Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
smiekli caur asarām, bet negribās tulkot

Социализм: накормить голодного рыбкой.

Капитализм как его рисуют: не кормить голодного рыбкой, а дать ему удочку.

Капитализм как он есть на самом деле: не давать удочку, а продать ее в кредит, не давая голодному понять, что ни доступа к рыбному пруду, ни права на отлов у него все равно нет, т. к. и пруд и рыба давно принадлежат тем, кому он теперь еще и за удочку должен...
23.februāris 2017, 09:00 | links

Uldens!
Irākas tanki bija morāli un fiziski novecojuši.
Runā, ka mūsu rīcībā esošie SPYKERi varot caursist T-90.
Krievs Sīrijā izmēģināja kaut kādas raķetes un izskatās, ka diezgan veiksmīgi. Turklāt ar lielu darbības rādiusu priekš tāda tipa.
Daudz kas no tā, kas tiek reklamēts tjipa atrodas razrabotkas stadijā. Bet ja tas kaut daļēji darbosies tā kā stāsta, tad joki mazi. Naudas krievam pamaz, bet militārismam vienmēr līdz šim ir atradies, kamēr tehnoloģiski risinājumi tautsaimniecības attīstībai ir gulējuši plauktos, jo tie bijuši dārgi pēc politbiroja domām.
Un tirgojot novecojušus ieročus 3 pasaules valstīm, tiek iegūta nauda jaunu verķu attīstīšanai savām vajadzībām.

Domaataajs, 22.februāris 2017, 19:24sadamam bij t 64 un t 72,t72 un t80 ir pamatbruņojuma vateņiem,ta ka krievija nekur talu nav tikusi.Un neko jaunu krievija nav attistijusi kopš padomju laikiem,ir tikai propogandas projekti un tie paši daudzi nokopeti no amerikaņiem un tiek pasniegti kā krievu jaunie projekti kas tulit tikšot raditi

uldens2, 22.februāris 2017, 19:41

Modificēti t72 darbojās Ukrainā.
22.februāris 2017, 19:46 | links

https://youtu.be/GXk6GLqQdIU divi īsti ukraiņi!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 19:27
tas ir konkrets bandits un mafiozi.
22.februāris 2017, 19:42 | links

Uldens!
Krievs Sīrijā izmēģināja kaut kādas raķetes un izskatās, ka diezgan veiksmīgi. Turklāt ar lielu darbības rādiusu priekš tāda tipa.
Daudz kas no tā, kas tiek reklamēts tjipa atrodas razrabotkas stadijā. Bet ja tas kaut daļēji darbosies tā kā stāsta, tad joki mazi. Naudas krievam pamaz, bet militārismam vienmēr līdz šim ir atradies, kamēr tehnoloģiski risinājumi tautsaimniecības attīstībai ir gulējuši plauktos, jo tie bijuši dārgi pēc politbiroja domām.
Un tirgojot novecojušus ieročus 3 pasaules valstīm, tiek iegūta nauda jaunu verķu attīstīšanai savām vajadzībām.

Domaataajs, 22.februāris 2017, 19:24
sadamam bij t 64 un t 72,t72 un t80 ir pamatbruņojuma vateņiem,ta ka krievija nekur talu nav tikusi.Un neko jaunu krievija nav attistijusi kopš padomju laikiem,ir tikai propogandas projekti un tie paši daudzi nokopeti no amerikaņiem un tiek pasniegti kā krievu jaunie projekti kas tulit tikšot raditi
22.februāris 2017, 19:41 | links

Kuda mir katitsja? :)

Vai jūs negribētu pusdienas partraukumu šadam nolūkam?
22.februāris 2017, 19:37 | links

https://youtu.be/-brURLSlPM4
22.februāris 2017, 19:32 | links

Krieviem visa pasaule uzbrūk. Informācijas karš.

Oficiāla hakeru iestāde
22.februāris 2017, 19:31 | links

https://youtu.be/GXk6GLqQdIU divi īsti ukraiņi!
22.februāris 2017, 19:27 | links

Uldens!
22.februāris 2017, 19:24 | links

WTF???
22.februāris 2017, 19:15 | links

[quote=479388]
22.februāris 2017, 19:15 | links

shmidzi,
"Vēl ir smieklīgi, ka ja oponents pasaka kaut ko pret kremļa līniju un ir grūti ko iebilst, tā ir reklāmas pauze un pēc tam šovs turpinās ar citu tēmu... :):)"----
Šito trāpīji desmitniekā!

eldorado, 22.februāris 2017, 19:11
un var ari dabut pa muti ja pasaki taisnibu,viena raidijuma polis atrava
22.februāris 2017, 19:14 | links

shmidzi,
"Vēl ir smieklīgi, ka ja oponents pasaka kaut ko pret kremļa līniju un ir grūti ko iebilst, tā ir reklāmas pauze un pēc tam šovs turpinās ar citu tēmu... :):)"----
Šito trāpīji desmitniekā!
22.februāris 2017, 19:11 | links

https://youtu.be/B46oJlwqHWY mani piemeram uzjautrina šitā kaza!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 18:46

isti gudra viņa nav,bet nu ar putleru nevar salidzinat.Tas vispar cirvis
22.februāris 2017, 18:51 | links

https://youtu.be/B46oJlwqHWY mani piemeram uzjautrina šitā kaza!
22.februāris 2017, 18:46 | links

rtr TV pašlaik iet jauks raidījums, mana mīlule ždanoka ar piedalās pļūtšovā:)

skutans, 22.februāris 2017, 18:03
ja jau tu skaties tātad tev patīk un interese šadas pārraides!tikai nesāc mūldet ka tātas nav!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 18:06

Protams, man ir laba humora izjūta. Var no sirds izsmieties:) Tāda cau-eja tur gāžas, ka var apkrist uz vietas:))))))))))

skutans, 22.februāris 2017, 18:14
patīk skatīties kā gāžas cau-eja???vēl viens jaunizceptais inteliģents.

Gintsldz, 22.februāris 2017, 18:18

Ir jāskatās, jumsim arī ieteiktu (ja ir drusku smadzene vates galviņā, ja nav, tad ne). Šķiet šie tur paši savos uzražotajos mēslos sēž un uzjautrinās, ik pa brītiņam uzmetot kaku pieaicinātajiem oponentiem (savādāk domājošiem), nē man patīk, skatos un skatīšos arī turpmāk:)))

skutans, 22.februāris 2017, 18:24

Vispār jau tie atejas šovi it tīrās šausmas – atliek tikai kādam oponentam iebilst kaut ko pretēji pieņemtajai kremļa līnijai – tā visi ar putām uz lūpām bļaudami krīt virsū nabagam.
Vēl ir smieklīgi, ka ja oponents pasaka kaut ko pret kremļa līniju un ir grūti ko iebilst, tā ir reklāmas pauze un pēc tam šovs turpinās ar citu tēmu... :):)
22.februāris 2017, 18:30 | links

ja jau tu skaties tātad tev patīk un interese šadas pārraides!tikai nesāc mūldet ka tātas nav!

Protams, man ir laba humora izjūta. Var no sirds izsmieties:) Tāda cau-eja tur gāžas, ka var apkrist uz vietas:))))))))))

Tev jau kā sazombētai vatei tie politiskie humora šovi noteikti patīk, skaties muti atplētis :):):)
22.februāris 2017, 18:24 | links

Ir jāskatās, jumsim arī ieteiktu (ja ir drusku smadzene vates galviņā, ja nav, tad ne). Šķiet šie tur paši savos uzražotajos mēslos sēž un uzjautrinās, ik pa brītiņam uzmetot kaku pieaicinātajiem oponentiem (savādāk domājošiem), nē man patīk, skatos un skatīšos arī turpmāk:)))
22.februāris 2017, 18:24 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager