Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Raihs,Tu laikam nelasi laicīgo presi un neskaties laicīgo TV,kur tiek regulāri apspriestas sasvērēstības teorijas Pret laicīgajiem ļautiņiem .(mēs gan jau tās neņemam pa pilnam) :)

Tonis, 31.marts 2017, 22:26
Es šad tad uzraujos, bet man pietiek prāta tam murgam neticēt. Tev laikam nē... + to visu sazvērestību huiņu rāda tikai vateTV -neskaties to visu, varbūt gudrāks paliksi

raihs, 31.marts 2017, 22:30
un kura tad ir tā īstā un vienīgā tv???

Gintsldz, 31.marts 2017, 22:32
Latvijas presē/ TV tu kaut kur esi manījis, cik Vējonis lielisks, cik Brigmanis vieds??? Vai pie mums primetime laikā TV notiek ekstasensu/ raganu cīņas??? Vai pie mums stāsta, ka acīmredzami bagātākas valstis īsyenībā ir pilnīgā ekonomiskā dirsā? Atbildēšu pats- nē, nestāsta!!!

raihs, 31.marts 2017, 22:39

bet nav ne presē ne tv redzets arī kāds slikts vārds par vējoni.vējoni vispār ne dzird ne redz.vienigi kad kāds vets dīvāns mežā jānofilmē!šogad jau ar tā talkas reklāma ir murgs.bet lai jau labāk ir veiksmes stāsts ne kā dziļa dirssssā!
31.marts 2017, 22:46 | links

Mūsdienās svaigu smaržīgu tomātu vai zemeni grūti nopirkt...
31.marts 2017, 22:46 | links

Mjuniors, ko tad Tev tik švaki iet, ka bez jevrososjuza naudas nevari izvilkt? Zinu ka dažs labs sāk apdomāt vai neatteikties no platību maksājumiem lai nečakarē prātus ar augu sekām utt. Un vispār zirņos ir nākotne :)
Bet viensētām ir jābūt. Viņām ir jāaudzē salāti, dilles un citi sīkumi. Tā ir viņu tirgus niša. Zemenes un citas sīklietas tā teikt
31.marts 2017, 22:44 | links

Neliec, tas viss ir bizness, pat pirmie grieķu olimpieši tika diskvalificēti , ja pareizi atceros boksa tituli ir ap 170, bezgala jauki, ja tur iesaistīts kāds mūsējais, bet lai tas tā attālināti arī paliek ;)

usis, 31.marts 2017, 22:33

Ap 300!!!! :))
31.marts 2017, 22:40 | links

Raihs,Tu laikam nelasi laicīgo presi un neskaties laicīgo TV,kur tiek regulāri apspriestas sasvērēstības teorijas Pret laicīgajiem ļautiņiem .(mēs gan jau tās neņemam pa pilnam) :)

Es šad tad uzraujos, bet man pietiek prāta tam murgam neticēt. Tev laikam nē... + to visu sazvērestību huiņu rāda tikai vateTV -neskaties to visu, varbūt gudrāks paliksi

Latvijas presē/ TV tu kaut kur esi manījis, cik Vējonis lielisks, cik Brigmanis vieds??? Vai pie mums primetime laikā TV notiek ekstasensu/ raganu cīņas??? Vai pie mums stāsta, ka acīmredzami bagātākas valstis īsyenībā ir pilnīgā ekonomiskā dirsā? Atbildēšu pats- nē, nestāsta!!!
31.marts 2017, 22:39 | links

Nu tad cienītais gintaldz kungs, lūdzu izklāstiet, kāds ir ļaunās Eiropas sazvēresnieciskais plāns atticībā uz Latviju? Kas notiks? Ko gejropa ar mums par to iedoto naudu tagad darīs? Klausos uzmanīgi un pazemīgi!

raihs, 31.marts 2017, 22:05
tu kādu laiciņu atpakaļ man aizrādiji ka kļūdaini redzieties rakstot!tu jau pats sevi skaties,cik pareizi pats drukā!kas attiecas par gejropu,tad cukurfabrikas cik valsti ir no tām kas ražoja cukuru?piens arī pārdots!zemnieki var teikt ir iznīcināti!un tas viss lai mēs pirktu viņu produktus!tad tā nauda ko viņi itkā ''iedeva''ir tādas kapeikas!lai galvēnie varētu uzbliezst kādu shēmu kā apgūt eiropas naudu.kur man nav taisnība?

Gintsldz, 31.marts 2017, 22:21

Sveiks, Gint!
Ar kādu uzņēmējdarbibas veidu raujies! Eksportē ar' kaut ko!?

apelsins, 31.marts 2017, 22:35

ko tu gribi?
31.marts 2017, 22:39 | links

Ja pa nopietno,tad vajag visu vairākkārtīgi filtrēt...:)
31.marts 2017, 22:38 | links

Nu tad cienītais gintaldz kungs, lūdzu izklāstiet, kāds ir ļaunās Eiropas sazvēresnieciskais plāns atticībā uz Latviju? Kas notiks? Ko gejropa ar mums par to iedoto naudu tagad darīs? Klausos uzmanīgi un pazemīgi!

tu kādu laiciņu atpakaļ man aizrādiji ka kļūdaini redzieties rakstot!tu jau pats sevi skaties,cik pareizi pats drukā!kas attiecas par gejropu,tad cukurfabrikas cik valsti ir no tām kas ražoja cukuru?piens arī pārdots!zemnieki var teikt ir iznīcināti!un tas viss lai mēs pirktu viņu produktus!tad tā nauda ko viņi itkā ''iedeva''ir tādas kapeikas!lai galvēnie varētu uzbliezst kādu shēmu kā apgūt eiropas naudu.kur man nav taisnība?

It visā tev nav taisnība! :) Ja man nedotu gejropa naudu es netikai nespētu eksistēt, bet jau pagājušo gada neražu būtu bankrotējis. Otrkārt, zemnieki jau plēšas par katru kvadrātmetru, nejau aiz tā ka slikti iet! :D. Zemnieki plēš visas aizaugušās pļavas no krūmiem. Brauc ar tādu tehniku, kas sapņos tikai zemgalē brauca. Tagad viens zemnieks apkopj puspagastu un tā ir nākotne! Un tām viensētām tur nav ko darīt! Jo ātrāk sapratīs to, jo labāk. Viensētas ar vienu govi un dārziņu ir pagātne. Tur nav vainīga ES, bet tehnolōģiju attīstības temps.
31.marts 2017, 22:37 | links

ja arī ir darba vietas tās vairāk vai mazāk ir sezonālas,vasarā paņem darbā rudenī pasaka čau!tas nav darbs!rudeni ziemu un pavasari uz pabalstiem sēž!vai es kaut ko nesaprotu?

Gintsldz, 31.marts 2017, 22:28

Nesaproti gan. Jo jau sen uz bezdarbnieku pabalsta nevar sēdēt ja neesi nostrādājis 9 mēnešus 12 mēnešu laikā. Tā ka sezonas strādniekiem ir nepārtraukta darbu maiņa lai varētu izdzīvot. Tagad vispār ir pieņemts ka būs jābūt 12 nostrādātiem mēnešiem 15 mēnešu laikā lai varētu dabūt bezdarbnieku pabalstu.
Un zemnieki nav izputināti. Tie kas izputēja, izputēja paši savas alkatības pēc. Nav ko mēģināt uzlēkt 2 dirsu augstumā. Tie kuri treknajos laikos dzīvoja saprātīgi arī šodien dzīvo ļoti labi. Es pat teiktu treknie gadi nekur nav pazuduši, pat pie situācijas, ka iepirkuma cenas graudiem ir nokritušās 2 reizes.

micuks, 31.marts 2017, 22:33

prieks par jums!!malači tā tik turpinat!latvijas veiksmes stāsts!
31.marts 2017, 22:36 | links

Sveiks, Gint!
Ar kādu uzņēmējdarbibas veidu raujies! Eksportē ar' kaut ko!?
31.marts 2017, 22:35 | links

atvainojos drukas kļūda (vienīgā)aizstāju ar vārdu patiesā!!
31.marts 2017, 22:34 | links

Janci,uzķēries,tas bij ar jumoru teikts...:)
31.marts 2017, 22:33 | links

Junior,paanalizējot Maira iepriekšējās cīņas dodu 80 pret 20 par viņa uzvaru.

Tonis, 31.marts 2017, 22:19
Nu man ari Mairis liekas ka ir maksimali specigs,un ir ticiba ka uzvarēs,šodien apsveru domu pirmo reizi mužā uzlikt totalizatorā likmi.

uldens2, 31.marts 2017, 22:23

Neliec, tas viss ir bizness, pat pirmie grieķu olimpieši tika diskvalificēti , ja pareizi atceros boksa tituli ir ap 170, bezgala jauki, ja tur iesaistīts kāds mūsējais, bet lai tas tā attālināti arī paliek ;)

ja arī ir darba vietas tās vairāk vai mazāk ir sezonālas,vasarā paņem darbā rudenī pasaka čau!tas nav darbs!rudeni ziemu un pavasari uz pabalstiem sēž!vai es kaut ko nesaprotu?

Gintsldz, 31.marts 2017, 22:28

Nesaproti gan. Jo jau sen uz bezdarbnieku pabalsta nevar sēdēt ja neesi nostrādājis 9 mēnešus 12 mēnešu laikā. Tā ka sezonas strādniekiem ir nepārtraukta darbu maiņa lai varētu izdzīvot. Tagad vispār ir pieņemts ka būs jābūt 12 nostrādātiem mēnešiem 15 mēnešu laikā lai varētu dabūt bezdarbnieku pabalstu.
Un zemnieki nav izputināti. Tie kas izputēja, izputēja paši savas alkatības pēc. Nav ko mēģināt uzlēkt 2 dirsu augstumā. Tie kuri treknajos laikos dzīvoja saprātīgi arī šodien dzīvo ļoti labi. Es pat teiktu treknie gadi nekur nav pazuduši, pat pie situācijas, ka iepirkuma cenas graudiem ir nokritušās 2 reizes.

31.marts 2017, 22:32 | links

Pajautā mjuniors, vai viņš kā zemnieks/ lauksaimnieks jūtās iznīcināts!? Dzert vajag mazāk un strādāt vairāk, tāda ir recepte !

raihs, 31.marts 2017, 22:26

godīgi man viņa problēmas ir pie kājas!
31.marts 2017, 22:31 | links

31.marts 2017, 22:30 | links

Jāni,Tu tiešām domā ka mums bāliņiem tā tiešām aiz līdzjūtības viss tiek dots? Tu tak neesi tik naivs,kā izliekies...Viss tiek daudzkārtīgi netieši paņemts atpakaļ...

Tonis, 31.marts 2017, 22:15pavisam vienkaršoti,EU dod mums naudu ta pat ka bankas uzņemumiem,uzņemumi pa aizdoto naudu attista ražošanu,infrastrukturu,dod cilvekiem darbu.Tad kad uznemums ir uznemis apgriezienus tad lenām atdod naudu,es taja redzu tikai pozitivu.Protams populisti priekš dumiem cilvekiem iestasta ka EU visu iznicina:DGan jau ari ir minusi,bet to noteikti ir krietni mazāk nekā plusu

uldens2, 31.marts 2017, 22:21

par tām darba vietām tev var piekrist un nepiekrist.pārsvarā tas piķis tiek dots kam?ja arī ir darba vietas tās vairāk vai mazāk ir sezonālas,vasarā paņem darbā rudenī pasaka čau!tas nav darbs!rudeni ziemu un pavasari uz pabalstiem sēž!vai es kaut ko nesaprotu?
31.marts 2017, 22:28 | links

Junior,paanalizējot Maira iepriekšējās cīņas dodu 80 pret 20 par viņa uzvaru.

Tonis, 31.marts 2017, 22:19

Ar tadu pārliecību, nebūs Tev nekādas intereses skatīties :D. Bet kā pats zini, boksā sitieni nav tikai vienā virzienā. Tāpēc arī paliek interesanti, var līdzi just un ir kam! :))
31.marts 2017, 22:27 | links

31.marts 2017, 22:26 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager