Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
AndrisABC - par kādu ekonomisko sadarbību ar krieviju tu runā. Par Rižskij dvorik un tūristiem, kas ir 99% spiega nopelns.

Kā tev šķiet, vai Krievija nepamana šādus citātus?

Pabriks Stokholmā brīdina par Krievijas draudiem
Pabriks: Krievija cenšas "pārvilināt" mūsu jaunatni,
Pabriks: Krievija joprojām cenšas ietekmēt situāciju Baltijas valstīs
Pabriks: Krievija ir sasniegusi savu mērķi Latvijā.
Pabriks: ASV domā par rītdienu, Krievija par vakardienu
Pabriks: "Krievija nevēlas redzēt ES kā vienotu bloku"

Un kā tev šķiet, vai pēc tam, kad Grende izēdīs bļodu melno ikru, Krievija aizmirsīs šo? - NA prasa Krievijas vēstnieka atvainošanos.

Mēs izķēzam savu valsti, savu zemi, savu tautu un maskējam to visu aiz cīņas pret ārējo ienaidnieku.

Ne jau krievi iznīcinās Latviju, ne jau krievi iznīcinās mūsu tradīcijas un sabradās pašlepnumu... mēs paši savām rokām, savām kājām un ar savu pērkamo dvēseli.
14.jūnijs 2013, 14:45 | links

Atšķirība no tevis,mirtinam ir objektīvs skatiens uz visām šīm lietām.Tieši objektīvs-tas nozīmē spēja neitrāli paskatīties uz jebkuru lietu no otras,trešās un ceturtās puses.
raihs, 14.jūnijs 2013, 13:29

Paldies protams:) Bet 100% objektīvs es nevaru būt, lai gan profesija liek. Mani vienkārši māc šausmas par to, kādā valstī būs jādzīvo manam dēlam. Reāli - ja cilvēkiem ir pie kājas, ka kāds politiķis var vienā vakarā apsolīt neaiztikt pensionārus, bet no rīta pensijas samazināt. Ja cilvēkiem ir pie kājas, ka var sludināt nacionālās vērtības, bet tad apsēsties pie viena galda ar PCTVL un parakstīt Abrenes pārdošanas līgumu. Ja cilvēkiem ir vienalga, ka cilvēks, kura vienīgā rūpe ir iekačāt miljonu, izķēzīt to jahtās un ar blondīnēm, tad noiet no skatuves, pasēdēt kā circenim aizkrāsnē, un nākt atkal baltam kā gulbim un par to atkal balsos mīzdami.... Ja ir vienalga, ka premjers katrā mīļā brīdī stāsta par administratīvo barjeru un birokrātijas mazināšanu, bet jaunajai māmiņai jāraksta 3 iesniegumi lai dabūtu māmiņalgu, 30 latu pabalstu un vēl 8 latu pabalstu. Un ja nav uzrakstījusi, tad dirsā tavi 8 lati līdz pat bērna 15 gadu vecumam, it kā tāda bērna nemaz nebūtu. Ja cilvēkiem ir vienalga, ka likumā noteikto IIN atmaksu par studijām valsts neatmaksā, jo ir krīze, bet ja tu nokļūdies par 50 santīmiem deklarācijā tevi izņem visos caurumos.

Jo ir tikai viens kritērijs - krievs vai latvietis.

Un latvietis iebalsos Ēlerti Rīgas domē, kura nemaz negrib tur būt, jo grasās iet uz eiroparlamentu vai Saeimu, turklāt laikā, kad Stokholmā kurdi pa naktīm demolē veikalus un dedzina mājas, Ēlerte sola Rīgu pārvērst par Ziemeļeriopas metropoli.... un iebalsos viņu tikai tādēļ, ka viņa ir pareizi latviska...

Zini, ar Bolderājas urlām ir vieglāk. Tu zini, ka viņi ir urlas...
14.jūnijs 2013, 14:28 | links

stingri...a cik par "tecināšanu" otrā virzienā tb uz kokiem? :)
14.jūnijs 2013, 14:21 | links

Pa abām kopā.Vēl jau tur ir tādi "zelta graudi",aizliegums tecināt koku sulas.
14.jūnijs 2013, 14:15 | links

akmens - hmm, padārgi...a tas par katru zeķi vai abām kopā? :)
14.jūnijs 2013, 14:12 | links

Nav šodien vairs laika debatēm.
Mirtin, vajadzētu tā ar skaļu blīkšķi aizcirst durvis uz Krieviju, nekādas konsulārās attiecības, nekāda ekanomiskā sadarbība, šitais ir no Krievijas ar viņiem vairs nerunājam? Tu nekad neesi bijis vadītājs. Vadītājs nevar attiekties pret padotajiem patīk-nepatīk līmenī, ir pienākumi, kurus uzliek amats. Šoreiz tu stipri pāršāvi pār strīpu. Iet uz pieņemšanu un skriet ar atskaiti par padarīto darbu, kaut kā nesalīdzināmas lietas.

Mārtiņ, celtniecība nav mans lauciņš, bet manuprāt detalizētās tāmes ir vairāk domātas būvuzraugiem. Pieļauju ka kļūdos, bet pieprasīt kādam tāmē likt kaut ko citu lētāku, manuprāt nevar. Sarunu procedūrā par kaut kādiem jautājumiem var vienoties, bet arī tikai ja cena samazinās.
14.jūnijs 2013, 14:08 | links

Daddy,noteikti uz Ventspils novadu.Ja pēc copes izdomāsi pažāvēt zeķes uzkarot koka zaros,garantēts sods.Saskaņā ar Ventspils novada Saistošajiem noteikumiem,sods līdz 50ls.
14.jūnijs 2013, 14:07 | links

Alūksne.
Jo Ventspilī līst :)

Akmens_Viesis, 14.jūnijs 2013, 13:58

Pēc lietus kā reiz ir laba ķera:)
14.jūnijs 2013, 14:06 | links

Alūksne.
Jo Ventspilī līst :)
14.jūnijs 2013, 13:58 | links

labāk pasakiet uz kuru pašvaldību/novadu tagad būtu politiski pareizi doties copēt? :DDD
14.jūnijs 2013, 13:57 | links

Taisnība ir, daddy/raih -
redz, no vienas puses - īdēt vajag. jo kā citādi uzzināsim, ka kaut kas nav kārtībā.

No otras puses, īdēšana kā norma un pastāvīgs stāvoklis, ir ārkārtīgi neefektīvs veids kaut ko panākt/paveikt.

Nedaudz vairāk par tēmu izpaužas Vējonis, aprakstot šo strupceļu:

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/raimonds-vejonis-pasvaldibas-drosam-un-labklajigam-kopienam-un-valstij.d?id=43399319
14.jūnijs 2013, 13:37 | links

mirtins ir atradis šeit vietu, kur izpausties:))) ta es, ta es. es tur iekšā-kur? pakaļā? Jādomā, ka ar tevi domas dala aivari, andri un citi voroķilas:))

kontrobass, 14.jūnijs 2013, 13:15

Atšķirība no tevis,mirtinam ir objektīvs skatiens uz visām šīm lietām.Tieši objektīvs-tas nozīmē spēja neitrāli paskatīties uz jebkuru lietu no otras,trešās un ceturtās puses. Tādus "vieddokļus" kā tavējais un vēl te dažu labu,Tvnetā un Delfos var salasīties simtiem par katru rakstu un katru dienu. Un tieši no tādiem "viedokļiem"(komentāriem) ,kuri uzrakstīti bēernudārznieka domāšanas un pareizrakstības līmenī,man arī veidojas viedoklis par mūsu nāciju-kā par pusdeģenerātiem. Paskatieties kaut vai uz tāda coja skricelējumiem-vai nu bērnudārznieks,vai nu palīgskolnieks.Lai mēģinātu izzīst jēgu no teiktā,ilgi jāsēž un jāburto neesošā doma. Atradušies "nacionālisti"-pretīgi paliek
14.jūnijs 2013, 13:29 | links

Tēmu vajag pārdēvēt par "Ticība mana un tava...", jo argumentēta diskusija šeit diemžēl nesanāk, bet katrs maļ to, kam fanātiski tic, nevis zin, izprot. :))

kāda jēga ko rakstīt, ja latvijā_viss_ir_slikti.lv, visi zin, ka visi zog...un neviens neko :)
14.jūnijs 2013, 13:27 | links

cojs - lasi vien ko cilvēki, kas partijas maina atkarībā no privātās vajadzības vai ikru bļodas lieluma stāsta par tādiem kā es:)

Neesmu lasījis bet man ir viedoklis:) Ja tur būtu tikai Saeimas krievu deputāti, tagad visi plēstu tēkreklus un kliegtu kādi valsts nodevēji, bet ja tur ir mūsējie, tad tas jau nekas:)

Ja tu zinātu vēsturi, tad atsauktu atmiņā stāstus, kā iepriekšējās brīvvalsts laikā latvju kultūras un politikas elite tusēja pa Krievijas konsulātu un strēba no tām pašām bļodām. Rezultātu tu zini:) es ceru:)

mirtins, 14.jūnijs 2013, 13:08

Un tie paši krievi nebrauc uz ASV vēstniecības pasākumiem>? Un citu "fašistu" un "buržuju" pasākumiem? :)

Bet te runa par to, ka tas kroplis nedraudzīgai valstij mūsu informāciju nodeva... Un lūk tā jau ir nodevība! ;)
14.jūnijs 2013, 13:15 | links

mirtins ir atradis šeit vietu, kur izpausties:))) ta es, ta es. es tur iekšā-kur? pakaļā? Jādomā, ka ar tevi domas dala aivari, andri un citi voroķilas:))
14.jūnijs 2013, 13:15 | links

cojs - lasi vien ko cilvēki, kas partijas maina atkarībā no privātās vajadzības vai ikru bļodas lieluma stāsta par tādiem kā es:)

Neesmu lasījis bet man ir viedoklis:) Ja tur būtu tikai Saeimas krievu deputāti, tagad visi plēstu tēkreklus un kliegtu kādi valsts nodevēji, bet ja tur ir mūsējie, tad tas jau nekas:)

Ja tu zinātu vēsturi, tad atsauktu atmiņā stāstus, kā iepriekšējās brīvvalsts laikā latvju kultūras un politikas elite tusēja pa Krievijas konsulātu un strēba no tām pašām bļodām. Rezultātu tu zini:) es ceru:)
14.jūnijs 2013, 13:08 | links

Nu čaļi, iekomentēsiet? Mani nepārsteidz Ušakova vizīte pie vēstnieka, jo viņam tās spiega atskaites jānes:) Bet ko tur dara Vienotības ministri un vēl vairāk nacionālās apvienības ministre - eh... kad melnos ikrus bļodām strēbt, tad i krievi labi. Kad jābalso, tad krievi sūdīgi:)

http://bit.ly/160xhNh

mirtins, 14.jūnijs 2013, 11:47
Viens ir oficiālā pieņemšana, otrs - pa krūmiem atskaites nesot....

Bandito, 14.jūnijs 2013, 11:52

Tad oficiāli atklanīties un ikrus pierīties ir ok, bet pēc tam par okupantiem un spalvainām rokām zākāt arī:) Es pie ļaudīm, kas man nepatīk, vai kurus uzskatu par valsts ienaidniekiem neeju, ne oficiāli, ne pa krūmiem:) Bet ikrus ta gribās no bļodiņas pastrebties:) Ar pankokiem:) Sūds ka krievi.,.. ka tiik ikri:)

P.S. Jeb uz kuru oficiālu uzaicinājumu var atbildēt oficiāli, korekti un noraidoši:)

mirtins, 14.jūnijs 2013, 12:01

Smuks Tu neesi, bet dumjš gan... :)

Domājams, ka tie mūsu visi ministri paši var tādus ikrus sapirkt un sastrēbt... :)
14.jūnijs 2013, 12:47 | links

mirtins

palasi TV NET tur Pabriks stasta par tadiem cilvekiem ka tu
14.jūnijs 2013, 12:47 | links

AndrisABC būvniecībā jāiesniedz smalkas tāmes, ne tikai gala cipars.

Raih, Dažreiz prasa arī materiālu atšfirējumu utt utjp. Dažreiz tas kas ir projektā nav izpildāms utml. Tāmēs vēl jāierēķina ir atļaujas, pacelāji, darba drošības izmaksas, degviela, transports turpu šurpu, administrācijas izmaksas, utt.

eerglis, 14.jūnijs 2013, 12:09

Nu bet kur ir problēma-ja kādam ir radušās aizdomas(un toreiz tas nebija skaudīgais kaimiņš,bet sabiedriskā televīzija),tad lūdzu-te ir tāme,skatieties,visu paskaidrosim! Ar kādām tiesībām man nerāda to,kā tiek izlietota mana(relatīvi mana) nauda???
14.jūnijs 2013, 12:37 | links

AndrisABC būvniecībā jāiesniedz smalkas tāmes, ne tikai gala cipars.

Raih, Dažreiz prasa arī materiālu atšfirējumu utt utjp. Dažreiz tas kas ir projektā nav izpildāms utml. Tāmēs vēl jāierēķina ir atļaujas, pacelāji, darba drošības izmaksas, degviela, transports turpu šurpu, administrācijas izmaksas, utt.
14.jūnijs 2013, 12:09 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager