kam viņiem strādāt ja viņi var nopirkt gatavu?un pie mums nav problēmas ar srtādat gribētājiem?
Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:40
Perfekta atbilde:))))))))))))
22.februāris 2017, 16:41 | links
kam viņiem strādāt ja viņi var nopirkt gatavu?un pie mums nav problēmas ar srtādat gribētājiem?
Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:40
Šodien mani interesē tikai piķis un mans Sibīrijas īpašums :) ,nav iekāriens uz analizēšanu . Visi kas ir gājuši karagājienos uz krieviju -pilnīgi visi ir ir gribējuši iegūt krievu resursus -arī mūsu "demokrātija". Krievam nekas cits neatliek kā atsisties no visiem gribētājiem - visiem iespējamiem līdzekļiem un resursiem . Un tas pateicoties resursiem viņiem izdodas .
Bralitis, 22.februāris 2017, 16:33
un ko tu ar to gribi teikt?ka tev pofig sankcijas ,galvenais piķis?
Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:34
Ar to es gribēju teikt, ka viņiem ar viņu resursiem ir problēmas ar strādātgribēšanu.
aldis70, 22.februāris 2017, 16:37
un ko tu ar to gribi teikt?ka tev pofig sankcijas ,galvenais piķis?
Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:34
tak krievi pat traktorus nemak uzražot,par kādu pašpietiekamibu te vispār runāt:DDDgana daudz,vari pameklēt,pat lidmašinas latvijā ražo.
uldens2, 22.februāris 2017, 16:18
un ko ražo latvieši???
Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:21
Eu, bet tad jau sanāk baigi forši. krievija attīstīsies, un visi, kam šeit ir slikti, jo jāmācās latviešu valoda ar lielāko prieku dosies uz valsti, kurai jūtas piederīgi, dabūs tur jaunus dzīvokļus, pilnus veikalus, lētas preces, gluži tāpat kā viņu senči kādreiz Latvijā.
Domaataajs, 22.februāris 2017, 16:16
un valsts vares izdomat vēl kādus nodokļus!jo tie kas aizbrauc vairs nodoklus nemaksā.kaut ari latvaņi varetu izdomat ka ari tiem kas aizbrauc jamaksā nodokli!
Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:20
Nē, mēs varētu pievākt ES inteliģenci, kurai būs apriebušies čurbāni. Tikai jāizdomā ko labu viņiem piedāvāt. Visā visumā ne jau grāvju tīrīšanu.
Domaataajs, 22.februāris 2017, 16:28
ņemot vērā ka viņiem tur ir cieņā netradicināla orientācija tad tu saproti ar ko tu viņus vari ieinteresēt!
Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:31
Es pie tevis sūtīšu.
Domaataajs, 22.februāris 2017, 16:32
Tieši pēdējo 2 gadu laikā mani daudzi paziņas ir uzsākuši ar viņu valsts atbalstu daudz jaunu biznesu - sevišķi pārtikas ražošanu un lauksaimniecības attīstību. Atceries ka tukša vieta ilgi nepaliek tukša . Kā vēl pirms pāris dienām man viens čoms no turienes teica - mums vairs nevajag jūsu sviestu un sieru ,kad beigsies krīze tad jūs no mums pirksiet ! .... Un viņa vārdos dzirdēju patiesību .
Bralitis, 22.februāris 2017, 16:02
Tas bija pirms gada apmēram. Tā kā dzīve iegrozījusies, ka jāpelna ar pārtikas ražošanu, tad mazs pastāsts. Brālītim&Co. Ļoti labi situēts krievu pāris no mums nopirka visu, kas tajā brīdī bija pārdodams (teiksim, tas bija siers). Un tas nebija puskilograms. Un pateica paldies un devās pa taisno uz lidmašīnu uz Maskavu. Ar tekstu apmēram: "...mēs pie sevis neko tādu vairs nevaram vairs nopirkt".
Fakts iz dzīves.
aldis70, 22.februāris 2017, 16:30
Esmu lidojis virs Sibīrijas -fantastisks skats -6 stundas no horizonta līdz horizontam tikai mežs ,upes ,ezeri - nevienas pilsētas .... a tu te par dažiem sūda laukiem saki . Paskaties kartē kas tiem krahaboriem pieder . Es ar labprāt kādu Latvijas lieluma teritoriju gribētu no viņiem atsist .Tur mums katram pa tādam pleķim pietiktu :) Bet nedodas maitas :) Spirinās pret mūsu demokrātiju .
Bralitis, 22.februāris 2017, 16:18
Vot redzi. Pilnīgi pareizi Tu saki. Būtībā pasaulē bagātākā valsts. Lielākā valsts. Bet normālu mašīnu vai traktoru uztaisīt nevar. Viņiem vajadzētu tos Eiropas čurbānus pievākt un likt strādāt. Vo viņi būtu bagāti. Un vēl visus krievvalodīgos no A-eiropas bloka pievākt. un lai ES un ASV iet dillēs sēdēt.
Bet - Sibīrijā un Sahalīnā uz vienu iedzīvotāju ir 14-25 darbavietas. Kad skatos ko par Sibīriju tad vietējie brēc, ka nav darba un nelegāli rok zeltu (kriminalnoziegums RU).
Vot kāpēc viņi to nedara, bet aizstav krievu tiesības citā svalstīs un tērē naudu propagandai tagad jau arī Rietumos.
Vot, Bralīt, esi analītiķis un paskaidro mums visiem.
Domaataajs, 22.februāris 2017, 16:26
Eu, bet tad jau sanāk baigi forši. krievija attīstīsies, un visi, kam šeit ir slikti, jo jāmācās latviešu valoda ar lielāko prieku dosies uz valsti, kurai jūtas piederīgi, dabūs tur jaunus dzīvokļus, pilnus veikalus, lētas preces, gluži tāpat kā viņu senči kādreiz Latvijā.
un valsts vares izdomat vēl kādus nodokļus!jo tie kas aizbrauc vairs nodoklus nemaksā.kaut ari latvaņi varetu izdomat ka ari tiem kas aizbrauc jamaksā nodokli!
Nē, mēs varētu pievākt ES inteliģenci, kurai būs apriebušies čurbāni. Tikai jāizdomā ko labu viņiem piedāvāt. Visā visumā ne jau grāvju tīrīšanu.
ņemot vērā ka viņiem tur ir cieņā netradicināla orientācija tad tu saproti ar ko tu viņus vari ieinteresēt!
Gintsldz, 22.februāris 2017, 16:31
Brālīt,tur tagad zemes dala1ha valsts dod un sola infrastrukturu lai attistitu to galu,žēl ka tikai savējiem..ja vini vel paveiks mazliet decentralizaciju,gubernatorus kas nejēdz maina nost,izskatās būs tur toč labi,ja nu vienigi demokratiju ieviesis
upiks, 22.februāris 2017, 16:26
Tieši pēdējo 2 gadu laikā mani daudzi paziņas ir uzsākuši ar viņu valsts atbalstu daudz jaunu biznesu - sevišķi pārtikas ražošanu un lauksaimniecības attīstību. Atceries ka tukša vieta ilgi nepaliek tukša . Kā vēl pirms pāris dienām man viens čoms no turienes teica - mums vairs nevajag jūsu sviestu un sieru ,kad beigsies krīze tad jūs no mums pirksiet ! .... Un viņa vārdos dzirdēju patiesību .
Bralitis, 22.februāris 2017, 16:02
Ulden,ierocu tirgus2016 bija 340 miljardi varbut mazliet uz vienu vai otru pussi..,2014g bij 94 miljardi,es nekur lielakus ciparus neatrodu.
upiks, 22.februāris 2017, 16:08
Esmu lidojis virs Sibīrijas -fantastisks skats -6 stundas no horizonta līdz horizontam tikai mežs ,upes ,ezeri - nevienas pilsētas .... a tu te par dažiem sūda laukiem saki . Paskaties kartē kas tiem krahaboriem pieder . Es ar labprāt kādu Latvijas lieluma teritoriju gribētu no viņiem atsist .Tur mums katram pa tādam pleķim pietiktu :) Bet nedodas maitas :) Spirinās pret mūsu demokrātiju .
Bralitis, 22.februāris 2017, 16:18
tak krievi pat traktorus nemak uzražot,par kādu pašpietiekamibu te vispār runāt:DDD
uldens2, 22.februāris 2017, 16:18