Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Es neko neteikšu par ĀZI-tā būtu ilga diskusija par likumu,tā atbilstību,un cilvēku bezierunu paklausībai murgainam likumam tikai baiļu no soda dēļ...
Bet par to pēdējo rindkopu-tu taču nemaz nezini,ar ko es nodarbojos,cik strādāju,cik cilvēkiem darbu dodu,utt,lai pateiktu to,ko pateici
12.septembris 2014, 23:44 | links

Raihs,
Neviens Tevi pat nemēģina ārstēt! Izlasot Tavu pēdējo postu, secinājums viens - ĀZIS Tu esi( vēl piet tam neizglītots). Gan Tev pareizie cilvēki kājas aplauzīs par Tavu bravurību...
Un pat vari nemēģināt kaut ko burkšķēt pretī. Jo vienreiz jau Tu uzprasījies uz randiņu klātienē, bet saņemot uzaicinājumu(publiski, šeit pat forumā), nezin kāpēc neieradies...
P.s. Ne dēļ tādiem kā plēsīgais, bet dēļ tādiem kā Tu mēs esam tur kur esam!
Ar labu nakti!
12.septembris 2014, 23:34 | links

ja RAIHS izskatas izskatas ka bus jabeidz MUSU NEAUGLIGA diskusija !( Vēl vajag ap 50 gadiem,lai mēs visi -padomju pilsoņi-apsprāgtu,un izveidosies normāla paaudze. Cerams...) ceru ka mes ar TEVI PIEDZIVOSIM to laimigo bridi ! un varbut TU sapratisi ka es necinos par krieviem - bet gan par brivu LATVIJU - brivu no krieviem - brivu no ES - un tt , personigi man liekas visas savienibas kads bus labaks kads sliktaks !

plesigais, 12.septembris 2014, 23:22

Es nevaru saprast-kas tev tagad ir kaut kas slikti? Tev ēst nav ko? Nestāsti! Ja tu strādā,un esi specs savā jomā,tad tu man neiestāstīsi,ka tagad LV nevar normāli dzīvot!!! 20 gadi nav laiks,lai varētu tikt galā ar krievu mantojumu,vajag vairāk! paskaties-lēnā garā tiek izslimotas tās primātu slimības,un ja krievs neuztaisīs ww3,tad viss būs OK-varbūt pat paspēsi ieraudzīt:)
Man ir mazs paziņu loks,bet piemēri no tiem pašiem:
1) Sieva strādā medicīnas firmā,vīrs-programmētājs. Pašreiz ceļ māju. Bez kredītiem
2)Sieva-grāmatvede,vīrs-policija. Pašreiz cēļ māju. Ar kredītu gan.
Nekādi biezie,nekādi spekulanti,ne zagļi-parasti cilvēki vienkārši strādā savā specialitātē.Un viss notiek!
12.septembris 2014, 23:33 | links

Vo,- šeit Raihs 'istjenu glagoļit'! :)

kur mēs latvieši bijām otrās šķiras cilvēki, kremļa pakalpiņi.---- nu tagad esam ES pakalpiņi - kas mainijas ? tas ka tagad slepkava cietuma jauzruna uz jus - tas ka tagad TAVU dzivi regule ES regulas - tas ka normalus dzives apstakļus meklejot 40% latviešu dzivo un strada arzemes ! likums visiem viens - tikai kads ir vienlidzigaks par citiem !

Raihs,
Es ļoti gribētu redzēt to paaudžu maiņu redzēt krietni ātrāk par 50 gadiem, bet atkal BET...
Ja godīgi, tad besī man šī frāze - " mainīsies paaudzes". Ņemam kaut vai mūsu makšķernieku piemēru - vimbu laiks, ņemam cik var noķert. Lašu, foreļu liegums, ejam pa kluso(likumi tak mums sūdīgi/nepareizi), ķeram, ēdam utt.
Mājās sēž bērni(daudziem tie ir līdzi uz copi). KO VIŅI REDZ! KO MĀCĀS??? (sencis brako, tātad es ar tāds būšu)
Veči copmaņi, padomājiet par to, jūs atstāsiet saviem bērniem/mazbērniem.
Uzliekot roku uz sirds varu pateikt, ka man puika(tūlīt būs 19 gadi) nevar pat iedomāties aiziet oktobrī ķert lasi vai pavasarī paņemt visas noķertās vimbas.
Jums visiem ar ir tā pat???

dakterp, 12.septembris 2014, 23:16

Atvaino,dakter,bet es savu lasi nevienam neatstāšu!!! Un tavai zināšanai-lasi nevarēs ķert NEKAD! Ne bērniem,ne mazbērniem netiks tās lieliskās cīņas! Un to,ko esmu izbaudījis,90os gadu lašu copē, diezvai izbaudīs nākamā vai aiznākamā paaudze. Un neārstē mani te par likumiem-mani nekad nav izteresējusi akla likumpaklausība,man pietiek ar to,ka vados pēc savas saprašanas un sirdsapziņas
12.septembris 2014, 23:24 | links

ja RAIHS izskatas izskatas ka bus jabeidz MUSU NEAUGLIGA diskusija !( Vēl vajag ap 50 gadiem,lai mēs visi -padomju pilsoņi-apsprāgtu,un izveidosies normāla paaudze. Cerams...) ceru ka mes ar TEVI PIEDZIVOSIM to laimigo bridi ! un varbut TU sapratisi ka es necinos par krieviem - bet gan par brivu LATVIJU - brivu no krieviem - brivu no ES - un tt , personigi man liekas visas savienibas kads bus labaks kads sliktaks !
12.septembris 2014, 23:22 | links

sulla, kas ir manījies? Latvija pieder latviešiem? Tā visa sen ir pārdota
12.septembris 2014, 23:19 | links

45 beidzas karš Latviju okopeja krievi un lidz 65 Latvija bija nolikta uz kajam (varbut negluži danijas limeni ) bet tagad - jo talak jo sudigak ! un brivibu atkarojam jau vairak neka divdesmit gadus atpakaļ !

plesigais, 12.septembris 2014, 22:36
sulla, kas ir manījies? Latvija pieder latviešiem? Tā visa sen ir pārdota
nu jau kur var šitādu sviestu kult, tu tak putrojies it visā. Kas tev jo tālāk jo sūdīgāk? Tavas personīgās problēmas un neizdarība ir atkarīga tikai no tevis, nepin te iekšā politiku un valsts lietas. Un nemēģini pat salīdzināt mūsdienu Latviju ar nožēlojamo padlatviju, kur mēs latvieši bijām otrās šķiras cilvēki, kremļa pakalpiņi.

Sulla, 12.septembris 2014, 22:57
12.septembris 2014, 23:19 | links

Ak tā poļitika...
Atceros sevi kā puika stāvam pie lēni burbuļojošās Juglas upes krasta ar makšķeri rokās,saule spīd spoži ,zivtiņas plunkšķinas tik vilinoši,ka gribas visu dienu pie ūdeņiem pavadīt...Likās cik tā dzīve priekšā vilinoša,cik tad dzīvē daudz vajag,tik daudz skaistuma viss apkārt...
Krieviņi gan maitas,tā īsti mūsu mēlē runāt negribēja...:D
12.septembris 2014, 23:16 | links

Raihs,
Es ļoti gribētu redzēt to paaudžu maiņu redzēt krietni ātrāk par 50 gadiem, bet atkal BET...
Ja godīgi, tad besī man šī frāze - " mainīsies paaudzes". Ņemam kaut vai mūsu makšķernieku piemēru - vimbu laiks, ņemam cik var noķert. Lašu, foreļu liegums, ejam pa kluso(likumi tak mums sūdīgi/nepareizi), ķeram, ēdam utt.
Mājās sēž bērni(daudziem tie ir līdzi uz copi). KO VIŅI REDZ! KO MĀCĀS??? (sencis brako, tātad es ar tāds būšu)
Veči copmaņi, padomājiet par to, jūs atstāsiet saviem bērniem/mazbērniem.
Uzliekot roku uz sirds varu pateikt, ka man puika(tūlīt būs 19 gadi) nevar pat iedomāties aiziet oktobrī ķert lasi vai pavasarī paņemt visas noķertās vimbas.
Jums visiem ar ir tā pat???
12.septembris 2014, 23:16 | links

Kas notiek? Kur uzrodas šie prokremliskie aģitatori? Tiešām šiem cilvēkiem tiek maksāts par to, lai sēj šādu sabiedrisko domu interneta medijos?

gapp, 12.septembris 2014, 23:06

Te nu gan nevajadzētu meklēt sazvērestības teorijas-"plesigais" ir parasts(vai prasts) lauku vecis,kam vienkārši krievu laikos dzīvojās labāk-varēja iet uz kolhozu strādāt(un arī nestrādāt),šņabi padzert,algu tak maksāja tāpat-ja divdedēļniekā neaizgāja.Un stiklenes šim tad likās garšīkākas. Un viss pārējais ir otršķirīgs. Arī tas,ka ne jau tikai no materiālajām lietām sastāv ļautiņš-neticami šķiet tas,ka šamais arī dvēseliski jutās ļoti omulīgi! Un tagad viņš vēl atļaujas kaut ko muldēt par "latviešu vergu dvēselēm"
12.septembris 2014, 23:15 | links

Kas notiek? Kur uzrodas šie prokremliskie aģitatori? Tiešām šiem cilvēkiem tiek maksāts par to, lai sēj šādu sabiedrisko domu interneta medijos?
12.septembris 2014, 23:06 | links

45 beidzas karš Latviju okopeja krievi un lidz 65 Latvija bija nolikta uz kajam (varbut negluži danijas limeni ) bet tagad - jo talak jo sudigak ! un brivibu atkarojam jau vairak neka divdesmit gadus atpakaļ !

plesigais, 12.septembris 2014, 22:36

nu jau kur var šitādu sviestu kult, tu tak putrojies it visā. Kas tev jo tālāk jo sūdīgāk? Tavas personīgās problēmas un neizdarība ir atkarīga tikai no tevis, nepin te iekšā politiku un valsts lietas. Un nemēģini pat salīdzināt mūsdienu Latviju ar nožēlojamo padlatviju, kur mēs latvieši bijām otrās šķiras cilvēki, kremļa pakalpiņi.
12.septembris 2014, 22:57 | links

Mēs būtu priekšā Zviedrijai,ja okupācijas nebūtu bijis! Un viss tas,kas notika pēc krievu murga sabrukšanas-izzagšana,nemākulīga saimniekošana,utt-ir tikai un vienīgi neizbēgamas sekas tautas deģenerācijai krievu stilā. Latviešu labākā daļa- saimnieki(kulaki), uzņēmēji(buržuji)-iznīcināta, savesti iekšā krievu migrantu bari(kas noteikti nepārstāv tautas labāko daļu), un no vietējiem izveidoti tāda tipa mutācija kā "plesigais". Lasu šos tekstus un šermuļi pārskrien-vai tiešām iespējams,ka kāds latvietis ir spējīgs aizsrāvēt un ilgoties pēc tā vājprāta?!
Vēlreiz atkārtošu-lai pārmestu to,kas notika 90os,un līdz pat šodienai,paskatieties uz pārējām CCCP republikām-kas notiek (notika) tur? Neviena nav izvairījusies no tiem procesiem,kas notika-bandītisms,izzagšanas,pretīgi politiķi,citur diktatori. Vēl vajag ap 50 gadiem,lai mēs visi -padomju pilsoņi-apsprāgtu,un izveidosies normāla paaudze. Cerams...
12.septembris 2014, 22:52 | links

DAKTERP PALDIES ! nu nesmu es lielas skolas gajis (paldies padomem par videjo ) nemaku tik skaisti un pareizi pateikt un ari zinašanu man nav tadu ka TEV ! es jau ari laprat uz copi , bet netieku - saimnieciba un man prieks - esmu vecteva goda !
12.septembris 2014, 22:51 | links

USIS ATVAINO es neardos , vienkarši DEMOKRATIJA un katrs aizstav savu viedokli ka prot ! ja un RAIHS pats piedavaja argumentet un tt !
12.septembris 2014, 22:43 | links

RAIHS - labak padomju laika doktordesu kura bija 90% zirga gaļas , neka ES modificeto sojas cisiņu ! un vel kas, esmu dzimis sešdesmitajos - sešdesmito beigas mate atļava ari uz bodi aiziet (kompetes nopirkt ) sori rindas neatceros ka ari deficitu ( varbut man ka jau kolhozniekam (bijušam ) jeb paķim velešanas tadas vienkaršas (leti un labi ) !ka tas domats -paskaidroju !45 beidzas karš Latviju okopeja krievi un lidz 65 Latvija bija nolikta uz kajam (varbut negluži danijas limeni ) bet tagad - jo talak jo sudigak ! un brivibu atkarojam jau vairak neka divdesmit gadus atpakaļ !
12.septembris 2014, 22:36 | links

Raihs,
Biju uzrakstījis veselu palagu, bet kārtējo reizi CL publikācijas vietā, uzkārās... :-)
Tad nu īsumā.
Nebrauc virsū plēsīgajam. :-) Vairāk tādu veču kā viņš. Zemīti kopj, dzīvo no natur saimniecības, skolo bērnus(un man domāt, ka labi skolo), cīnās cik nu var ar brakariem utt.
Par tām rūpnīcām/fabrikām ar Tev taisnības nav.
Aurora - pat jau 90tajos, kad jau LV tirgū bij dabonamas ārzemju zeķes/zeķbikses, uz mūsējām rinda stāvēja(zinu, jo māšele nesliktu starta kapitālu uz tām uztaisīja). Kā piemērs, Liepājas LAUMA, konkurēja pasaules tirgos, jo vecā ražotne tika saglābata.
VEF - bez kasetniekiem, vadu telefoniem un armijas fīčām, mūsu inženieri bij daudz labu lietu jau uzmeistarojuši un gaidīja labākus laiku...
Bet DIEMŽĒL, abi šie uzņēmumi bij pārāk labās vietās Rīgā(un ne tikai tas), lūk rezultāts.
RAF - bij man tas gods izbraukt ar prototipu, kura dēļ Renault bij gatavs strādāt kopā, bet atkal BET...(ieguvēji bij toyota, jo 90o Previa ir 100% kopija mūsu izgudrojumam)...
Cukurs - daudziem tik sāpīgā tēma. Paskati, ja ir iespējams tikt klāt zemesgrāmatas datiem?! Cik zemes piederēja latviešiem līdz cukurfabriku likvidēšanas(nav ilgi jādomā ko tur audzēja), un cik strauji un daudz zemes tika pārdotas?
P.s. Tikai saproti mani pareizi. Neesmu es par PSRS, bet ja nebūtu izzagts un izpādots, mēs jau tagad būtu priekšā Zviedriem, Somiem un vēl čupiņai valstu. (saku, jo puspasauli esmu apbraucis, bizness, cope nu jau draugi. Redzu kā ir tur). :-)
P.s.s. Beidzam irsties, jālaiž copēt!!! Vairāk mūsu būs upēs, mazāk iespēju maliķiem. :-)
12.septembris 2014, 22:34 | links

plesigais, ko ārdies, padomjlaikos pizdjija gandrīz visi kombainieri un citi kolhoznieki, kurināja siltumnīcas, mēsloja lauciņus, pierakstija gandrīz visās rūpnīcās, plānus pildījām pēdējās naktīs, kontrolieri bija tieši tāpat pārguruši un laida pusbrāķi uz noliktavu ka prieks, par neleilu , bet taisnīgu atlīdzību, par kādu konkurences dzītu izaugsmi šeit būs runāt, ko?
kohoznieki krievu laikiem beidzoties vēl bija vinnētāji, tika pie kautkādām pajām, zemēm, toties rūpnīcas piesita pie nagiem pareizie deguni, sarkanie deguni, un citi nemirstīgie:)
12.septembris 2014, 22:19 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager