Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Demokrātijas pluss un reizē minuss ir tas, ka attīstība notiek salīdiznoši stabili, bet lēni.
Būtu jāsaprot, ka neviena partija nav un nebūs perfekta, tā pat kā mēs. Naivi cerēt, ka ievēlot kādu partiju, momentāli viss mainīsies.

Balsot ir jāiet, ja ne par labāko no variantiem, tad vismaz par mazāko ļaunumu.
4.oktobris 2014, 00:53 | links

Šajā valstī jūs variet balsot par ko tik vien vēlaties.Patiesībā vēlēšanām nozīmes nav nekādas.Valdīs tie,kas būs pa prātam Vašingtonai!!!Tur jau sen viss ir izlemts,šajai valstij ir jāpalīdz realizēt asv biznesa plāns Eiropā!!!

murgs, 3.oktobris 2014, 23:42

Interesanti, vai kaut vienu pamatotu argumentu vari nosaukt?
4.oktobris 2014, 00:41 | links

Valdīs tie,kas būs pa prātam Vašingtonai!!!Tur jau sen viss ir izlemts,šajai valstij ir jāpalīdz realizēt asv biznesa plāns Eiropā!!!

murgs, 3.oktobris 2014, 23:42

paskatos kas to rakstījis un man nav ko iebilst :)
4.oktobris 2014, 00:07 | links

brālīt, bet gan jau būsi dzirdējis senu austrumnieku gudrību- ja mani , ka apkārt tikai vieni idioti.......
:)
4.oktobris 2014, 00:02 | links

Pareizi Usi . Tieši tāpēc man nav par ko balsot :)
3.oktobris 2014, 23:57 | links

tātad divi smuki nolaizīti, divi gudri un pāris dāmītes- ne īsti savā ādā, Nils sola visiem banānus, tobīš lētu pārtiku, visiem, visiem, visiem,paklausīgajiem būs labi, Aivars ņems ministrus pie pautiem, lai čakli strādā par grašiem, Sudraba skatīsies, lai citi neskatītos, kur viņa skatās, Zīle stāstīs , cik tālu tikusi Eiropa 50 gados, un mudinās priekšlaicīgi nepārēsties, tas garais tāpat labi izskatās, kādu laiku ar to arī izvilks.
3.oktobris 2014, 23:49 | links

Šajā valstī jūs variet balsot par ko tik vien vēlaties.Patiesībā vēlēšanām nozīmes nav nekādas.Valdīs tie,kas būs pa prātam Vašingtonai!!!Tur jau sen viss ir izlemts,šajai valstij ir jāpalīdz realizēt asv biznesa plāns Eiropā!!!
3.oktobris 2014, 23:42 | links

LTV1 skatīju līderu sarunas. Zīle,kā parasti,neintrāls un korekts.Bondars,ja es nebūtu vecis varbūt ģībtu.Cmuks un nolaizīts. Tā pat kā vakar,izceļas ar blondīnismiem un viena tante teica. Laimdota laipo,sajūta,ka īsti nav lietas kursā. Nils-konkrēts un korekts. Labi iziet no provokatoriskām situācijām un jautājumiem.Varētu pat padomāt. Bet.Aivars-amizierīgs ar argumentātiem,āķīgiem jautājumiem. Sudraba-skaidra,saprotama runa un pozīcija.
Tāds mans,subjektīvs,vērtējums.
3.oktobris 2014, 23:35 | links

hei, bumsi, tu arī par stīvajiem:)
3.oktobris 2014, 22:52 | links

Tad jau laikam precīzāk būs Mammis V un es NA Puikas par to trako Suņu būdu
3.oktobris 2014, 22:50 | links

rio, šamis arī tieši tagadiņ pilnā balsī sludina, MAAN POOOOO;)
3.oktobris 2014, 22:50 | links

Laikam reģioni jo-Jo pārējie ir aptaisījušies!
3.oktobris 2014, 22:42 | links

V
3.oktobris 2014, 22:39 | links

Par Regjionu apvieniibu. Savaaks 5 prochus
3.oktobris 2014, 22:39 | links

NA
3.oktobris 2014, 22:14 | links

kava-veca dziesma, kad COLT nodibinājās tad parādījās. Ja kas Harijs arī makšķernieks, kad atbrauc uz savu īpašumu uzreiz spiningu rokās un uz ezeru.
3.oktobris 2014, 22:13 | links

balsosu par cilveku kurs atstaaj veikalaa labu tejas naudu,cilvekam 99,99% gadijumu vienmeer viss ir labi ko piedavaajam,prieks ar vinju stradaat kad vinjs ienaak veikalaa!!!!!!!!!butu interesanti zinaat kaa juus domajat kurs tas vareetu buut:):):).....????
3.oktobris 2014, 22:10 | links

3.oktobris 2014, 22:08 | links

NA
3.oktobris 2014, 22:05 | links

Pievienošos Raiham
3.oktobris 2014, 22:01 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager