Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Toni so teemu sadirsh paaris indiviidi. Seit viens ir atmeties. Cerams ka uz ilgu laiku. Un otru mes ari noliksim pie vietas.
Sie konkretie cilveki ir tadi kuri nesaprot musu valsts vertibas. Tu tacu ari esi tur kur tu esi. Kaa mees visi. Bet tapec man nav jalasa sitas mulkibas. Sitie gudrinieki uztur so topiku augspuse katru dienu, liedami vircu uz plaukstoso, un zeloso Latvijas valsti. Un es to domaju nevis sarkastiski, bet varda tiesa nozime. Jo sodien Latvijas valsts ir talak gan finansali, gan ekonomiski, gan visada citada zina, kaa nekad. Diemzel vienmer atradisies kads pro kremliski noskjanjots indiviids, ar tualetes probleeemaam, ar pastavosas iekartas problemam. Es gribu lai latvisks forums ir latvisks. lai sie pro kremliskie demagogi beidzot aizvacas no sejienes. butu labak ja si tema nebutu katru dienu top 5. nopietni. nejau latviesi seit kurina to naidu. tie ir sie anonimie tuksa plutitaji. un sis uguingais kakjens jau te stumj saja topika savu sudu var teikt gadiem ilgi. man, peronigi pietiek. un tev, Toni, gan jau ari ir apnicis lasit so pro krievisko domagogiju. jo tev nu nevienam nav jastasta kas ir kas.

MartinsSi, 14.augusts 2017, 22:41


Te ar steigu vajag izoperēt galvu!!!
16.augusts 2017, 21:02 | links
 
Kartejais trolla komentaars. Par neko. Bet driiz buus pieGdiena. Stakanchiks tiks uzpildits. Saturaas. :)
16.augusts 2017, 20:50 | links
 
Zini ko draugs Cibiņ? Protams, ja nav par grūtu un ir brīvs laiks, parādi kā tie sūdi maisāmi. Lūdzu! A es fiksi pēc popkorna.
16.augusts 2017, 19:17 | links
 
Draugs Cibiņ! Tā būtu saprātīga pieeja. Tu domā netika mēģināts? Publika ir tam liecinieks. Pieredzējušāki kamrādi mani brīdināja, bet Tu jau zini, katram vajag pašam pārliecināties.

Makatanav, 16.augusts 2017, 12:00


JĀ :-) Tevi brīdināja :-) ! Un ko Tu man padarīsi , idiotam :-) !

Eh ka gribās uzrakstīt :-) ņem savu krievu valodu un brauc :-) kur Tevi saprot , visi ir gudri un zin ka pareizi dzīvot :-) !

Bet tad es nearko neatšķirsos no Tevis :-) !
16.augusts 2017, 19:09 | links
 
Draugs Cibiņ! Tā būtu saprātīga pieeja. Tu domā netika mēģināts? Publika ir tam liecinieks. Pieredzējušāki kamrādi mani brīdināja, bet Tu jau zini, katram vajag pašam pārliecināties.
16.augusts 2017, 12:00 | links
 
Man liekas, ja kāds kaut ko nezin un nesaprot, tad labāk vai nu pacietīgi un draudzīgi pastāstīt, paskaidrot, vai, ja gadījums liekas gluži bezcerīgs, tad lieki neattīstīt tēmu. Kazi, ar labsirdīgu, copmaņu solidaritātes caurstrāvotu audzināšanu, nākamajās vēlēšanās oponents jau dotos pie urnām, kā smejies, beidzot iesaistītos tautai uzticētās varas realizācijā, izdarot izsvērtu, pārdomātu izvēli un pārtraucot neauglīgu sūkstīšanos, kas patiešām ir gluži apsurda apstākļos, kad pats esi par slinku pat reizi dažos gados drusku papētīt politisko situāciju un izpildīt pilsoņa pienākumu:)
16.augusts 2017, 11:03 | links
 
Dārgais drauks! Ja es, kādā neprāta lēkmē, publiski paziņošu, ka nepieļaujami otrdien nēsāt zaļu cepuri, tici man, uzreiz uzradīsies bariņš zaļu cepuru nēsātāju otrdienās. Ja es apšaubīšu reizesrēķina pareizību, Tu taču nerunāsi ar mani kā līdzīgs ar līdzīgu. Muļķu darbiem ir tikai nejaušs rezultāts.
16.augusts 2017, 09:24 | links
 
Vismaz vienā ziņā tomēr Plēsīgajam ir zināma taisnība- savstarpējās sarunās jācenšas būt pieklājīgākiem un tie paši gluži liekie krievu vārdiņi un agresīvais, uzbrūkošais, augstprātīgais stils padara diezgan nebaudāmus arī it kā saprātīgu cilvēku tekstus...
16.augusts 2017, 08:50 | links
 
Tiesa un taisnība. Neviens taču netaisās ar viņu strīdēties. Apspriest, kā dabas parādību, provocēt, lai atklātu jaunas nianses, kaut kā tā.
16.augusts 2017, 08:09 | links
 
Plesigais ir kartejais anonimais tuksa plutis. Interneta trollis :)
16.augusts 2017, 07:51 | links
 
Ja Tu srīdies ar idiotu, tad strīdās 2 idioti.

Vārds ‘idiots’ cēlies[2] no grieķu ἰδιώτης, idiōtēs — ‘neprasmīgs indivīds’, ‘individuālis’ un ἴδιος, idios — ‘privāts’, ‘vienpatis’. Vārds sastopams arī latīņu valodā — idiota — ‘vienkāršs ļautiņš’. Mūsdienīgā formā vārdu ‘idiots’ izmanto kopš 13. gadsimta, kad vidusangļu valodā ienāca no senfranču idiote — neizglītots vai nekompetents cilvēks.
Sarunvalodā vārds 'idiotisms' tiek izmantots, lai apzīmētu ekstremālu muļķību un tās simptomus. 'Idiots' tiek lietots nevis kā medicīnisks termins, bet kā sinonīms vārdiem 'stulbenis', 'plānprātiņš' vai 'muļķis'.[3] Ar to apzīmē personu ar garīgiem trūkumiem, kas darbojas visiznīcinoši vai būtiski neefektīvi.

Alumīnija kanna, turēta uz plīts, karstumā, ir bīstama veselībai.
15.augusts 2017, 23:49 | links
 
Trulums un tumsonība savā pilnībā kļūst biedējoši. Pasakiet kāds tam nelaimīgajam, kā tas viss izskatās no malas.

Makatanav, 15.augusts 2017, 22:09


BAIDIES onkul , baidies :-) ! Un nelieto " mates vardus " sākšu ari naktī murgos rādīties :-) !

Tas tā :-) humoram :-) !

Nu ko teiksiet par jauno partiju , tauta :-) ! Solījumi daudz solosi , bet . . . ?
15.augusts 2017, 22:33 | links
 
Liekiet tak to aunu mierá,pashi par tádiem kljúsiet,D
15.augusts 2017, 22:28 | links
 
Ak jā, viens jau teica, lai neapkauno kurzemniekus, bet nelīdzēja. Varbūt ir kādi piederīgie, kas var viņu savākt. Nav labi, ka tādi bez pieskatīšanas staigā.
15.augusts 2017, 22:14 | links
 
Trulums un tumsonība savā pilnībā kļūst biedējoši. Pasakiet kāds tam nelaimīgajam, kā tas viss izskatās no malas.
15.augusts 2017, 22:09 | links
 
Ir jau ir, ar špicku, tā teikt, neaizbāzīsi. Troļļjaka žirnijs. Kultūras eksperts tu mūsu.

Makatanav, 15.augusts 2017, 20:50


Nu priecājies ka vismaz viens " kulturas eksperts " :-) , jo ja paskaita cik ir krievu lamu vārdu ekspertu :-) ! Var domāt ka Latvijā :-) Latviešu nemaz nav !
Одни русские отморозки :-) !
15.augusts 2017, 20:59 | links
 
Ir jau ir, ar špicku, tā teikt, neaizbāzīsi. Troļļjaka žirnijs. Kultūras eksperts tu mūsu.
15.augusts 2017, 20:50 | links
 
Tu tacu saja lapa esi registrejies ar vairakiem lietotajvardiem. Ar ko tas skaidrojams?

MartinsSi, 15.augusts 2017, 17:34


Brīnišķīgi , apbrīnojami , fantastiski :) ! Turpinām pierādīt ka plesigais ir . . . !

Cienījama COPES LIETU administrācija , liels lūgums un pilna mana atļauja publicēt CL politiskajā sadaļā visus manus iespējamos nikus un segvārdus , ka arī visu niku reģistrēšanas datumus ( protams bez interneta adresēm un parolem ) !

Varbūt tas nomierinās dažus pārāk uzbudinatus prātus :) !
15.augusts 2017, 20:24 | links
 
Tu tacu saja lapa esi registrejies ar vairakiem lietotajvardiem. Ar ko tas skaidrojams?
15.augusts 2017, 17:34 | links
 
Un vēl rīts tāds, ka maķ - peremaķ!
15.augusts 2017, 09:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager