Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
10.maijs 2014, 13:39 | links

Arvieen uzskatu,ka tad jau labāk pastālās...

Raihs, 9.maijs 2014, 20:04

Pastaigā ziemā kādu nedēļiņu un tad parunāsim... :DD

ZEM mēs esam/būsim jebkurā gadījumā, tāpēc, ka esam maza tauta.
10.maijs 2014, 11:34 | links

Micuks,
Par Vovčika radniecību ar tiem pašiem nebrīnies,-tā arī ir,- vecvectēva līmenī,ir arī bildes kur šams ar to 'pankūku'uz galvas...Arī praktiski visi Krievijas vadoņi un valdnieki ir bijuši ar 'žirikiem'rados,i Jeļcins,i Gorbijs,i Andropovs,i Brežņevs,i Staļins,i Ļeņins, utt....Krievija ir pārāk salds kumoss,lai to parvaldītu 'neizredzētie'...:D
Hramoj,
tā īsti 'zem sevis' Latvietis vismaz ,pēdējos 800 gadus , nav bijis un vairs arī nebūs,diemžēl...
10.maijs 2014, 07:28 | links

galvenais..:)))
9.maijs 2014, 23:13 | links

Politika kopumā ir mēsls.. Ja nav politikā cilvēks gailvenais, tad politikai nav nozīmes..
Un mums ir ar ko lepoties arī par pastalām.. :))
Bet gailvenais kā minēju ir cilvēki, tagad pa ltv1 iet koru kari.. Un Latvieši sevi tik smuki Eiropai pretenzēja, kad prieks un lepnums ir par mums..
Un galvenais Eiropai patīk!
9.maijs 2014, 23:12 | links

micuk,tautas kopējais inteliģences līmenis tomēr nozīmē daudz! Gandrīz katra vecmāmiņa taču mums ir stāstījusi stāstus no sērijas: "Vot atnāca vācieši,palūdza maizi,iedeva gaļu pretī,utt. Atnāca krievi,nozaga govi,izrija zapti un burciņās pēc tam piedirsa(pavisam reāls stāsts), izvaroja, nodedzināja,utt"... Nu būtu tas ādolfs patrakojis,galu galā karš taču,bet pēc tam būtu kārtība. Vienīgi mēs vienalga būtu ZEM... Arvieen uzskatu,ka tad jau labāk pastālās...
9.maijs 2014, 20:04 | links

Zem kaut kā mums būtu sliktāk. Cerams, ka būsim zem sevis. Tobiš Latvija ir valsts. Valsts, ko ciena Eiropā un pasaulē.
9.maijs 2014, 20:04 | links

Fluxss
Atbalstu-domāju,ka zem vāciešiem mums būtu bijis labāk-vismaz vācieši kā gudra tauta neiznīdētu latviešu tautas labāko daļu. Bet vienalga-mēs būtu ZEM...
Ar krieviem ir tāpat kā ar spāņiem-visur kur bijušas viņu kolonijas,visur ir dirsaā... Es nezinu nevienu spāņu koloniju ,kura tagad būtu bagāta valsts,un es nezinu nevienu krieevu(vai PSRS) koloniju,kur tagad būtu labi...Lāsts...
9.maijs 2014, 19:57 | links

Kur rodās tā ideja, ka zem Vāciešiem būtu slikti?
Paskataties uz Dāniju, Dānija momentā parastija līgumu, pakļāvās vāciešiem. Tur slikti dzīvot? Tur ir kārtība, pašā vācijā arī. Kaut kur, kur bija Vācija, slikti tagad? Norvēģus ar varu priekšā vācieši paņēma, Norvēģijā slikta dzīve?

Paskatās uz pašu Krieviju, tur nekā nav, tur saimnieko un viss notiek čerez žopu.

Esu samērā pārliecināts, ka ja kara beigās nebūtu Krievi mūs iekarojuši, okupējuši, būtu pilnīgi normāla valsts.

Paskataties, kas bija zem Vācijas un kas palika pēc tam, paskataties, kas palika zem krievijas un kas palika pēc tam, sapratīsiet, ka sūdi vien palika pēc Krievijas.

Fluxss, 9.maijs 2014, 19:45

Kas būtu šeit ja būtu Ādolfs palicis dzīvs un uzvarētājs, to neviens nezin. Droši vien daudzu no mums šeit nebūtu. Ir tā kā ir. Vispār jau krievi Krievijā, kopš pēdējā cara nonāvēšanas, nav valdījuši pār Krieviju. Viņus visu laiku ir vadījuši dažādu citu nacionalitāšu vadoņi. Izmantojuši savu vēlmu apmierināšanai un krievi tupa ir pakļāvušies viņiem. Nepabrīnīšos ja arī Vovka izrādīsies kāds ebrejs vai kas tamlīdzīgs.
9.maijs 2014, 19:52 | links

Kur rodās tā ideja, ka zem Vāciešiem būtu slikti?
Paskataties uz Dāniju, Dānija momentā parastija līgumu, pakļāvās vāciešiem. Tur slikti dzīvot? Tur ir kārtība, pašā vācijā arī. Kaut kur, kur bija Vācija, slikti tagad? Norvēģus ar varu priekšā vācieši paņēma, Norvēģijā slikta dzīve?

Paskatās uz pašu Krieviju, tur nekā nav, tur saimnieko un viss notiek čerez žopu.

Esu samērā pārliecināts, ka ja kara beigās nebūtu Krievi mūs iekarojuši, okupējuši, būtu pilnīgi normāla valsts.

Paskataties, kas bija zem Vācijas un kas palika pēc tam, paskataties, kas palika zem krievijas un kas palika pēc tam, sapratīsiet, ka sūdi vien palika pēc Krievijas.
9.maijs 2014, 19:45 | links

Nezinu, kā ir ar to maiju, bet, kad visa latvijas valdība aizies pie Brīvības pieminekļa nolikt ziedus 16. martā, tad varēs teikt, ka latvijas valdībai tomēr ir iztaisnojies mugurkauls.
9.maijs 2014, 18:52 | links

Raih- :)) Tu laikam vēlies par ko citu parunāt.. Es neslavēju nedz Hitleru ne otros.. Man tik vienkārši, nav saprotams, kā cilvēks dzīvojot mūsu valstī fano par citas valsts "svētkiem", kas nav saprotams loģiskajam saprātam, ko tad tur īsti var svinēt.. Citāts no tvnet raksta (http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/509232-9maijs_krieviem_ir_11novembris_latviesiem): "Putina Krievijā II pasaules kara varoņi bieži tiek slavināti, bet noziedzīgā komunistiskā režīma (1917-1991) upuru eksistence noliegta. II pasaules kara laikā nogalināto skaits pārsniedza 60 miljonus dažādu tautību cilvēku. Tomēr cilvēku nogalināšana PSRS okupētajās valstīs turpinājās arī miera apstākļos: ar 30-50 miljoniem izsūtīto un nogalināto krievu, ukraiņu, čigānu, lietuviešu, latviešu, ebreju, tatāru u.c."
Cilvēki noliek ziedus, piemin savus vecos, tur viss ir ok.. bet jaunieši, kas dzimuši jau neatkarības laikā, joprojām runā par tēvijas lielo karu un sveic visus "svētkos".. Tāpēc man rodas jautājums, vai Latvijā tiek skalotas smadzenes valsts interesēs un veidots patriotisms???
9.maijs 2014, 18:46 | links

Un vispār, Latvijā tiek kas darīts, lai apgaismotu cilvēkus, kas ir Latvijai 9.maijs?? Citādi sajūta, esmu lasījis nepareizo vēsturi.. Un ja vēl neatkarības laikos nav nekas izlabots..
Es pat nerunāju par valodu, bet par uzskatiem kā tādiem??
Ir tāda sajūta, kad latvieši 9.maijā aiztaisa acis un ausis, paiet diena ši diena un tēlot, kad atkal viss ir ok?? Daudzi komentē lv valodā to pašu murgu tēvijas uzvara utt.. Par kādu šie cilvēki tēviju runā??? Un vēl mūsu valodā.. Vai te viss ir kārtībā??

Gus7- jautājums Tev, kā tu redzi Latviju un kāpēc viņa Tev neliekas, kad tā ir tava??? Pavisam bez aizvainojumiem utt.. Kāpēc Tev krievija šķiet tuvāka??

mjuniors, 9.maijs 2014, 17:23

Nu paga,paga-tā jau ar nevar-ādolfs jau nu noteikti nebija nekas labs,un nekāda dižā nākotne zem vāciešiem mums gaidāma nebūtu.Iespējams,ka labāka,nekā zem krieva,bet ne jau nu laba. Te vienā žurnālā gan bija labi pateikts:"Labāk dzīvot zem stulba krieva,nekā zem gudra vācieša"
9.maijs 2014, 18:21 | links

Un vispār, Latvijā tiek kas darīts, lai apgaismotu cilvēkus, kas ir Latvijai 9.maijs?? Citādi sajūta, esmu lasījis nepareizo vēsturi.. Un ja vēl neatkarības laikos nav nekas izlabots..
Es pat nerunāju par valodu, bet par uzskatiem kā tādiem??
Ir tāda sajūta, kad latvieši 9.maijā aiztaisa acis un ausis, paiet diena ši diena un tēlot, kad atkal viss ir ok?? Daudzi komentē lv valodā to pašu murgu tēvijas uzvara utt.. Par kādu šie cilvēki tēviju runā??? Un vēl mūsu valodā.. Vai te viss ir kārtībā??

Gus7- jautājums Tev, kā tu redzi Latviju un kāpēc viņa Tev neliekas, kad tā ir tava??? Pavisam bez aizvainojumiem utt.. Kāpēc Tev krievija šķiet tuvāka??
9.maijs 2014, 17:23 | links

Vienkārši vēlajos jums te mazāk ar žulti un niknumu rakstit...Lai veicas jums bisiem.
9.maijs 2014, 16:51 | links

Mums,latviešiem, jau ar nav diži ar ko lepoties,pat jāsaka,ka galīgi nav ar ko...BET-ja salīdzina ar Krieviju,mums ir tik daudz iemeslu,kādēļ tas tā ir noticis-genocīds no 13.gs, labāko cilvēku iznīcināšana krievu laikos, kaut vai tas pats mazskaitliskums(kas ir 1,5 miljoni uz 150 miljonu fona?),un galu galā krievu laikos iedzītā dzīves un biznesa uztvere(neuztvere).
Un ko šai sakarā var teikt Krievija??? Kopš mongoļu jūga (hvz kad) viņus neviens nav aizticis,vismaz 1000 gadu iespēja normāli attīstīties,un vēl tas viņu daudzums!!! Impērijas priekšrocības spiežas laukā no katra kakta. Un kas ir rezultātā? Krievija neražo NEKO pasaulē ievērības cienīgu,pārtiek no naftas piķa utt.(sk.zemāk norādīto linku). Lūk tur tiešām ir jākaunas! Kā viņi pamanās lepoties,nesaprotu:)
9.maijs 2014, 16:48 | links

Un ja runājam par Krieviju, man liekas kad, kad tur viss tiek darīts lai atdzimtu padomju laiki.. parāžu atjaunošana, brīvās domāšanas aizliegšana (par okupācijas izpaušanu, par Ukrainā notiekošo izpaušanās draudz cietums utt) smieklīgi, bet fakts: filmās un pārraidēs lamāties aizliegts :)) kā komentāros vienā saziņas līdzekļos bij teikts, kā lai tagad mēs sarunājamies bl*..
Vien vārdu sakot, pa tv rādīs un zīmēs ienaidniekus ārpus robežām un iekšienē tik skalos ar visu ok un "pareizo idilli" par valstī notiekošo..
9.maijs 2014, 16:29 | links

Es personīgi nesaprotu, kā var necienīt valsti un tās pamatiedzīvotājus, ta tu pats tāds neēsi?
Tu te esi, tu pielāgojies, tu sadzīvo ar to, kas tev tiek dots. Neviens tevi te nesit, nepaverdzina.
Viss kas tev ir jāizdara, ja jau reiz te gribi palikt un dzīvot, jāiemācās valsts valoda. Nav nekāda tur ķīniešu ābece. Iespējas tādas kā visiem, kā pašiem valsts pamatiedzīvotājiem. Iemācies valodu, dzīvo laimīgs.

Ja nepatīk, vari doties uz savu drūmo Krieviju, tevi neviens te netur, gribi krievu valodā mācīties? - Vilciens kursē.

Pret jums te apejas maigi, mēs runājam ar jums savā valstī jūsu valodā. Ja jūs to neuzskatāt, kā cieņas izrādīšanu pret jums, jūs neprotot Latviski izrādiet necieņu pret mums, un ko jūs tad gribat? Labāku attieksmi pret jums? Kaut ko par velti?

Pagaišā gada 9. Maijā ejot mājā no darba, man brauca garām melns sarūsējis vecs BMW ar 3 urlām pie katra loga, izņemot šoferi un kliedza virsū visiem" PIDARI LATISHI, BLJATJ".

Gribat cieņu? EJIET DIRST URLAS!
9.maijs 2014, 16:16 | links

Mirtin, pirmo reiz redzu, kā Tu raksti.. Un es pilnīgi piekrītu.. Domāju, Iepriekšējās mūsu savstarpējās neveiksmīgās sarunas ir tikai tukša salmu kulšana..
Un ja es nepareiz te drukāju nav nekāda sakara ar inteligenci.. Drukāju, kā māku un kā māku tā maunu! ;) No citāta: "Galvenais jau lai cilvēks labs.." :D

mjuniors, 9.maijs 2014, 15:43
Es drīzāk teiktu,ka pirmo reizi redzu(lasu),ka Mirtins TĀ raksta!:)

raihs, 9.maijs 2014, 16:01

Varbūt cilvēks mainījies.. Negribētos dzirdēt jeb uzzināt, kad vēlēšanu gads un gatavo sev siltu vietu.. :)) Nu cerēsim :)))..
9.maijs 2014, 16:14 | links

Tas, kad raksta savā valodā būtu po :)) jo ir arī te normāli citādā valodā runājošie uzreiz atvainojas par rakstības formu un mauc :)..
Bet piesaukt Latviju kā savu un vēl lepoties ar citas nācijas politiku, kas mūms pāri darījuši.. no coments :/
9.maijs 2014, 16:11 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager