Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Vakar palasīju interviju ar Viesturu Koziolu žurnālā PLAYBOY. Iesaku. Nu vot-viņš it kā garāmejot izmeta-a varbūt nemaz nebūtu tik slikti,ja mēs būtu Krievijas sastāvā? Iesaku diskusiju par šo tēmu-iedomājamies,ka tā notiek(jo neba nu mūs tiešām kāds aizstāvēs ,ja krievija iebruks-dēļ Baltijas ww3 nesāktos jau nu točna). Kas notiktu? Ir kādam vīzija?
8.septembris 2014, 12:06 | links

Palasot komentarus, Cilvēki alkst pēc asinīm..
8.septembris 2014, 11:53 | links

Un to, ka būs LIELI sūdi saprotam iekšēji mēs visi.. Krievijas mērķis līdz 2020.g. armijas lielumu attīstīt līdz NR.1. Pasaulē.. Kādiem mērķiem!?
Un kā redzams, visas ES sankcijas tikai saasina situāciju, jeb Krievija turpina iesākto (paliek atklātāka savās darbībās)..
Un šitā "iesildīšanās" Ukrainā, jeb Gruzijas turpinājums.. Tautas nozombēšana un sagatavošana turpmākajām darbībām..
Latvijā redzamākais ir Lindermanieši, Ždanokieši, diemžēl SC "naivā ticamība, jeb uzticēšanās svētajam Putinam", (Lūdzēnieši)utt.. Nevajag nemaz tūkstošus, lai starp mierīgajiem iedzīvotajiem radītu nemierus ar ieročiem..
p.s. Kā gribās ticēt, kad tie ir tikai meli,bet..
8.septembris 2014, 11:48 | links

Raihs - Tu, redzams, nesaproti, ka krievi iet tik tālu, cik viņiem ļauj iet... neievēroji, ka pēc A.M. vizītes agresija palielinājās? Notiek liela spēle par pasaules pārdalīšanu ...

daddy_j, 8.septembris 2014, 11:24

Pēc kura mana izteikuma Tu spried,ka es to nesaprotu?
8.septembris 2014, 11:43 | links

Raihs - Tu, redzams, nesaproti, ka krievi iet tik tālu, cik viņiem ļauj iet... neievēroji, ka pēc A.M. vizītes agresija palielinājās? Notiek liela spēle par pasaules pārdalīšanu ...
8.septembris 2014, 11:24 | links

daddy
Katrai nācijai ir par ko kaunēties,un to taču es arī saku. Tu tā kā salūzis telefons...
Bet citas tautas pašreiz nav aktuālas,krievu izdarības pasaulē pašreiz ir TOP1
8.septembris 2014, 11:16 | links

...un Krievijas pilsoņi ir tikai par, ka viņu valsts atbalsta savu tautiešu cīņu pret ukraiņu nacionalismu !
...tādi pat,,,jo arī ipaši nepiepūlas, redz tikai melnu un baltu!

bushmans, 8.septembris 2014, 10:56

Nu te vairs nav ko runāt,viss skaidrs
8.septembris 2014, 11:13 | links

Raih - a vai Eiropas savienības pilsoņiem nevajadzētu kaunēties par savu valsti (savienību), kuras rīcība, vilcinot asociācijas līguma parakstīšanu, jo ukrainā neesot demokrātijas (Timošenko, redz cietumā), arī noveda pie maidana... un arī pakaunēties par švako pret reakciju uz krievijas izdarībām jau pusgada garumā... un vai pašiem ukraiņiem arī nevajadzētu drusku pakaunēties par krievu valodas statusa atcelšanu, kas noveda pie "referendumiem" par DTR un LTR?

Ir baigi viegli paļauties spiedienam un sadalīt pasauli "labajos", kuri visu izdarījuši pareizi un "sliktajos", kuriem būtu par visu jākaunās...
8.septembris 2014, 11:06 | links

...un Krievijas pilsoņi ir tikai par, ka viņu valsts atbalsta savu tautiešu cīņu pret ukraiņu nacionalismu !
...tādi pat,,,jo arī ipaši nepiepūlas, redz tikai melnu un baltu!
8.septembris 2014, 10:56 | links

Lai jau raihs paplosās, pilnmēness taču ir klāt!:DDDDDDDD

Copmann, 8.septembris 2014, 10:38

Nu protams,tavuprāt,tikai cilvēkiem ar šizofrēniskām nosliecēm var šķist,ka krievija pašreiz rīkojas tā,lai tās pilsoņiem būtu kauns par viņu valsti
8.septembris 2014, 10:47 | links

... :) vispāba pirms spriedumu izteikšanas, kategorijās : melns un balts, pafilosofēt par ļaunu nenāks... var reizēm saskatit arī citas krāsas
8.septembris 2014, 10:47 | links

Lai jau raihs paplosās, pilnmēness taču ir klāt!:DDDDDDDD
8.septembris 2014, 10:38 | links

Es pasaku vienkāršu,un šķiet,pašsaprotamu lietu-to,ka krieviem tagad vajadzētu kaunēties par to,ka viņu valsts dara Ukrainā,bet nē-jūs man kaut kādu filozofisku *uiņu te nesat
8.septembris 2014, 10:32 | links

... a es saku,ka nelietibai, ļaunumam, nodevībai,skaudibai un līdzīgām cilvēku dabas izpausmēm nav nacionalitātes !
PS. čigāni nav nācija!
8.septembris 2014, 09:57 | links

pret to es nestrīdos - jo kompleksaināks cilvēks, jo vairāk šim par ko kaunēties - tautība, valdība, deguns, krūtis... un ta ņemas noliegt vai pārveidot...un domā, ka ja iztaisnos degunu vai palielinās krūtis, tad būs ZBIS! :)
8.septembris 2014, 09:50 | links

Raihs - nu gan Tu pārlieci kociņu (перегнул палку)...tauta, tautība nav pie vainas konkrētās izdarībās. Padomā kāda bija tautība Staļinam, Hitleram u.c. nemirstīgiem "varoņiem" un padomā ko Tu pārmet lielajām tautām, kuras grūtību spiestas uz šiem "varoņiem" pavilkās.

Par latviešu īpatnējo humora izjūtu piekrītu, un ja vēlies, vari par to kaunēties :)
daddy_j, 8.septembris 2014, 09:09

Es izteicu viedokli par ""nevar būt kauns par tautību"-es saku,ka var!
8.septembris 2014, 09:38 | links

Raihs - nu gan Tu pārlieci kociņu (перегнул палку)...tauta, tautība nav pie vainas konkrētās izdarībās. Padomā kāda bija tautība Staļinam, Hitleram u.c. nemirstīgiem "varoņiem" un padomā ko Tu pārmet lielajām tautām, kuras grūtību spiestas uz šiem "varoņiem" pavilkās.

Par latviešu īpatnējo humora izjūtu piekrītu, un ja vēlies, vari par to kaunēties :)
8.septembris 2014, 09:09 | links

Man kauns kā latvietim, kad latvieši izbrauc citiem tīrīt pieirstos palagus utt..Bet...Manuprāt, Raih, Bushmans vairāk par filosofisko runā kā tauta.. Te būs interesanti bloga raksti pārdomām par Tautu.. http://blog.artursprieditis.lv/ publicēts 2014.26.08. Artūrs Priedītis- BSA profesors...
7.septembris 2014, 22:18 | links

Kādēļ nevar būt kauns par tautību?Kas tas par stulbu apgalvojumu? Čigānam nevar būt kauns,ka pusnācija ir fendermaņi? Žīdam nevar būt kauns,ka pusnācija ir naudas šeftmaņi? Vai vācietim nevar būt kauns par 2ww? Vai man kā latvietim nevar būt kauns,ka latviešiem ir ģenētiski apmutēta humora izjūta,piemēram? A redz par to,ka esi krievs,kauns nevar būt nekādā gadījumā.Laikam arī tas ir gēnos
7.septembris 2014, 21:34 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager