Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Viņi tak varētu sarkanbatsarkano pārmaiņus vicināt jo ir takš Latvijā

valdiszarins, 24.marts 2014, 12:08

Kā tad, viņi ienīst ne tikai mūs, mūsu valodu bet arī mūsu valstiskumu un tās simbolus. Ticu ka līdz pēdējam elpas vilcienam tie suņi cerēs uz impērijas atgriešanos. Starp citu vēl pāris gadus atpakaļ biju visai liberāls savos uzskatos, bet mūs latviešus pazemojošais referendums par krievu valodu kā otru valsts valodu mani pamatīgi atvēsināja kā arī šokēja rezultāti Latgalē. Sapratu ka ar viņiem vairs nevar auklēties kā ar pusdebīliem bērniem, kuriem grūti padodas valodas. Vairs nekādas piekāpšanās, nu principiāli vairs nelietoju krievu valodu sarunās ar mūsu krieviem. Un kā ievēroju tas arī nav vajadzīgs, ja uzstājīgi turpini sarunu latviski, šamie padodas un kā izrādās saprot visai labi un pat runāt māk.
24.marts 2014, 12:35 | links

Červonka, Nesteri, Degļova, Kozliški, Porečje, Bikava... ļaudis... filtrējiet tirgu par okupantiem.
24.marts 2014, 12:27 | links

naivais, aizstaigā ka 9.maijā līdz okupantu piemineklim un paskaties kādus karogus tur vicina ;)Sulla, 24.marts 2014, 11:31Viņiem jau nav variantu ko vicināt, jo PSRS atribūtika, ja nekļūdos, ir aizliegta izmantošanai.

micuks, 24.marts 2014, 11:39

Viņi tak varētu sarkanbatsarkano pārmaiņus vicināt jo ir takš Latvijā
24.marts 2014, 12:08 | links

naivais, aizstaigā ka 9.maijā līdz okupantu piemineklim un paskaties kādus karogus tur vicina ;)

Sulla, 24.marts 2014, 11:31

Viņiem jau nav variantu ko vicināt, jo PSRS atribūtika, ja nekļūdos, ir aizliegta izmantošanai.
24.marts 2014, 11:39 | links

35.gadā Latvijā dzīvoja pāri par 200 000 lielkrievu, tobiš krievu mūsdienu izpratnē. Šobrīd - 500 000. (Oficiāli statistikas dati) Tātad nepilna puse krievu un viņu pēcteču ir tādi paši vietējie iedzīvotāji kā jūs - pamatnācija.
mirtins, 24.marts 2014, 10:10

Nu gan tev klibo aprēķini. Cik no tiem 200 000 krita karā un Staļina represijās? ;-) Tā ka no mūsdienu Latvijas krieviem nu nekādi puse nevar būt ar saknēm te jau pirmskara laikos. Vairums no tiem ir okupanti, lai kā viņiem nepatīk tas vārds, bet tā nu tas ir.

un viņiem nav nekāda iemesla gribēt, lai viņus glābj Putins.

mirtins, 24.marts 2014, 10:10

naivais, aizstaigā ka 9.maijā līdz okupantu piemineklim un paskaties kādus karogus tur vicina ;)
24.marts 2014, 11:31 | links

Tad kad sēžos pie galda ar "Ivanu" iztukšot bairīti, tad es to daru ar cilvēku nevis ar nāciju.
Mirtinam ir liela daļa taisnības. Tik nezkāpēc nacionālistiem izdzirdot vārdu krievs spalvas saceļās pat tur kur viņu nav. Bij tāda multene kur galvenais varonis teica-ребята, давайте жить дружно! :)
24.marts 2014, 11:19 | links

mirtins
Tu nenorēķināji to daļu ko atdevām kopā ar Abreni.. DDD
Jā ,ja nebūtu to šūpotāju ,tad sen jau vis būtu pa vietām..man te kaimiņos ir viens bijušais Abrenes iemītnieks viņš skatoties tikai Rus TV un propogandas ietekmē viņš ir nepilsoni kaut gan viņam pienākas LV plsonība jā un latviski nerunā principa pēc kaut arī to prot un viņs nav vienīgais ko pazīstu,daļai ir pat Rus pase un pensija....
24.marts 2014, 10:31 | links

Un vēl... CL portāla veidotāji un ādmiņi, varētu gan bišķi pafiltrēt te bazaru
24.marts 2014, 10:19 | links

Paklau... pamatnācija... iemetīšu pāris skaitļus. 35.gadā Latvijā dzīvoja pāri par 200 000 lielkrievu, tobiš krievu mūsdienu izpratnē. Šobrīd - 500 000. (Oficiāli statistikas dati) Tātad nepilna puse krievu un viņu pēcteču ir tādi paši vietējie iedzīvotāji kā jūs - pamatnācija. Šiem krieviem ne tikai dzimtene, bet arī tēvzeme ir Latvija un viņiem nav nekāda iemesla gribēt, lai viņus glābj Putins.

Tādēļ, pirms vērt vaļā muti un kaut ko par krieviem runāt, atcerieties, ka katrs otrais krievs, nu vismaz katrs trešais, iespējams ir ar vēl dziļākām saknēm šajā zemē, nekā viens otrs latvietis.

Kamēr mums kritērijs būs tautība, tikmēr tādi ...piii.... kā Ždanoka, Iesalnieks, Pliners, Parādnieks un arī protams cara tētiņš Putins būs uzvarētāji. Pārtrauciet dalīt cilvēkus pēc tautības un viss nostāsies savās vietās!!!!!!!!!!
24.marts 2014, 10:10 | links

Ja runā par LV krieviem, tad ir viena būtiska atšķirība starp oficiālo Latviju un oficiālo Krieviju -

LV interesēs ir, lai viņi būtu laimīgi, RU interesēs ir, lai viņi būtu nelaimīgi.
Pašreizējais līdzsvars ir trausls, jo ne vieniem, no otriem šo mērķi sasniegt neizdodas.
Turklāt nav nekādas skaidrības, uz kuru pusi laiva pagriezīsies, to šūpojot.
24.marts 2014, 08:33 | links

Es kā reiz gribu dzirdēt no pretējās nometnes, kā izpauztos izlīgums un par ko. :))
23.marts 2014, 23:42 | links

Kkas, kas tur nav skaidrs. Balso par Šleseru, par saskaņas centru.

Vispār jau saskaņieši nav tie no kuriem būtu mums jābaidās. Viņus kontrolē vietējie drošības spēki. Jābaidās ir no nacionāļiem, viņi te var savārīt tādus mēslus, ka Vovka tiešām izdomās, ka naših bjut un ir jānāk viņiem palīgā.
23.marts 2014, 23:39 | links

plesigais, pastātiet lūdzu izlīgums būtu par ko un kā dabā izpaustos? man Šlesera ideja nav skaidra
23.marts 2014, 23:30 | links

Krievijai jāiesūdz ES un ASV Hāgas tribunālā. Tad redzētu, kas ir kas.
Savādāk Krievija iekaro svešas valsts teritoriju un apbižojas, ka neviens to nemīl. Šī nav problēma starp tautam, bet starp valstu un sabiedrības domāšanas un spriešanas attīstības līmeņiem un virzieniem. Krievija var gūt atbalstu tur, kur sabiedrība nav attīstījusies un no tiem, kuri ir Krievijai parādā.
23.marts 2014, 23:06 | links

[quote=356023]plēsīgais, rīt darba diena, ej un atpūties.

paldies man gan nav darba ( vecums ) bet izskatas ka buss jaatpušas un ilgi . CL nav vairs tas kas bija kadreiz - žel .
23.marts 2014, 23:00 | links

plēsīgais, rīt darba diena, ej un atpūties.
23.marts 2014, 22:54 | links

SKUTANS ( atvainojiet ja nepareizi ) atkartoju - vecotevu nošava , vecomati izvaroja abas karojušas puses , vel nepietiek OK varu ar ģimenes albuma foto palidzibu pieradit ka manas vecasmates pirmo bernu 8 gadu vecuma aizdzina uz Vaciju un izmantoja ka asins donoru vaciešu sašauto karaviru glabšanai , pectam viņa liķis tika nofotografets ( sabiedroto reprtieri ) un atpazits ---------- ! bet es nesmu teicis ka vacieši ir slikti . es atkartoju zaldati vai vienkaršie cilveki nedrikst tikt vainoti
23.marts 2014, 22:45 | links

Vēsturi neizdzēsīs. Asinam āķus un laižam copēt.:)

urmaas, 23.marts 2014, 22:23
Kā domā kur un kas ķerās?:))))

mjuniors, 23.marts 2014, 22:26

Ir vietas kur ne tikai ozonu var ieelpot un pigmentu noķert. Bet tas pie kaimiņiem. :)
23.marts 2014, 22:28 | links

Vēsturi neizdzēsīs. Asinam āķus un laižam copēt.:)

urmaas, 23.marts 2014, 22:23

Kā domā kur un kas ķerās?:))))
23.marts 2014, 22:26 | links

Akmeni, PM Miera labad ;)
Plēsīgais ir jau ok un nav jau tā, kad nesaprotas, bet ir tā kad pārrakstās.. Un fanot jau var par ko grib :)))
P.s. Bet fašists es toč nav, ja mani te kāds noklausās :D..
23.marts 2014, 22:25 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager