10.maijs 2014, 13:39 | links
Arvieen uzskatu,ka tad jau labāk pastālās...
Raihs, 9.maijs 2014, 20:04
Pastaigā ziemā kādu nedēļiņu un tad parunāsim... :DD
ZEM mēs esam/būsim jebkurā gadījumā, tāpēc, ka esam maza tauta.
10.maijs 2014, 11:34 | links
Arvieen uzskatu,ka tad jau labāk pastālās...
Raihs, 9.maijs 2014, 20:04
Kur rodās tā ideja, ka zem Vāciešiem būtu slikti?
Paskataties uz Dāniju, Dānija momentā parastija līgumu, pakļāvās vāciešiem. Tur slikti dzīvot? Tur ir kārtība, pašā vācijā arī. Kaut kur, kur bija Vācija, slikti tagad? Norvēģus ar varu priekšā vācieši paņēma, Norvēģijā slikta dzīve?
Paskatās uz pašu Krieviju, tur nekā nav, tur saimnieko un viss notiek čerez žopu.
Esu samērā pārliecināts, ka ja kara beigās nebūtu Krievi mūs iekarojuši, okupējuši, būtu pilnīgi normāla valsts.
Paskataties, kas bija zem Vācijas un kas palika pēc tam, paskataties, kas palika zem krievijas un kas palika pēc tam, sapratīsiet, ka sūdi vien palika pēc Krievijas.
Fluxss, 9.maijs 2014, 19:45
Un vispār, Latvijā tiek kas darīts, lai apgaismotu cilvēkus, kas ir Latvijai 9.maijs?? Citādi sajūta, esmu lasījis nepareizo vēsturi.. Un ja vēl neatkarības laikos nav nekas izlabots..
Es pat nerunāju par valodu, bet par uzskatiem kā tādiem??
Ir tāda sajūta, kad latvieši 9.maijā aiztaisa acis un ausis, paiet diena ši diena un tēlot, kad atkal viss ir ok?? Daudzi komentē lv valodā to pašu murgu tēvijas uzvara utt.. Par kādu šie cilvēki tēviju runā??? Un vēl mūsu valodā.. Vai te viss ir kārtībā??
Gus7- jautājums Tev, kā tu redzi Latviju un kāpēc viņa Tev neliekas, kad tā ir tava??? Pavisam bez aizvainojumiem utt.. Kāpēc Tev krievija šķiet tuvāka??
mjuniors, 9.maijs 2014, 17:23
Mirtin, pirmo reiz redzu, kā Tu raksti.. Un es pilnīgi piekrītu.. Domāju, Iepriekšējās mūsu savstarpējās neveiksmīgās sarunas ir tikai tukša salmu kulšana..
Un ja es nepareiz te drukāju nav nekāda sakara ar inteligenci.. Drukāju, kā māku un kā māku tā maunu! ;) No citāta: "Galvenais jau lai cilvēks labs.." :D
mjuniors, 9.maijs 2014, 15:43
Es drīzāk teiktu,ka pirmo reizi redzu(lasu),ka Mirtins TĀ raksta!:)
raihs, 9.maijs 2014, 16:01