Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Kāpēc gan pašvaldībām tā nedarīt, ja viņas reāli neviens nesoda? VK nevar nevienu sodīt. VK var tikai izteikt savu viedokli, izteikt ieteikumus, nodot materiālus prokuratūrai. Bet kā zināms, viss kas nonāk prokuratūrā pazūd kā melnajā caurumā. Nekaunīgākie atļaujas VK pasūtīt un pateikt, ka VK darbinieki ir nekompetenti, kas daļā gadījumu arī ir taisnība :D
2.oktobris 2014, 16:37 | links

Kaut gan kaut kā dīvaini tas liekas, zinu, ka pašvaldībām daudz kas ir vienalga, bet tā brīvi anulēt čekus utt. Nu nezinu, kurš būtu TIK drošs lai tā rīkotos. Pie kam pašvaldībām taču ir budžets, pasākumiem u.c. Kādēļ ko tādu darīt? Tāpat taču auditi un tās pašas valsts kontroles notiek un nav retums.
2.oktobris 2014, 16:27 | links

Tad vajag paskatīt no kurām partijām ir pašvaldību izpilddirektori. Kaut gan ticu, ka, varbūt, viņiem pašiem tā ir pirmā dzirdēšana
2.oktobris 2014, 16:20 | links

par striptīzu pamana visi, bet ka 5 no sešām auditējamām pašvaldībām ir melnās kases, to gan neviens.
īsumā, pašvaldības par pakalpojumiem neizsit čekus, bet naudu iestūķē kabatās.
2.oktobris 2014, 16:15 | links

;) tā iet, ka apollo nelasa ;)
2.oktobris 2014, 15:21 | links

Es domāju trešo reizīti ar vajadzētu ielikt ;)
http://apollo.tvnet.lv/zinas/izskerdiba-pasvaldibas-nodoklu-maksataju-naudu-tere-sovam-striptiza-dejotajiem-un-zilniecei/667730

silpeiv, 2.oktobris 2014, 14:08

Līgatnē esot vērienīgā stilā demogrāfijas jautājumu risinājusi ;)
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/529183-ligatnes_pasvaldiba_lidzeklus_tere_sovam_samantas_sex_songs_un_striptizam

V.S.O.P., 2.oktobris 2014, 14:38
2.oktobris 2014, 14:59 | links

Līgatnē esot vērienīgā stilā demogrāfijas jautājumu risinājusi ;)
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/529183-ligatnes_pasvaldiba_lidzeklus_tere_sovam_samantas_sex_songs_un_striptizam
2.oktobris 2014, 14:38 | links

Palasot šo diskusiju, izskatās, ka jāiepazīstas ar dažas partijas priekšvēlēšanu programmu. Laikam jau tomēr nebalsošu par visiem :)
2.oktobris 2014, 14:27 | links

http://apollo.tvnet.lv/zinas/izskerdiba-pasvaldibas-nodoklu-maksataju-naudu-tere-sovam-striptiza-dejotajiem-un-zilniecei/667730

silpeiv, 2.oktobris 2014, 14:08

atzīmējot nepieciešamību «Norēķināties ar Spodru».

Normāli izstērēti līdzekļi :)
2.oktobris 2014, 14:14 | links

"Saeima ir 100 % sabiedrības atspulgs....."
Ļoti precīzi,un kopš es to sapratu,es sen jau vairs nelamāju valdību,jo esmu 100% pārliecināts par šī teiciena pareizību. Lai LV sabiedrība izmainītos,ir vajadzīgi daudzi gadi,tad arī būs citas/citādākas valdības. Pagaidām viss rit atbilstoši laikam un sabiedrības līmenim
2.oktobris 2014, 14:02 | links

Es jau ar savā laikā par vienu klaunu(marsieti)nobalsoju,domāju būs jautri.Pēc tam ilgu laiku nebija smieklīgi.
2.oktobris 2014, 13:58 | links

Un es gribu,lai Saeimā būtu tas klauns-speciāli ielikšu viņam +

raihs, 2.oktobris 2014, 13:17

tur jau ir tā nelaime ka katrā saeimā tiek bariņš tādu klaunu vai vienkārši populistu, mākslinieki, aktierīši, mūziķi. Tā nu viņi 4 gadus atsēž, spaida balsošanas podziņas randomā, ibo neko nesajēdz no valsts pārvaldes :/ Un bieži vien pateicoties šitiem dundukiem izbīdi pilnīgi absurdus likumprojektus.

Sulla, 2.oktobris 2014, 13:22
Nu tur vēl vismaz kādi 90 gab tādi paši sēž,tikai ar ļoti gudrām sejas izteksmēm

raihs, 2.oktobris 2014, 13:32

Saeima ir 100 % sabiedrības atspulgs.....
2.oktobris 2014, 13:43 | links

tur jau ir tā nelaime ka katrā saeimā tiek bariņš tādu klaunu vai vienkārši populistu, mākslinieki, aktierīši, mūziķi. Tā nu viņi 4 gadus atsēž, spaida balsošanas podziņas randomā, ibo neko nesajēdz no valsts pārvaldes :/ Un bieži vien pateicoties šitiem dundukiem izbīdi pilnīgi absurdus likumprojektus.

Nu tur vēl vismaz kādi 90 gab tādi paši sēž,tikai ar ļoti gudrām sejas izteksmēm

raihs, 2.oktobris 2014, 13:32

Ir arī normāli veči, kuri tur strādā, bet, piemēram, Rubiks, Tutins, Zariņš uutttt (SC)- tausaimniecības komisijā HVZ ar ko nodarbojās Zvejniecības likuma skatīšanas laikā. Tas gan beigās netraucēja viņiem iestāties par savu konkrētu priekšlikumu un Saeima par to arī nobalsoja, jo tā arī nesaprata par ko bija runa ;) Kad viņiem jautāja par priekšlikuma argumentāciju, tad atbildēja atklāti - politisks lēmums. Un pēc tam tas ir jāpilda valsts institūcijām, apzinoties, ka nekopetenti cilvēki nolēma....
2.oktobris 2014, 13:40 | links

visiem tiek vienādi. Nav tā, ka netiek RA un tāpēc Tava balss uzreiz SC. Tava balss sadalās starp SC, V, NA, ZZS, NSL. lielāko gabalu laikam gan nohamī SC (ja uzvar), bet ņemot vērā, ka V NA ZZS dabūs 50 + deputātus, tad lielāko daļu tāpat dabū V+NA+ZZS. Pēc manas saprašanas tā ir, mēģināšu precizēt un padošu ziņu, ja būšu kļūdījies.
2.oktobris 2014, 13:34 | links

2.oktobris 2014, 13:32 | links

2.oktobris 2014, 13:22 | links

VSOP
"Reģionu Liepiņs bija tāds, pret kura zināšanām rodas respekts"
Jā,ļoti pat pārliecinošs. Redzēs,ko Bondars šodien spēs-ja neizgāzīsies,tad tiks iekšā 100%
2.oktobris 2014, 13:19 | links

Kaimiņš tak tāpat netiks. Viņš ir pēdējais sarakstā un nu neticu, ka viņš līdz augšai uzrāpsies. Viņš kā reklāmas seja daudziem nostrādāja (Jā, arī daudzos brīžos man) skaļi un provokatīvi pacēla daudziem politiķiem sāpīgas tēmas un atgādināja, ka nav tik viss skaisti kā tiek mālēts.
Un arī no otras puses...neriskēt un baidīties par tiem 5% arī ir stulbi, (lai gan kā jau teicu, pats baidos, ļoti) tad pat sejas tur augšā nepamainīsies. Tādā gadienā pilnīgi visiem būtu jābalso par Vienotību, jo no lat partijām viņi ir līderi un aizietu pa priekšu Saskaņai...
2.oktobris 2014, 13:19 | links

ļoti daudzi cilvēki saka,ka balsos par Reģioniem. Vismaz Vidzemē. Es riskēšu. Jā,otrs (otrs vienīgais) variants ir V, bet es tomēr nekādi nespētu iemest urnā aploksni ar tām amēbām.

raihs, 2.oktobris 2014, 12:55

Jā bet padomā kur aizies tava un daudzu tūkstošu balsis ja tādi reģionieši nepārvar 5% ? Tieši tā jūsu balsis(krēslus) savāks uzvarētāji, piemēram saskaņieši. Tu to gribi? Ne velti politologi pirms katrām vēlēšanām silti iesaka nebalsot par mazajiem, tas ir līdzvērtīgi nebalsošanai. Nu nafiga tev bīdīt saeimā to klaunu kaimiņu?

Sulla, 2.oktobris 2014, 13:12

Tiks viņi! Man apkārtnē vēl vairāki cilvēki balsos par Reģioniem. Reitingus laikam taisa pēc V pasūtījuma:). Savācamies un visa CL nobalsojam,tad jau toč tiks:) Un es gribu,lai Saeimā būtu tas klauns-speciāli ielikšu viņam +
2.oktobris 2014, 13:17 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager