Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Plesigais es par tevi+D
12.septembris 2014, 22:13 | links

Ko tu no padomju saimniecības preču extrām te reklamē? Suņu ziepes,"Skaidru"? Kādu tādu superpaiku? Zirga desu? Pēc visa pārējā bija veikalā stundu ilgā rindā jāstāv. Da bļin,par ko vispār mēs te runājam-gribi pierādīt,ka krievu okupācijā dzīvot bija labāk? Tieši tādu kā tu dēļ var arī padomāt,ka
" letiņiem vajag kakla kungus""
12.septembris 2014, 22:12 | links

RAIHS personigi es simts un vienu reizi esmu parliecinajies ka TOS s--us ko šobrid lietojam (ar laipnu ES atļauju ) ne TAVI ne MANI vecaki un vecvecaki nelietotu ! gan partikas preces gan saimniecibas ! par PAREJO ! nu ko paldies par labiem vardiem - žel ka tos nedzird traktoristi -lopkopeji -kombainieri un citi kas stradaja lauksaimnieciba (pats bijušais lopkopis un traktorists ) !
12.septembris 2014, 22:03 | links

Tu gribi palepoties ar padomju rūpniecību un to ražotajām precēm,kas bija derīgas tikai un vienīgi tādām pašām krievu jūgā iedzītām tautām? Kādēļ tās visas izjuka pēc CCCP sabrukšanas? Tādēļ,ka ražoja reālus mēslus,kas ar rietumu tirgus atvēršanos nevienam vairs nebija vajadzīgas. Tagad daudzi(noteikti arī tu) vaimanā par VEFa likvidēšanu! Bet ko viņi ražoja? Kastniekus,kaut gan pasaule jau sen ražoja diskus. Stacionāros telefonus,kaut gan pasaulē jau attīstījās mob sakari. Ja tev krievu laikos bija labi,jo nevajadzēja neko domāt,un principā neko arī darīt,ja tikai partiju slavēji, tad nevajag tagad celt tos debīliķu laikus gaismā. Atceros to idiotismu,ka krievu laikus tu biji viskrutākais vecis,ja biji krāvējs bāzē vai kāda rūpniecības preču veikala pārdevējs,vai gaļas izcirtējs. Inženieriem bija 130 rubļu alga. Tagad,protams,tev laiki ir sūdīgāki,jo lai dzīvotu cik necik normāli,ir jāstrādā un par nožēlu tev- arī jādomā
12.septembris 2014, 21:22 | links

PALDIES , meitas nav mājās - nav kas palidzs ! PALDIES - IZDEVAS !
12.septembris 2014, 21:21 | links

pat garumzimes nezinu ka uzlikt, pašam kauns
plesigais, 12.septembris 2014, 21:03

Garumzīmes liek tieši tāpat kā tu to dari ar burtiem - ļ, ņ, š, ž :D
12.septembris 2014, 21:12 | links

ALCANS - ja TU doma mani - sori TV neskatos (tad jau labak uz upi ) auklejot mazbernu atļaujos pasedet neta , un pat šeit nav laika normali kautko apgut (pat garumzimes nezinu ka uzlikt) un ar vienu pirkstu rakstit ir ļoti gruti ( pašam kauns )
12.septembris 2014, 21:03 | links

Ir cilvēki, kas skatās Krievijas televīziju. Un šie cilvji redz pasauli ar Krievijas (PSRS) acīm. Laiks rādīs vai šīs acis ir aizlietas, vai skaidrākas par visām pārējām. Ceru, ka lielākajai daļai šeit tusējošo tie nav mīļākie kanāli.
12.septembris 2014, 20:47 | links

RAIHS ta ka es savus tris hektarus esmu nopircis ( nevis mantojis vai saņemis davana ) un lidz šim bridim esmu apstradajis ka maku un ka varu , ka ari upes krasta esmu ieviesis daudzmaz kartibu un izdzenajis brakus , tad atvaino man tavi parmetumi liekas biku biku garam ! par padomiju mantojumu varu pajautat - ari Tavi vecaki stradaja un piedalijas padomjulatvijas atjaunošana un nevajag stastit ka AURORU ,BALZAMU,SARKANO KVADRATU,UN TT UN TT buveja marsieši ! a kur tas viss ir - kam tas viss nes peļņu - kamtas viss pieder ? -
12.septembris 2014, 20:40 | links

RAIHS - sori nav jega !

plesigais, 12.septembris 2014, 18:41

Nu protams,protams-kur tad ar mums,nejēgām,diskutēt:) Labāk tu tā viedi pavaimanāsi tālāk,ja?:)
12.septembris 2014, 18:46 | links

Raih, teorētiski jau viss ir pareizi.
Bet tu pasaki kaut ko uztveramu cilvēkam, kuram no ES vienīgais taustāmais piemērs ir 500 vācu hektāri aiz loga. Spēj kāds?

Akmens_Viesis, 12.septembris 2014, 18:24

Nu un kāds būtu labums,ja tos hektārus nebūtu nopircis neviens? Tik vien tā prieka,ka tie nav pārdoti vācietim/krievam/žīdam,utt. Kaukšanas vietā būtu labāk aruši to zemi,nevis vienkārši notirgojuši.
To,ko ar mums ir izdarījusi krievu okupācija,ar visu nu jau gēnos iedzīto slinkumu un stublumu,to varēs dabūt ārā tikai vairāku paaudžu laikā. Ja paspēsim,protams. Jo varam arī iznīkt pavisam. Bet ja paskatamies uz visu bijušās CCCP republikām-kura ir tikusi uz uz kājām? NEVIENA! Āzija mocās ar diktatoriem,ukri karo,gruzīni,moldāvvi turpat vien ņemās. Un viņi visi viennozīmīgi ar skaudību skatās uz Baltiju,kura vismaz kaut kā no tā krievu lāsta ķepurojas laukā. Nebūtu CCCP,mēs 100% būtu Somijas,Zviedrijas līmenī,kā tas bija 1940.gadā.
12.septembris 2014, 18:41 | links

RAIHS - sori nav jega !
12.septembris 2014, 18:41 | links

Raih, teorētiski jau viss ir pareizi.
Bet tu pasaki kaut ko uztveramu cilvēkam, kuram no ES vienīgais taustāmais piemērs ir 500 vācu hektāri aiz loga. Spēj kāds?
12.septembris 2014, 18:24 | links

labāk būtu ēduši
12.septembris 2014, 18:11 | links

Tā vietā,lar argumentētu savu,un neitralizētu citu viedokļus,tu atkal bļauj,ka tevi,nabadziņu,apbižo un apsaukā. Tagad pie vainas visas nācijas daba:) Tiešām nožēlojami
12.septembris 2014, 17:59 | links

nu redz - sagaidiju ! sakas pirmie apdir--ni un apsaukašanas ! SKAISTI - paldies - nesmu vilies LATVIEšU daba ! nu un kas bus talak - brauksiet purnu dauzit ! ? ATVAINOJIET žel gan !
12.septembris 2014, 17:56 | links

ko jūs braucat virsū cilvēkam nestundā.
tas tak nepalīdz ne jums, ne viņam.
12.septembris 2014, 17:36 | links

MJUNIORS paldies ka palasiji musu diskusiju ! nesatraucies ar mani viss OK , domašana normala , bet ja paskatas uz vaciešu nopirktajiem 500 hektariem un maniem 3 - uz manu bioloģisko saimniecibu un tam ķimijam kas nonak LATVIJAS zeme tajos hektaros ! jocigi paliek ! ja salidzina arzemnieku supsidijas un LATVIJAS --- vel jocigak ! labi nav verts turpinat ! ak ja , un jautajums par dzimtbušanu paliek atklats - TU esi parliecinats ka ka nesi vergs ? vergojam krieviem - tagad vergosim ES ! BRIVIBA- nosacits jedziens - vai ne ?

plesigais, 12.septembris 2014, 17:00

Man jau patīk šie "savu zemju īpašnieki"! :)
Vienā brīdī - nafig Eiropu, otrā - subsīdijas no Eiropas par mazām... Nu tad principa pēc neņem "mazās" subsīdijas, tirgo produkciju un uzspļauj Eiropai...

Mēs esam 21.gs., globalizācija.... Zemju un ietekmes dalīšana! Visi ir savienībās, pat Krievija!
Ja nebūs Eiropā, būsim Krievijā! To gribi??? Domāju, ka nē! Ukraina arī negribēja būt nekur, šobrīd lej asinis, lai savu teritoriju no "brāļu" Krievijas saglābtu! To Tu gribi???
12.septembris 2014, 17:28 | links

plesigais
Brīnos,ka tu ar šitādiem bazariem vēl neesi Anglijā! Viss viņam slikti,visi pāri nodarījuši. ES viņam nepatīk. Ko tev tā ES ir atņēmusi? Visas normālās(un daudz,daudz bagātākas) Eiropas valstis ir iekš ES, bet tev redz,slikti,tevi redz nabadziņu Eiropa apzog. Ne jau ES mēs bijām vajadzīgi,bet gan ES mums. Tu gribi ES salīdzināt ar CCCP??? Tad tu tiešām esi debīls,jo tur nav ko salīdzināt. Drausmīgi apriebušies tie teksti par "kakla kungiem" , "vergu domāšanu",utt. Latvijā ir tikai viens šķērslis,lai dzīvotu normāli-slinkums&kūtrums.
12.septembris 2014, 17:04 | links

MJUNIORS paldies ka palasiji musu diskusiju ! nesatraucies ar mani viss OK , domašana normala , bet ja paskatas uz vaciešu nopirktajiem 500 hektariem un maniem 3 - uz manu bioloģisko saimniecibu un tam ķimijam kas nonak LATVIJAS zeme tajos hektaros ! jocigi paliek ! ja salidzina arzemnieku supsidijas un LATVIJAS --- vel jocigak ! labi nav verts turpinat ! ak ja , un jautajums par dzimtbušanu paliek atklats - TU esi parliecinats ka ka nesi vergs ? vergojam krieviem - tagad vergosim ES ! BRIVIBA- nosacits jedziens - vai ne ?
12.septembris 2014, 17:00 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager