Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Tu domā šlaubaumpacēlājs/nolaidējs ar fotaparātu?

apelsins, 13.aprīlis 2017, 23:39
Jelgavā taču vienu dzelzceļa dzarbinieku aizturēja par spiegošanu. Bildējis Nato tehniku. Bildes sūtījis uz krieviju saviem čomiem. Sīkāk māte google.

mjuniors, 13.aprīlis 2017, 23:54

Tā nu ir gadījies , ar" drošības tehniķi ",šo izrunājām, šim esot bijis kursa biedrs. Vaina ir likuma pantā biedri...,kas drusku pamainijās...iesaku filtrēt savas darbības...:)
14.aprīlis 2017, 00:10 | links

apelsins,
Pa lielam, man pie di...sas, kas ir šie personāži.
Viens, divi vai vairāki.
Vēl vairāk man besī šī foruma administrators. Tā kā tāds impotents, Vienreiz nedēļā ielūr forumā(vismaz man tā šķiet), nošķaudās un viss.

dakterp, 13.aprīlis 2017, 23:51
Es teiktu - impotence.
Jautri? Bull shit...

Izravēt tos vellus adminam vai nu negribās vai sarežģīti. Vai demokrātija.
Bet diskutēt bezjēdzīgi kaut arī mazliet protams jautri.

apelsins, 13.aprīlis 2017, 23:56
13.aprīlis 2017, 23:58 | links

Jelgavā taču vienu dzelzceļa dzarbinieku aizturēja par spiegošanu. Bildējis Nato tehniku. Bildes sūtījis uz krieviju saviem čomiem. Sīkāk māte google.

mjuniors, 13.aprīlis 2017, 23:54

Jā, jā es par to pašu
13.aprīlis 2017, 23:57 | links

apelsins,
Viens, divi vai vairāki.
Vēl vairāk man besī šī foruma administrators. Tā kā tāds impotents, Vienreiz nedēļā ielūr forumā(vismaz man tā šķiet), nošķaudās un viss.

dakterp, 13.aprīlis 2017, 23:51

Izravēt tos vellus adminam vai nu negribās vai sarežģīti. Vai demokrātija.
Bet diskutēt bezjēdzīgi kaut arī mazliet protams jautri.
13.aprīlis 2017, 23:56 | links

13.aprīlis 2017, 23:54 | links

apelsins,
Viens, divi vai vairāki.
13.aprīlis 2017, 23:51 | links

Lasu šo sadaļu un brīnos. Kā var būt tāds naids un valsts noniecināšana, no dažu personāžu puses pret Latviju???
Šeit jautājums hujocentam, pinzlam no ldz un vēl dažiem. -
Ko jums personīgi ir nodarījusi ASV, Eiropa un Latvija, ka jums tā simpatizē ruslande???
Katra otrā Latvijas ģimene ir cietusi no CCCP režīma. Katrs Latvijas iedzīvotājs ir cietis no CCCP ilggadējās "saimniekošanas" Latvijā. Jūsu nicinātā ASV un Eiropa(izņemot SWE), uzņēma/pieņēma mūsu senčus, kuri bēga no Staļina represijām.
Diemžēl, bet uz doto brīdi, ruslande jau ir tuvu, ja ne jau apdzinusi CCCP līmeni. Visur un visiem tiek skalots par ārējo ienaidnieku, kamēr paši slīkst sūdos līdz ausīm.
Vēlreiz atkārtošos - ja kādam nepatīk ASV/EU modelis, brauciet uz savu iemīļoto ruslandi!!!
P. S. Nodzīvojot tur deviņus pēdējos gadus, varu tikai iedomāties, ko jūs teiktu pēc tāda laika???!!!

dakterp, 13.aprīlis 2017, 23:39

Dakter, man jau šķiet, ka tas ir 1 nu max 2 personāži ar deformētu misijas apziņu. Pat Plēsīgais, Bruno un citi Bushmaņji nekā nepiebalso. Tur kaut kas nav rihtīgi..
13.aprīlis 2017, 23:43 | links

Gints,ka Tu nesaproti mums ir jāaizstāv visa pasulē demokratija,pofig kāda suga,galvenais ka apspiesta un cieš no kremļa...a kas notiek pa lielam to nevajag zināt..

upiks, 13.aprīlis 2017, 22:48
es to pat negribu saprast!krieviem ir tāds teiciens :''kto za petuha vpregajetsa,tot i sam petuh!''

Gintsldz, 13.aprīlis 2017, 22:54

Nokavēju ginča, kas uz sirds? Ir jauns nosaukums nesen parādijies- " Pārdaugavas falls", esi ko dzirdējis? Tas tāds kā pielūgsmes objekts, labs kodiens esot maija 2rā nedēļā.Pastāsti tuvāk par šo fallu, lai ir skaidrība, paldies .
13.aprīlis 2017, 23:40 | links

Giņč, kurā LDZ struktūrvienībā raujies?

apelsins, 13.aprīlis 2017, 23:29
Jelgavas, par fotogrāfu..

mjuniors, 13.aprīlis 2017, 23:32

13.aprīlis 2017, 23:39 | links

Lasu šo sadaļu un brīnos. Kā var būt tāds naids un valsts noniecināšana, no dažu personāžu puses pret Latviju???
Šeit jautājums hujocentam, pinzlam no ldz un vēl dažiem. -
Ko jums personīgi ir nodarījusi ASV, Eiropa un Latvija, ka jums tā simpatizē ruslande???
Katra otrā Latvijas ģimene ir cietusi no CCCP režīma. Katrs Latvijas iedzīvotājs ir cietis no CCCP ilggadējās "saimniekošanas" Latvijā. Jūsu nicinātā ASV un Eiropa(izņemot SWE), uzņēma/pieņēma mūsu senčus, kuri bēga no Staļina represijām.
Diemžēl, bet uz doto brīdi, ruslande jau ir tuvu, ja ne jau apdzinusi CCCP līmeni. Visur un visiem tiek skalots par ārējo ienaidnieku, kamēr paši slīkst sūdos līdz ausīm.
Vēlreiz atkārtošos - ja kādam nepatīk ASV/EU modelis, brauciet uz savu iemīļoto ruslandi!!!
P. S. Nodzīvojot tur deviņus pēdējos gadus, varu tikai iedomāties, ko jūs teiktu pēc tāda laika???!!!
13.aprīlis 2017, 23:39 | links

apelsins, 13.aprīlis 2017, 23:29

Jelgavas, par fotogrāfu..
13.aprīlis 2017, 23:32 | links

uldens2, 13.aprīlis 2017, 23:04

++++++++++
13.aprīlis 2017, 23:31 | links

13.aprīlis 2017, 23:29 | links

13.aprīlis 2017, 23:04 | links

Gints,ka Tu nesaproti mums ir jāaizstāv visa pasulē demokratija,pofig kāda suga,galvenais ka apspiesta un cieš no kremļa...a kas notiek pa lielam to nevajag zināt..

upiks, 13.aprīlis 2017, 22:48

es to pat negribu saprast!krieviem ir tāds teiciens :''kto za petuha vpregajetsa,tot i sam petuh!''
13.aprīlis 2017, 22:54 | links

13.aprīlis 2017, 22:48 | links

Rusofobija ir tik pat loģisks stāvoklis kā nāves fobija, nepatikšanu fobija, mēslu fobija. Piemīt visām ruslandes kaimiņvalstīm, kuras tā entos gadsimtus ir iekarojusi, okupējusi un sējusi te nāvi, badu, iznīcību, nekārtības. Pilnīgi loģiska fobija, pašaizsardzība, nevēlēšanās nākotnē atkārtoti piedzīvot austrumkaimiņa nelietības.
Lūk daudz neloģiskāka ir Latvijas iedzīvotajam latviešu/latviskā fobija. Ikdienas taisīt virsū jebkam kas saistīts ar latvisko un mūsu valsti. Tādus mēslus gan pagrūti saprast.

Sulla, 5.oktobris 2016, 12:47
Palasi giņča no LDz, augstāk rakstīto, varbūt pieleks kaut kas

raihs, 13.aprīlis 2017, 22:11
Domāju, ka nepieleks, gints ldz stulbs kā smirdīgs krieva kerzoviks

shmidzis, 13.aprīlis 2017, 22:20
tad jau tu to kerzoviku esi gana izostijis!cerams ka tad kad tev ar to spēra pa zobiem!

Gintsldz, 13.aprīlis 2017, 22:22

Man pa zobiem neviens nespēra, bet pa tavu tupo paurīti gan kāds būs trāpījis

shmidzis, 13.aprīlis 2017, 22:42

tad kā zini ka kirzoviks ir smirdīgs?tad ostijis esi tomēr!
13.aprīlis 2017, 22:47 | links

Plesīgais,nebaidi tautu:) tāpat neviens nesaprot ka x stājas,arvien vairak atgādina 2 kariņa sākumu,lielvaras pa bikinam paķer,vieni uz otru paurkšķ,tad pa lielam vienosies -kamu čto i pācemu,nu un tālāk nedod dievs sava starpā pamērīsies krāniņiem un protams ne jau pa savām teritorijām ,tā kā pizģec bus šā vai tā
13.aprīlis 2017, 22:46 | links

pasaule tiešām jūk prātā!vēl viens virsraksts no delfi!EDSO pieprasa izmeklēt apsūdzības par geju vajāšanām Čečenijā.tiešām nav svarīgāku lietu?
13.aprīlis 2017, 22:45 | links

Rusofobija ir tik pat loģisks stāvoklis kā nāves fobija, nepatikšanu fobija, mēslu fobija. Piemīt visām ruslandes kaimiņvalstīm, kuras tā entos gadsimtus ir iekarojusi, okupējusi un sējusi te nāvi, badu, iznīcību, nekārtības. Pilnīgi loģiska fobija, pašaizsardzība, nevēlēšanās nākotnē atkārtoti piedzīvot austrumkaimiņa nelietības.
Lūk daudz neloģiskāka ir Latvijas iedzīvotajam latviešu/latviskā fobija. Ikdienas taisīt virsū jebkam kas saistīts ar latvisko un mūsu valsti. Tādus mēslus gan pagrūti saprast.

Sulla, 5.oktobris 2016, 12:47
Palasi giņča no LDz, augstāk rakstīto, varbūt pieleks kaut kas

raihs, 13.aprīlis 2017, 22:11
Domāju, ka nepieleks, gints ldz stulbs kā smirdīgs krieva kerzoviks

shmidzis, 13.aprīlis 2017, 22:20
tad jau tu to kerzoviku esi gana izostijis!cerams ka tad kad tev ar to spēra pa zobiem!

Gintsldz, 13.aprīlis 2017, 22:22

Man pa zobiem neviens nespēra, bet pa tavu tupo paurīti gan kāds būs trāpījis
13.aprīlis 2017, 22:42 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager