Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Daudziem rīdziniekiem, kuri taisās balsot par ņilu, ir dzelžaina atruna-bet viņš taču visu laiku kautko remontē un dara! Par kādu naudu, tas lielo vairumu galīgi neinteresē. Nepalīdz pat norāde, ka viņš dara savu darbu uz JŪSU/MŪSU rēķina. Iedzēn parādos, ka maz neliekās.
Ja pārējie darija pēc iespējām, tad ņils tikai uz kredītiem.
19.maijs 2017, 21:45 | links

Barona ielas bruģis nedrūp. Tur viss ir ok. Ja Nils līdz vēlēšanām saremontēs Brīvībeni līdz centram un no VEF tilta novāks to briesmīgo bruģi tad balsošu par Nilu ........... ups ! ,,,nevaru balsot Rīgā ..man tāds pats kadrs ir Sigulā .
19.maijs 2017, 21:38 | links

Ja par leksikonu, tad es, ja būtu mērs, runātu tikai šādi. Toties visi saprastu. Barona ielas bruģis drūp? Es: "A *ohui, kam tas *is".
19.maijs 2017, 21:35 | links

19.maijs 2017, 21:29 | links

Cilvēkiem laikam atmiņa īsa!
19.maijs 2017, 21:25 | links

Atgādināšu, lai arī citi zin, ka KasparsZ un Gintsldz ir vi9ena un tā pati persona.
Tātad raksta pats sev pa viņam neviens nav piezvanījis, lai dabūtu pa pieres kanti.

krumujancis, 18.maijs 2017, 17:16

OPA - viena un ta pati persona :) Traks var palikt :)

JA - krapnieciba visur un visa ;)
19.maijs 2017, 21:00 | links

Vakar paklausījos tos kandidātus, un tik tiešām izklausijās pasķidri, tik cik tas Ameriks profesionāli atbildēja. Kā saka pieredze, un prakse. Esi tajā vietiņā ticis arī zini, kas jārunā. Bet tie kas grib tikt, tie izmisīg muld visu ko tik var. Korupcijas utt. Vai tad kandidāds risinās korupciju!? Ir taču atbilstošas instances kam ar to ir jānodarbojas, KNABi, Vidi.. utt.
18.maijs 2017, 23:42 | links

Vēlēšanas Rīgā gaidāmas tīri nacionālas- latvieši pret krieviem. Pēdējiem pie kājas, ka niks zog bezjēgā, galvenais, ka 9.05 svin un putinu atbalsta. Latvieši kā vienmēr katrs pats par sevi ar diezgan vājiem kandidātiem. JKP vienīgais cerīgais variants, taču domāju, ka šiem nepietiks balsu koalīcijai. 90% , ka vēl 4 gadus svinēsim 9.maiju un ziņās klausīsimies, kā petrovi&vasečkini šeptējas pa Latvijas galvaspilsētu... Labi pateica Kairišs- Rīga pa šiem 8 gadiem palikusi daudz krieviskāka. Diemžēl taisnība vien ir
18.maijs 2017, 23:34 | links

Neskaties gan :D, diezgan lipīgs meldiņš, prasti, laužot tradicionālos principus.

mjuniors, 18.maijs 2017, 22:47
Tātad beigās ir pavisam plika, tad okej ;)

usis, 18.maijs 2017, 23:01

Labāk turpini domāt kur to naud likt! :D:D plikumi gaumes lieta.
18.maijs 2017, 23:09 | links

Neskaties gan :D, diezgan lipīgs meldiņš, prasti, laužot tradicionālos principus.

mjuniors, 18.maijs 2017, 22:47

Tātad beigās ir pavisam plika, tad okej ;)
18.maijs 2017, 23:01 | links

Ai, johaidī! :( Garīgais krop..is Gintsldz ir atklājis tādu kā es būtību! Gānīties uz neliešiem tikai anonīmi! Ak, esmu gatavs lūgt Tev piedošanu uz ceļiem! P.S. Mans vārds ir Kaspars Zviedris un mob. tālr. numurs 29219809. Man asaras riešas acīs par to, ka Latvijas patriotu gļēvums ir atklāts. Nu kā lai tagad dzīvo tālāk? P.P.S. Varu uz ceļiem lūgt piedošanu arī dažiem citiem garīgajiem krop..iem! ATSVAIDZINĀŠU ŠO GARA DARBU
18.maijs 2017, 22:57 | links

18.maijs 2017, 22:47 | links

Neskatīšos to štruntu, neceri, es pašlaik apsveru līdzekļu ieguldīšanas iespējas, tā lūk ;)
18.maijs 2017, 22:43 | links

Sveta Kandidad. :D, no D-pils. Viņa kandidē partijas “No sirds Latvijai” sarakstā un ar šo video vēlas savākt sev papildus “plusiņus”.
18.maijs 2017, 22:37 | links

Ar skumjām jāziņo, ka neviens ... tā arī nav man piezvanījis! Gļēvums ir tādu kā Gintsldz raksturīgā iezīme. Kā tiem mazajiem vaukšķošajiem krancīšiem, kuri mēģina iekost kājā no muguras.

KasparsZ, 17.maijs 2017, 23:56

jēziņ šitie idioti, troļļi nav pelnījuši ne mazāko uzmanību, ko var ņemties, ignorējiet tos jampampiņus! Un ja piezvanīs, strelku norunās, ko ta masēsi šamo, nopietni ? Aiz neuzmanības iekarsis var nodarīt arī kādu smagāku miesas bojājumu un tad ja kroplim paveicas ietupinās tevi uz pāris gadiem. Un tas nu gan būtu idiotisma kalngals. Starp citu zinu vienu reālu gadījumu kad lāga vīrs tā norāva kriminalsodāmību, arī tik vien kā nolēma pārmācīt vienu mēslu.

Sulla, 18.maijs 2017, 00:09

No kura laika ūdensgalvas/ mutes bajāri ir uz strelkām ieradušies?! :DDD
Tikai te spēj riet uz visiem un katru kas,, jaunajiem savienības saimniekiem liekas svarīgi,,.
:)

Docents, 18.maijs 2017, 20:03

smieklīgākais ir tas ka,kaspars z jūt ka ir rīkojies ļoti ''gudri''(bet tā jau ir raiha skola)(tā parasti dara gudri un adekvāti cilvēki)publiskojot savu tel.numuru.un tagad par katru cenu cenšas mani izprovocēt lai piezvanu viņam.tādejādi iegūstot manu tel.numuru(iespejams lai vēlāk to ļaunprātīgi izmantotu)bet diemžēl es neesmu tik''gudrs'' un netaisos zvanīt kasparam zviedrim.tērēt līdzekļus uz zelta zivs iegādi vienam zvanam ari netaisos!un ja kakspars domā ka ir iscili gudrs,tad tā lai tik turpina!tie cipari ar tel numuru jau nekur tā pat vien nepazudīs!
18.maijs 2017, 22:11 | links

do centu tomēr izlaiduši
18.maijs 2017, 21:23 | links

Ar skumjām jāziņo, ka neviens ... tā arī nav man piezvanījis! Gļēvums ir tādu kā Gintsldz raksturīgā iezīme. Kā tiem mazajiem vaukšķošajiem krancīšiem, kuri mēģina iekost kājā no muguras.

jēziņ šitie idioti, troļļi nav pelnījuši ne mazāko uzmanību, ko var ņemties, ignorējiet tos jampampiņus! Un ja piezvanīs, strelku norunās, ko ta masēsi šamo, nopietni ? Aiz neuzmanības iekarsis var nodarīt arī kādu smagāku miesas bojājumu un tad ja kroplim paveicas ietupinās tevi uz pāris gadiem. Un tas nu gan būtu idiotisma kalngals. Starp citu zinu vienu reālu gadījumu kad lāga vīrs tā norāva kriminalsodāmību, arī tik vien kā nolēma pārmācīt vienu mēslu.

Sulla, 18.maijs 2017, 00:09

No kura laika ūdensgalvas/ mutes bajāri ir uz strelkām ieradušies?! :DDD
Tikai te spēj riet uz visiem un katru kas,, jaunajiem savienības saimniekiem liekas svarīgi,,.
:)
18.maijs 2017, 20:03 | links

Atgādināšu, lai arī citi zin, ka KasparsZ un Gintsldz ir vi9ena un tā pati persona.
Tātad raksta pats sev pa viņam neviens nav piezvanījis, lai dabūtu pa pieres kanti.
18.maijs 2017, 17:16 | links

18.maijs 2017, 00:09 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager