Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
nu mums tie iepirktie lūžņi ari neko labaki nav un nebūss!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 17:01

Labāki nebūs, bet sliktāki arī ne. Ja var šaut un trāpīt, tad vecumam nav nozīmes.
22.februāris 2017, 17:02 | links

tad jau tādi paši slinķi kā krievi!tu tak pats to tiko rakstiji!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:58

lai jau tā būtu!vienkārši bezjēdzīgi kaut ko ar tevi strīdēties!viss ko tu zini mercedess un kamaz!tikai pindosi bez krieva kosmosa ari netiek!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:53

Ļoti labi tiek. Tikai izdevīgāk ir nopirkt no Krievijas gatavu. Priekš kam strādāt, ja var nopirkt gatavu:)))

Raķešu tehnoloģijas ir vācu. Tāpat kā kalašņikova automāts. Un loģiski, kam strādāt, ja var nospert vai atņemt. Kaukāda taisnība Jums ir.
22.februāris 2017, 17:02 | links

tak krievi pat traktorus nemak uzražot,par kādu pašpietiekamibu te vispār runāt:DDD

uldens2, 22.februāris 2017, 16:18
un ko ražo latvieši???

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:21gana daudz,vari pameklēt,pat lidmašinas latvijā ražo.
Bet par cik krievija ik uz soļa slavina ka esot sverhderžava tad man nāk smiekli ka viņi nevar uzražot ne tv,ne telefonu,ne traktoru,ne auto.Pat no mersedes viņiem sanāk kamazs:D

uldens2, 22.februāris 2017, 16:37
kam pieder tie uzņēmumi latvijā?latviešiem?stipri šaubos!un par to ka Krievijā neko nevar uzražot ,ar tevi tur pat strīdēties nav ko!pindosu trollis!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:44ja varetu tad ražotu,bet kaut ka nav neviena produkta ko krievi ražotu un visā pasaule pirktu un slavetu,ražo totalu sudu savam iekšejam tirgum.Mercedes pardeva licensi kamazam,un tie mudaki tapat uztaisa kamazu pat no mercedesa,kamer uzņemumi netiks nodoti privatizacijai un iemesti konkurences tirgu tikmer tur nevienam nepieleks kā ir jaražo kvalitativi produkti

uldens2, 22.februāris 2017, 16:50
lai jau tā būtu!vienkārši bezjēdzīgi kaut ko ar tevi strīdēties!viss ko tu zini mercedess un kamaz!tikai pindosi bez krieva kosmosa ari netiek!

jā,nasa perk padomju laikos saražotos dzinejus jo ta ir letāk nekā pašiem uzražot.Bet tudaļ ari tos parstās pirkt,privātā kompanija Space X ir jau izmeģinajusi jaunu raķeti kas padaris krietni letakus lidojumus kosmosā,ta kā krievi ir ari padirsuši kosmosa nozari,kurā padomju gados bij ar ASV lideros.Meistarigi valsts vaditaji kas nolaiž podā nozari kas tiešam bij labi attistita
22.februāris 2017, 17:01 | links

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:44ja varetu tad ražotu,bet kaut ka nav neviena produkta ko krievi ražotu un visā pasaule pirktu un slavetu,ražo totalu sudu savam iekšejam tirgum.Mercedes pardeva licensi kamazam,un tie mudaki tapat uztaisa kamazu pat no mercedesa,kamer uzņemumi netiks nodoti privatizacijai un iemesti konkurences tirgu tikmer tur nevienam nepieleks kā ir jaražo kvalitativi produkti

Tur daudz kas ir noprivatizēts, bet jēgas nekādas.
Viņi atpaliek gadus 10-20 no t.s attīstītās pasaules līmeņa. Pie mums jau tas ir sen ieviests, viņi tikai sāk. Es runāju par moderno piensaimniecību.

Raķetes viņi ražo, par kuram nevar zināt, vai viņas lidos, un ja lidos tad hvz uz kurieni.
Armata tankus ražo, kas esot veca vācu Leoparda kopija. Nē, vispār ar ieročiem viņi varētu pelnīt, bet ne tehnoloģiskajiem, tos viņi nepārdos.
Es nezinu, vai viņi ar tiem tankiem un raķetēm zemi ars?

Domaataajs, 22.februāris 2017, 16:57

nu mums tie iepirktie lūžņi ari neko labaki nav un nebūss!
22.februāris 2017, 17:01 | links

man ta kads sakars ar tiem ko tu taisies aicināt?tu aicini tu ari savu tūpli gatavo!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:36

Ē, draudziņ, viss ir jāapdomā laicīgi. Merkele uzaicināja čurbānus pie sevis, nu tad šie arī jūtas kā mājās. Es aicinu normālu inteliģenci, nevis orientētos. Tu uzreiz redzi orientētos, nu tad es viņus pie tevis arī sūtu. Tālāko procesu organizē pats :)

Domaataajs, 22.februāris 2017, 16:46
tur jau tā lieta ka tā ''inteleģence''ir tie zilie un pedofili!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:48

Krievijā vārds - inteliģents ir viens no lamuvārdiem.
Tātad tavuprāt sanāk, ka visi, kam ir augstākā izglītība ir zilie un pedofili, ja? :)
22.februāris 2017, 17:00 | links

Ļoti labi tiek. Tikai izdevīgāk ir nopirkt no Krievijas gatavu. Priekš kam strādāt, ja var nopirkt gatavu:)))

aldis70, 22.februāris 2017, 16:56

tad jau tādi paši slinķi kā krievi!tu tak pats to tiko rakstiji!
22.februāris 2017, 16:58 | links

Tur daudz kas ir noprivatizēts, bet jēgas nekādas.
Viņi atpaliek gadus 10-20 no t.s attīstītās pasaules līmeņa. Pie mums jau tas ir sen ieviests, viņi tikai sāk. Es runāju par moderno piensaimniecību.

Raķetes viņi ražo, par kuram nevar zināt, vai viņas lidos, un ja lidos tad hvz uz kurieni.
Armata tankus ražo, kas esot veca vācu Leoparda kopija. Nē, vispār ar ieročiem viņi varētu pelnīt, bet ne tehnoloģiskajiem, tos viņi nepārdos.
Es nezinu, vai viņi ar tiem tankiem un raķetēm zemi ars?
22.februāris 2017, 16:57 | links

22.februāris 2017, 16:56 | links

tak krievi pat traktorus nemak uzražot,par kādu pašpietiekamibu te vispār runāt:DDD

un ko ražo latvieši???

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:21gana daudz,vari pameklēt,pat lidmašinas latvijā ražo.
Bet par cik krievija ik uz soļa slavina ka esot sverhderžava tad man nāk smiekli ka viņi nevar uzražot ne tv,ne telefonu,ne traktoru,ne auto.Pat no mersedes viņiem sanāk kamazs:D

kam pieder tie uzņēmumi latvijā?latviešiem?stipri šaubos!un par to ka Krievijā neko nevar uzražot ,ar tevi tur pat strīdēties nav ko!pindosu trollis!

22.februāris 2017, 16:53 | links

man ta kads sakars ar tiem ko tu taisies aicināt?tu aicini tu ari savu tūpli gatavo!

Ē, draudziņ, viss ir jāapdomā laicīgi. Merkele uzaicināja čurbānus pie sevis, nu tad šie arī jūtas kā mājās. Es aicinu normālu inteliģenci, nevis orientētos. Tu uzreiz redzi orientētos, nu tad es viņus pie tevis arī sūtu. Tālāko procesu organizē pats :)

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:48
ta zilo serga nāk no krievijas
22.februāris 2017, 16:52 | links

Llort, 22.februāris 2017, 16:19man paties prieks tad jau vateņi paeduši:DDD
https://meduza.io/news/2017/02/13/v-rossii-voznik-defitsit-pshenitsy-dlya-proizvodstva-hleba

uldens2, 22.februāris 2017, 16:43

Krievijai ir milzīgi plašumi kur audzēt, vienīgi ne visur ir piemēroti apstākļi. Dēļ tā arī kvalitāte. Starp citu - pagājušais gads arī mums šajā jautājumā pamatīgi ieblieza.
Savā laikā bija t.s ceļina, neskartās zemes Kazahstānas stepēs. No LV ari brauca palīgi piespiedu kārtā, jo vietējie neko nedarīja. Kādu tonnu, pusotru kūluši no hektāra.
22.februāris 2017, 16:52 | links

un ko ražo latvieši???

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:44
ja varetu tad ražotu,bet kaut ka nav neviena produkta ko krievi ražotu un visā pasaule pirktu un slavetu,ražo totalu sudu savam iekšejam tirgum.Mercedes pardeva licensi kamazam,un tie mudaki tapat uztaisa kamazu pat no mercedesa,kamer uzņemumi netiks nodoti privatizacijai un iemesti konkurences tirgu tikmer tur nevienam nepieleks kā ir jaražo kvalitativi produkti
22.februāris 2017, 16:50 | links

krievija saražo knapi pusi no nepieciešamajiem graudaugiem , un tad vēl ne katru gadu, eksportē labāko ceturtdaļu vai pat pusi , jo vajag piķi, tad atkal iepērk , ko un kad lētāku var dabūt:)

usis, 22.februāris 2017, 16:48

kāds tu izcili gudrs!no kurienes infa???
22.februāris 2017, 16:50 | links

22.februāris 2017, 16:48 | links

krievija saražo knapi pusi no nepieciešamajiem graudaugiem , un tad vēl ne katru gadu, eksportē labāko ceturtdaļu vai pat pusi , jo vajag piķi, tad atkal iepērk , ko un kad lētāku var dabūt:)
22.februāris 2017, 16:48 | links

kam viņiem strādāt ja viņi var nopirkt gatavu?un pie mums nav problēmas ar srtādat gribētājiem?

Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:40

Perfekta atbilde:))))))))))))

aldis70, 22.februāris 2017, 16:41

tev jau arī dikti izsmeļoša!
22.februāris 2017, 16:46 | links

22.februāris 2017, 16:46 | links

un ko ražo latvieši???

22.februāris 2017, 16:44 | links

Es nē. Es prognozēju un vēl joprojām apgalvoju ka krievi attīstīsies daudz straujāk nekā tad kad dzīvoja kā nieres taukos uz izejvielu piķa rēķina. Pirmie rādītāji jau liecina par to.

Bralitis, 22.februāris 2017, 15:36Kuri butu tie rāditāji,ļoti interesē,pagaidām krievijas ekonomikas likne ļoti strauji iet uz leju

uldens2, 22.februāris 2017, 15:47

"strauji iet uz leju" tikai LTV ziņās

http://ibizness.lv/raksti/ekonomika/ekonomika/krievija-klus-par-pasaule-lielako-kviesu-eksportetaju/9840

un vel:
http://www.forbes.ru/news/331865-eksport-tovarov-iz-rossii-v-2016-godu-vyros-pochti-na-chetvert

Llort, 22.februāris 2017, 16:19
man paties prieks tad jau vateņi paeduši:DDD
https://meduza.io/news/2017/02/13/v-rossii-voznik-defitsit-pshenitsy-dlya-proizvodstva-hleba
22.februāris 2017, 16:43 | links

Tās sankcijas pa lielam toč pofig,kaut copes lorinus paskat cik tirgo,Rīga pilna ar kvalitatīviem Kizļaras vel aizmirsu krievu nazu kolekcijām(veikalos),daudzās jomās viss notiek,tak to idiotu politiku dēl neies naudu zaudēt,pasties ukraini no donbasa ogles tirgoja
22.februāris 2017, 16:43 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager