Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
tas bija gaidāms - Aivars ielika visiem.
2.jūnijs 2013, 20:28 | links
 
Oi, tad te sakausies, katrs aizstāvot savu viedokli. :) Nav daudz ko teikt - viss tāpat skaidri redzams. Letiņi nobumbulēja, tāpēc kremlis nostiprinās Rīgā. Tā ir ar tiem "mana balss neko nemaina, vispār nekas nemainīsies valstī". Lūk, rezultāts. Un pie tā vainot mēs varam tikai paši sevi.
Man nebūtu nekādu pretenziju, ja partija strādātu godprātīgi, bet šobrīd mēs kļūstam par Krievijas filiāli, tāpēc par iznākumu Rīgā esmu sašutis. Bēdīgi.
Esmu par to, lai cilvēki varētu sadzīvot, neatkarīgi no tautības, ticības, un visi domājoši cilvēki man piekritīs, ka Latvijā saimnieki ir latvieši (tā vismaz vajadzētu būt), Krievijā krievi, Īrijā īri. Un neviens negrib savā dzimtenē būt kalps.
Tāpēc mums savas saliektās muguriņas vajadzētu iztaisnot un padomāt par to, ko mums nozīmē mūsu zeme.

Bet es brīnos, cik akli cilvēki sabalsojuši Truksni Jūrmalā (esmu Jūrmalnieks) - uz katra stūra viņa skaistā ģīmetne bija. Pat nezinot, cik balts un pūkains viņš ir, automātiska pretreakcija rodas. Šķiet, ka aģitācija strādā un cilvēki neaizdomājas. :)

Par Lembi gan nebrīnos. Pilsētā kārtība, tāpēc nav brīnums, ka cilvēki par viņu atdeva balsis. Par viņa godaprātu gan nevarēšu izteikties, jo neesmu kompetents.
2.jūnijs 2013, 20:15 | links
 
Neviens negrib par to parunāt?:)
2.jūnijs 2013, 19:59 | links
 
kas tie ir par uznemumiem....Valsts mezi-tirgo kokus kas pieder valstij un kuri nekad nebeigsies a naudas ka nav ,ta nav.LDZ-del ta vagonu iepirkuma konkursa to vaditaju cietuma butu jaliek.Latvenergo-satversmes tiesa atzina ka tarifu celsana bij nelikumiga.un kas ..,sie turpina tik celt un paris gados pat dubultot,pofig ka pelna miljonos,par maz.kas tur vel-lidosta,ostas,Latvijas celi...,kura uznemuma vis ir tik labi ka var maksat 10 ooo menesi?
13.janvāris 2013, 07:22 | links
 
Varbūt tomēr nevis kāds daudz pelna, bet pārējie nevar nopelnīt un pelna maz? Ja dzīves līmenis būtu tāds, kā labām valstīm vai šī diskusija būtu?
Ar uzņēmējiem tas pats, ko var nopelnīt tirgū kur 90% ir zem vidusslāņa. Ja kādu tas aizskar, sameklējiet šī vārda skaidrojumu.
12.janvāris 2013, 20:20 | links
 
Takš vēlēšanas tuvojas. Papētiet kuri ir lielākie ziedotāji partijām, kādu amatus viņi un viņu radinieki ieņem partijas kontrolētās ministrijās un to vienībās. Un vairs jautājumu nebus

micuks, 12.janvāris 2013, 18:55


Tur jau tā lieta, ka partiju kases jāpilda un šis ir vienkāršs veids ziedojumu vākšanai.
12.janvāris 2013, 20:16 | links
 
Takš vēlēšanas tuvojas. Papētiet kuri ir lielākie ziedotāji partijām, kādu amatus viņi un viņu radinieki ieņem partijas kontrolētās ministrijās un to vienībās. Un vairs jautājumu nebus
12.janvāris 2013, 18:55 | links
 
Ir, ir dīvaini.. Es pat neteiktu par algas lielumu, ok.. pelna miljonus, ok.. bet kas ir jāizdara, lai paceltu algu gandrīz par 400% es nezinu.. Ir atklāti kādi fenomenāli atklājumi utt..!? LDZ nevarēja apgūt projektu eiropas... bet algu paceļ..
p.s. Es jau sen vairs necepos par to, ko nevar ietekmēt.. ;) Raih iesaku arī tev necepties.. Tas ir tikai redzemais aizbergs, bet ja zinātu, kas notiek ārpus saimas noteikti mati stāvus būtu..
12.janvāris 2013, 18:23 | links
 
Ar to es gribēju teikt-kāda vispār jēga maksāt nodokļus-līdz ar lielāku kasi palielinās arī to draņķu apetīte,bet visam pārējam naudas tik un tā nepietiek.
Un ne jau tie vadītāji ir pie vainas-kurš no mums ,liekot roku uz sirds,var apzvērēt,ka atrodoties šādā amatā,neizmantotu likumā paredzētu iespēju palielināt sev algu 4 reizes? Vismaz es nevarētu:) Vainīga ir sistēma,kas pieļauj šito sviestu,un kura pati barojas no tā idiotisma
12.janvāris 2013, 15:37 | links
 
Tādi ir tie mūsu politiķi:(
12.janvāris 2013, 15:17 | links
 
Man gandrīz divi gadi jārukā, lai nopelnītu tā ahūnā un neaizvietojamā speciālista mēneša aldziņu.
12.janvāris 2013, 15:12 | links
 
It kā jau likās,ka pie mums pa bišķim sāk kaut kas sakārtoties,un mani pat šad tad prāta aptumsumā sāka apmeklēt domas par absolūti godīgu nodokļu maksāšanu. Taču pēc šitā gājiena ar tām lielo uzņēmumu vadītāju algām prāts atkal kļuva absolūti skaidrs:))) Jo ja es tā parēķinu,tad es pat pie labākās gribas ar visa sava kantora mēneša nodokļiem nevaru apmaksāt viena tāda ""ģeniāla"" vadītāja algas paaugstinājumu(nerunājot par visu algu-TIKAI PAAUGSTINĀJUMA TIESU). Da nu nakui...
12.janvāris 2013, 14:58 | links
 
jeeska
Filtrē savu runu, te nav tirgus! Vai arī pažobele!?
14.decembris 2012, 22:47 | links
 
Tie nebija "igis" paraksti, tie bija vēl kaut kādi. es teicu, ka neredzot "pasīti" augšā, nevaru parakstīt neko.
Un vispār... šķiet muļķīgi pretnostatīt resusu izmantotājus, kad jāvēršas pret nepamatotu "kāšanu"
14.decembris 2012, 22:42 | links
 
Neesmu novērojis, ka kaut kas, tikai ar parakstu vākšanu sāktu kustēties. Likumdošana ir konkrēts process. Starp tiem, kas strādā pie vai sniedz viedokli par grozījumiem Zvejniecības likumā parakstu vācējus nemanīju. Tāpēc jautāju, kam tie paraksti tiks nodoti? Vienkārši interesanti.
14.decembris 2012, 13:52 | links
 
Vācot tos parakstus iespējams kaut-kas izkustēsies no vietas.Savādāk ar vienu runāšanu nekas nebūs līdzēts.Vajag v.n.k. paradīt,ka cilvēkiem tas jautajums nav vienaldzīgs.
14.decembris 2012, 10:23 | links
 
Par tiem parakstiem divējādas sajūtas, no vienas puses ļoti pareizi sastādīts teksts, bet prasībās ... prasa izveidot sabiedriskos inspektorus. Izskatās, ka vienu daļu rakstījis viens, otru cits. Otrs ko nozīmē iesniegt deputātiem?
14.decembris 2012, 09:40 | links
 
Ta jūs sapisušies neesat ar visiem tiem parakstiem.
Kā Dombrovskis teica ...demisiju tagad esot stilīgi pieprasīt
13.decembris 2012, 20:07 | links
 
Kādus tad atkal parakstus vācam.
13.decembris 2012, 19:31 | links
 
Dārgie parakstu vācēji - pacentieties parakstus vācot, uzrakstīt lapas augšpusē, ko jūs pāstāvat un ko iesāksiet ar parakstiem, t.i. - adresāts kāds.

Tie, kurus tas nemulsina, Copes namā var parakstīties "pret rūpniecisko zveju iekšējos ūdeņos".
13.decembris 2012, 11:22 | links
 

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager