Tad jau sen būtu tas likums izmainīts! Kaut vai pa tautas vēlētu prezidentu. Neviens nemainīs,jo vadošajiem partijniekiem tas būtu ,kā ar nazi pa olām!
21.septembris 2014, 08:37 | links
par to jau Urmass Jau cepamies!:))) Tiesvedība.. Cik gadiem ir jāpaiet, lai tiešām mainītos taustamas lietas? Ticamība diemžēl ir nolaupīta :))
Lai cik Artuss Kaimiņš "daiļi" izteiktos, bet šo lietu viņš aizskar.. Bet, es nesaku, kad par viņu balsošu utt, jo viens tāpat nav karotājs.. piemērs: reformu partija- Sprūdžs, kamēr tiesājas ar Lembergu pats atkāpās.. Neizturēja.. Izglītības reformas- Roberts Ķīlis, neizturēja, kamēr līdz slimnīcai nonāca..
mjuniors, 21.septembris 2014, 00:22
Kad ievēlēsiet tādu valdību kad pat slinkie nēģeri gribēs braukt uz šejieni dzīvot tad varēsiet man un plēsīgajam pārmest ka neesam cienīgi šīs valsts pilsoņi jo nevēlējām . Es vismaz valdības vietā esmu atrunājis dažus radus un galvenais -meitu nebraukt prom .Esmu izdarījis daudz vairāk nekā pieci Dambrovski un rudās lapsas kopā :)) Un Junior ,Vienotība ir atbildīga (un tu ar ) par zaudētiem pilsoņiem jo viņu valdīšanas laikā - pēdējie 8 gadi notika vislielākā emigrācija un viņi tikai veicināja to.Un veicināja jo 90% te palika kredītsaistības un ģimenes kuriem viņi sūtīja naudu un līdz ar to tikai pateicoties emigrējušajiem tika valsts kase papildināta no viņu atsūtītās naudiņas. Sūdi sākās vēlāk kad tie kas aizbrauca peļņā iekārtojās un aizvilka prom ģimenes. Jau milzīga daļa nākamās paaudzes ir zaudēta . Sulla tas ko tu raksti par dabīgo migrāciju ir tev ieborēts lai nesāc tikai domāt kā es :))) Tagad arlabunakti :))
Bralitis, 21.septembris 2014, 00:00
BALSOT IET TIE KAS UZķERAS UZ PROPOGANDAS MAKšķERES - TIE KAS NOTIC SOLIJUMIEM ! jo pat man lauku paķim ir skaidrs ka kamer nebus POLITISKA VAI MATREALA atbildiba - LATVIJA nekas nemainisies .
plesigais, 20.septembris 2014, 23:53