktobris 2014, 14:10

Tieši tā :)
4.oktobris 2014, 14:21 | links

Muļķis!

kava, 4.oktobris 2014, 10:57

Cilvēks to teikumu tā neveiksmīgi uzbūvējis, tikai ja trīsreiz pārlasa ,tad var saprast to domu:) Viss ok
4.oktobris 2014, 14:10 | links

NA! 7. Saraksts, nobalsots!

Andrievs88, 4.oktobris 2014, 10:39

Tagad Malacis! ;)
4.oktobris 2014, 10:58 | links

Muļķis!
4.oktobris 2014, 10:57 | links

NA! 7. Saraksts, nobalsots!
4.oktobris 2014, 10:39 | links

Malači, kas jau bijis vēlēt.. Un vēlēt ejam, lai lietas ietu uz priekšu.. Kas čīkst tam arī nekā nav un nebūs.. Mēs tik veidojam savu valsti..
Hm, man tieši ir tāda izdevība braukt uz rīgu un tur laikam ir tas Artuss :))).. Nazinu, nazinu.. Gribētos jau noriskēt.. Jo saima taču ir cirks, bet klauna ta nav :)))
4.oktobris 2014, 10:37 | links

RA
4.oktobris 2014, 10:01 | links

par 7 nobalsots,tagad uz Inesi velceet
4.oktobris 2014, 09:57 | links

Par 8.sarakstu ir nobalsots,nu gan uz copi.
4.oktobris 2014, 09:48 | links

LTV1 skatīju līderu sarunas. Zīle,kā parasti,neintrāls un korekts.Bondars,ja es nebūtu vecis varbūt ģībtu.Cmuks un nolaizīts. Tā pat kā vakar,izceļas ar blondīnismiem un viena tante teica. Laimdota laipo,sajūta,ka īsti nav lietas kursā. Nils-konkrēts un korekts. Labi iziet no provokatoriskām situācijām un jautājumiem.Varētu pat padomāt. Bet.Aivars-amizierīgs ar argumentātiem,āķīgiem jautājumiem. Sudraba-skaidra,saprotama runa un pozīcija.
Tāds mans,subjektīvs,vērtējums.

BrunoL, 3.oktobris 2014, 23:35

Vērtēt partiju pēc premjera kandidāta ir ļoti muļķīgi. Tāpat ir absolūti skaidrs,ka nedz Lembergs,nedz Ušakovs,nedz protams arī Bondars nebūs premjers. Es skatījos kandidātu sarakstus,izglītību-šajā aspektā Reģioni visus ieliek vienos vārtos. Tavs mīļotais SC bez Ušakova ir absolūta NULLE! Neviena sakarīga,harizmātiska cilvēka!(diezgan līdzīgi ir ZZS un Lembergam) Ne veltu Urbanoviču vairs vispār nelaiž runāt,jo viņš riebjas ne tikai latviešiem,bet pat pašiem krieviem. SC pastāv tikai un vienīgi uz Ušakova harizmas! Un spriežot pēc taviem iepriekšējiem postiem, nemaz vari nelaipot,ka "varētu pat padomāt"-skaidrs,ka balsosi par krieviem...
4.oktobris 2014, 09:29 | links

NA
4.oktobris 2014, 09:21 | links

Viss jau ir pārdots, nozagts, prihvatizēts no krievu/eiropas/žīdu/ķirzakcilvēku puses, nav jēgas balsot, ir tāda mazohistiska pieeja....
4.oktobris 2014, 09:12 | links

Šajā valstī jūs variet balsot par ko tik vien vēlaties.Patiesībā vēlēšanām nozīmes nav nekādas.Valdīs tie,kas būs pa prātam Vašingtonai!!!Tur jau sen viss ir izlemts,šajai valstij ir jāpalīdz realizēt asv biznesa plāns Eiropā!!!

Brisele tas pats kolhozs , kas Maskava, tikai cia kulē.Ceru kat tādu idiotu kā tu nav daudz.

opusums, 4.oktobris 2014, 03:26
4.oktobris 2014, 07:39 | links

Pirms vēlēšanām aunot kājas,
ierēdnīšam biksas trīc,
šodien sēžu siltā vietā,
nez vai sēdēšu tur rīt?
Labs rīts visiem!
4.oktobris 2014, 07:09 | links

Šajā valstī jūs variet balsot par ko tik vien vēlaties.Patiesībā vēlēšanām nozīmes nav nekādas.Valdīs tie,kas būs pa prātam Vašingtonai!!!Tur jau sen viss ir izlemts,šajai valstij ir jāpalīdz realizēt asv biznesa plāns Eiropā!!!

Brisele tas pats kolhozs , kas Maskava, tikai cia kulē.
4.oktobris 2014, 03:26 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager