Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Lasu un spriedelēju pie sevis, par tad lai tiešām balso. Man pagaidām divi varianti - Reģionu apvienība, vai Vienotība. It kā gribās par Reģioniem, jo starp visām šī simpatizē, gan ar cilvēkiem, gan kaut kādu redzējumu, bet...vai viņa savāks 5%? Savādāk nobalsot par šiem, viņi nekur netiek un beigās esmu atdevis savu balsi Saskaņai. No šī viedokļa domāju par Vienotību, jo viņi tiks 100% un starp tiem, kas tiks viņi ir mazākais ļaunums... Stulbi... Žēl, ka nevar balsot PRET kādu partiju, tad domāju, ka letiņiem būtu pa lielam viens pret ko balsot!

tulcitis, 2.oktobris 2014, 12:37

Lai arī neviens nesola neapliekamo minimumu uz 500 EUR pacelt, par kādu no nacionālajām partijām nobalsot vajadzētu. Pēc vakar TV redzētā diskusijas - Reirs Vienotību izgāza... Reģionu Liepiņs bija tāds, pret kura zināšanām rodas respekts. BET - rausēju barā arī labi orientējas ..:((

Lai nu kas - mums vienmēr ir iespējas svītrot tos, kuir mums nepatīk kādā partijā, piem. Dzintars NA... Vēlēt ir jāiet un savu balsi IR jādod tiem, kuri nav SC .
2.oktobris 2014, 13:15 | links

ļoti daudzi cilvēki saka,ka balsos par Reģioniem. Vismaz Vidzemē. Es riskēšu. Jā,otrs (otrs vienīgais) variants ir V, bet es tomēr nekādi nespētu iemest urnā aploksni ar tām amēbām.

raihs, 2.oktobris 2014, 12:55

Jā bet padomā kur aizies tava un daudzu tūkstošu balsis ja tādi reģionieši nepārvar 5% ? Tieši tā jūsu balsis(krēslus) savāks uzvarētāji, piemēram saskaņieši. Tu to gribi? Ne velti politologi pirms katrām vēlēšanām silti iesaka nebalsot par mazajiem, tas ir līdzvērtīgi nebalsošanai. Nu nafiga tev bīdīt saeimā to klaunu kaimiņu?
2.oktobris 2014, 13:12 | links

Lasu un spriedelēju pie sevis, par tad lai tiešām balso. Man pagaidām divi varianti - Reģionu apvienība, vai Vienotība. It kā gribās par Reģioniem, jo starp visām šī simpatizē, gan ar cilvēkiem, gan kaut kādu redzējumu, bet...vai viņa savāks 5%? Savādāk nobalsot par šiem, viņi nekur netiek un beigās esmu atdevis savu balsi Saskaņai. No šī viedokļa domāju par Vienotību, jo viņi tiks 100% un starp tiem, kas tiks viņi ir mazākais ļaunums... Stulbi... Žēl, ka nevar balsot PRET kādu partiju, tad domāju, ka letiņiem būtu pa lielam viens pret ko balsot!

Nezinu,no kādas dirsas viņi tos reitingus izvelk,vismaz palasot tos pašus delfu komentārus,utt, ļoti daudzi cilvēki saka,ka balsos par Reģioniem. Vismaz Vidzemē. Es riskēšu. Jā,otrs (otrs vienīgais) variants ir V, bet es tomēr nekādi nespētu iemest urnā aploksni ar tām amēbām.

raihs, 2.oktobris 2014, 12:55

Jā, nu par tiem reitingiem es arī nesaprotu. Kam tiek jautāts viedoklis? Es nekur neesmu nekādas aptaujas manījis. Tā pat nesaprotu kurā galā Sudraba var TIK augstu kotēties, nezinu NEVIENU, kurš par to brīnumu balsos. Vienīgais labums ir tāds, ka no Sirds Latvijai avīzes, kas pārbāztas pastkastītēs, ir vienkārši ideāls iekurs, vecais, labais papīrs, tagad jau visi žurnāli glancēti.
Bet es arī droši vien riskēšu, nepatīk gan man tā situācija, bet neko darīt
2.oktobris 2014, 13:11 | links

Nezinu,no kādas dirsas viņi tos reitingus izvelk,vismaz palasot tos pašus delfu komentārus,utt, ļoti daudzi cilvēki saka,ka balsos par Reģioniem. Vismaz Vidzemē. Es riskēšu. Jā,otrs (otrs vienīgais) variants ir V, bet es tomēr nekādi nespētu iemest urnā aploksni ar tām amēbām.
2.oktobris 2014, 12:55 | links

2.oktobris 2014, 12:37 | links

Man liekas, ka pirms iepriekšējām vēlēšanām diskusijas bija tieši tādas pašas. Un pirms vēl iepriekšējām arī tādas pašas. Un vēl pirms tam, arī tādas pašas. Un pirms tam, jā uzminējāt, arī tādas pašas.

eerglis, 2.oktobris 2014, 11:33

Un pirms nākamajām,uzminējāt,arī būs tādas pašas. Tas normāli-vismaz kādam nav galīgi vienalga. Un teikt,ka tas ir bezjēdzīgi,arī nevar- varbūt daži cilvēki tieši šo diskusiju rezultātā izlemj,par ko vai pret ko balsot
2.oktobris 2014, 12:21 | links

Vēlēšanas neko nemainīs ierindas cilvēkam.
Uz spožas paplātes nevienai,labklājību baudošai tautai,nekas nav pienests un pasniegts. Vis tas ir sūri grūti izcīnīts.Kas notiek pasaulē.Pilotu streiks Vācijā,jo plāno pensijas vecuma palielināšanu. Pilotu streiks Francijā.Tik daži piemēri no pēdējo nedēļu notikumiem.Tauta cīnās par savām tiesībām un labklājību.
Ko mēs?Par 3 gadiem palielina pensijas vecumu.Neko.Veči tik ilgi nedzīvo. Elektroenerģijas tirgus liberizācija?!Tiek radīti 3-4starpnieku kantori. Redzat,Eiropai vajag tirgu,konkurenci.
Ko nu mēs.Grūtāk būs,bet gan jau kaut kā.
2.oktobris 2014, 11:41 | links

Man liekas, ka pirms iepriekšējām vēlēšanām diskusijas bija tieši tādas pašas. Un pirms vēl iepriekšējām arī tādas pašas. Un vēl pirms tam, arī tādas pašas. Un pirms tam, jā uzminējāt, arī tādas pašas.
2.oktobris 2014, 11:33 | links

Un vēl-atšķirībā no delfi.lv,kur vismaz man pat prātā neienāktu kaut ko komentēt,vismaz šeit diskusija ir daudz personiskāka,un daudzi ļautiņi ir ļoti sakarīgi savos viedokļos
2.oktobris 2014, 11:23 | links

Ceru, ka pēc 4. oktobra šajā vietnē galvenās diskusiju tēmas atkal būs par zivīm un ūdeņiem, savādāk nejūtu atšķirību starp www.copeslietas.lv un www.delfi.lv

Visi tādi politologi, ka bail metās :)

pusdienlaiks, 2.oktobris 2014, 11:10

Ja neievēroji, www.copeslietas.lv ir ļoti daudz citu sadaļu,kur arī pirms 4.10 runā par copi! Bet sagribējās jau kaut ko šeit pateikt,vai ne?
2.oktobris 2014, 11:20 | links

Nav jau laika copēt!)))Kad pakaļa var piesvilt,pisnes var izbeigties u.t.t!Labi ka Mani tas viss neskar!Rīt uz copi!
2.oktobris 2014, 11:19 | links

Ceru, ka pēc 4. oktobra šajā vietnē galvenās diskusiju tēmas atkal būs par zivīm un ūdeņiem, savādāk nejūtu atšķirību starp www.copeslietas.lv un www.delfi.lv

Visi tādi politologi, ka bail metās :)
2.oktobris 2014, 11:10 | links

Cepiens turpinās?Bet patiesībā ne jau kaut kāda cepšanās visu izšķirs!Vairāk vai mazāk balsu sadalījumu izšķirs parastā tauta!Kā tika teikts vienā laba filmā-Tauta negrib nekādu kungu!Cilvēks parastais grib redzēt pārmaiņas,kaut nelielas bet pārmaiņas!Un šeit vairs neiet runa par politiku.Krievs vai Latvietis.Cilvēkam parastajam ZB visa šitā priekšvēlēšanu vervelēšana!Vienai daļai viss ir PO tāpēc ka nekas nemainās un pa lielam arī nemainīsies!Vienai daļai ir vēl lielāks PO jo taisās emigrēt,vienalga uz kurieni,bet prom!Ka tik neatkārtojas eiroparlamenta vēlēšanu scenārijs!Šitos visus penterus pamēģini iestāstīt cilvēciņam kurš strādā Maximā,vai kautkādā ražotnē maiņu darbu par grašiem!Nu kaut vai copes veikalā,par darbinieku!Da pie dirsas tam cilvēkam parastajam ir tā visa politika!Kā jau parasti vislielākie bļāvēji ir tie kuri uztraucas par savām pakaļām,nu tikai par savām!A cilvēks parastais neuztraucas ne par ko,vairs ne,jo nav jau par ko uztraukties,kāda starpība pie kāda kunga par grašiem rubīt!Nu kaut kādas tādas pārdomas!
P.S.Kāds uzņēmējs nesenā pagātnē jautāja kur lai dabū normālus(Ne vairs labus)galdniekus!Atbildot uz jautājumu cik tad taisās maksāt viss tapa skaidrs-NEKUR!!!!!
2.oktobris 2014, 10:57 | links

Malikis,
Tieši tā es arī daru ...
Kaut gan mūsdienu gēnu inženērija ir jau tik tāl attīstīta,ka 'mūžīgo'dzīvošanu varēs plānot,tikai kuriem tas būs lemts...
2.oktobris 2014, 09:09 | links

Raihs,
Drīzāk jau Tu pie šamā pēc instrukcijām brauksi,kā nekā abiem patīk to zeltiņu glāstīt...:D
2.oktobris 2014, 09:03 | links

Nu, krievi, paši par sevi individuāli, var patikt, var nepatikt, mēs visi daudzus zinām, ne visi ir tie nosauktie sinonīmi, ne par to stāsts.
Mans uzskats ir tāds- nekas nevar būt briesmīgāks, kā tad, ja viņu nestā iekārta/sistēma tiek jau bezmaz ģenētiski potēta masās un visur, kur viņiem ir teikšana, tiek apzināti no augšas ar neatlaidību, efektīvi veidota tāda neparedzama, baisa sistēmiska mentalitāte, pat nezinu, kā lai precīzāk pasaka. Kad tāda vara saaug ar masām un tad ir ļoti dziļas un baisas sekas. Bet redz, vāciešiem izdevās atgūties- un notika denacifikācija, krieviem nē
eldorado, 2.oktobris 2014, 00:19

Smalki sacīts,lai gan rrīta agrumā vajadzēja 3x pārlasīt,lai jēgu izlobītu:)
Ja par krieviem,tad vienreiz te jau minēju savu tēzi-krievija kā valsts-briesmīga,korumpēta,agresīva,utt. Krievi kā nācija-paši zināt,kāda, krievs kā indivīds-normāls čoms. Absurds,kā jau daudz kas,kas ar viņiem saistīts
2.oktobris 2014, 09:02 | links

Tonis-esi kādu redzējis kas mūžīgi dzīvo un to stieņus līdzi nepaņemsi, vai slikti dzīvo, pāēdis esi , jumts virs galvas ir četri riteņi ar ko pārvietoties ir ko vēl vairāk vajag ej pie dabas un baudi dzīvi.
2.oktobris 2014, 09:02 | links

Protams ,ka katram var būt savs viedoklis,tik jāsaprot to,ka tas ir veidojies no tās informācijas kas mums ir pārsvarā pieejama.Patiesības seja ir rūpīgi nomaskēta zem vairākiem grimmu slāņiem...Ne visiem ir lemts tiem cauri skatīt.Pasaules lielvaras un naudas mijēji vēsturi ir veidojuši un grozījuši gadsimtiem un gadu tūkstošiem ilgi, parastam ļautiņam to grūti pat iedomāties, kā tas vispār ir iespējams...
Musdienās to par 'regulējamu haosu'iedēvējuši...
Mēs te sēžam un gatavi viens otram acis izskrāpēt,bet varenie lielā 'pokera spēlmaņi 'tik smīkņā ,berzē rokas ,pako zelta stieņus un veido kārtējos 'jumora' šovus....:(

Tonis, 2.oktobris 2014, 08:48

Un cik labi,ka parasts latvju bāleliņš Antons pastāvīgi ir lietas kursā par pasaules "varenajiem", par viņu pasaules sadalīšanas plāniem! Laikam regulāri sazinās,kas zin-varbūt kāds rotšilds vēl atbrauc ciemos pālijas paslaktēt,padomu Antonam uzprasīt
2.oktobris 2014, 08:56 | links

Protams ,ka katram var būt savs viedoklis,tik jāsaprot to,ka tas ir veidojies no tās informācijas kas mums ir pārsvarā pieejama.Patiesības seja ir rūpīgi nomaskēta zem vairākiem grimmu slāņiem...Ne visiem ir lemts tiem cauri skatīt.Pasaules lielvaras un naudas mijēji vēsturi ir veidojuši un grozījuši gadsimtiem un gadu tūkstošiem ilgi, parastam ļautiņam to grūti pat iedomāties, kā tas vispār ir iespējams...
Musdienās to par 'regulējamu haosu'iedēvējuši...
Mēs te sēžam un gatavi viens otram acis izskrāpēt,bet varenie lielā 'pokera spēlmaņi 'tik smīkņā ,berzē rokas ,pako zelta stieņus un veido kārtējos 'jumora' šovus....:(
2.oktobris 2014, 08:48 | links

Ja kādam šķiet,ka čīkstu,tad ne par sevi.Ir gan pieklājīgs jumts virs galvas,gan šķirnes runcis,gan paveicies redzēt labklājību,kādu bauda šīs zemītes bagātās tautas. Bet atšķirībā no Foreļzeļļiem redzu,kādā nabadzībā vecumdienas pavada lauku vientuļie pensionāri,kuri likuši pamatus un bruģējuši ceļu šodienas varoņiem un darba devējiem.
2.oktobris 2014, 00:34 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager