Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Es nē. Es prognozēju un vēl joprojām apgalvoju ka krievi attīstīsies daudz straujāk nekā tad kad dzīvoja kā nieres taukos uz izejvielu piķa rēķina. Pirmie rādītāji jau liecina par to.

Bralitis, 22.februāris 2017, 15:36Kuri butu tie rāditāji,ļoti interesē,pagaidām krievijas ekonomikas likne ļoti strauji iet uz leju

uldens2, 22.februāris 2017, 15:47

Aizbrauc ekskursijā .
22.februāris 2017, 15:51 | links

Te atkal japiekrīt Bralitim,es arī sen to vēroju kas Krievijā notiek,ar vissam snkcijam vini strauji attista ieksējo tirgu,kļust par pašpietiekamu valsti kura spējīga sevi apgādat un uzturet,visas sankcijas tikai stiprina vinus,Maskava lidz 19 gadam pabeigs nojaukt vissas hruščovkas,,atjaunina dzīvojamo fondu-interesanti kad pie mums kas tāds varetu notikt

upiks, 22.februāris 2017, 15:45

Viniem cits nekas neatliek. ASV lielās depresijas apstākļos saka būvēt ceļus, lai cilvēkiem būtu darbs. Nu krievi ceļ mājas. Varētu arī priekš Baltijas krieviem uzcelt.

Domaataajs, 22.februāris 2017, 15:48

baltijas krieviem tepat ir labi!latvāņi par kalpiem!
22.februāris 2017, 15:50 | links

Jautajums par tām gripām ir ļoti interesants,tā varetu jau uz sazvērestības teorijām pavilkt,tas dabisks process toc nav...

upiks, 22.februāris 2017, 15:36

agrāk ari atlidoja marsieši un palaida mēri ,tā ka puseiropa izmira.:DD
Man vecāmamma stastija ka ulmaņlaikos ari bijušas slimibas kad lopi masveidā miruši,nez tad ari labaratorijas speciali izlaida tas slimibas??
22.februāris 2017, 15:49 | links

Es nē. Es prognozēju un vēl joprojām apgalvoju ka krievi attīstīsies daudz straujāk nekā tad kad dzīvoja kā nieres taukos uz izejvielu piķa rēķina. Pirmie rādītāji jau liecina par to. Lai saprastu krievus vajag padzīvot pie viņiem un saprast viņu nacionālās īpatnības . Es viņus izprotu ļoti labi.Krieviem ir tāds teiciens : "Nas jebut a mi krepčajem" tulkojumā apm: "Mūs drāž bet tas tikai mūs norūda ". Viņi nemūk kā mūsu tautieši dara - viņi norūdas un attīstas ... un diemžēl tā attīstība stipri atspēlēsies uz mūsu biznesu nākotnē.

Bralitis, 22.februāris 2017, 15:36

Tas kas mūs nenogalina, padara mūs stiprus.
Nemaz jau tik maz nav aizbēguši un ASV, Izraēlu, ES valstīm. Procentuāli protams, ka mazāk nekā mēs, bet mēs esam ES, krieviem vīzas un darba atļaujas.
Par attīstību - nu var jau būt, ka tagad sāks tur nez kādas tehnoloģijas attīstīt vai iepirkt no Ķīnas, bet tam vajag naudu.
50-tajos gados krievam aizdeva naudu, šie ielika armijā. Palīdzēja tagadējā laikmetā, atkal armijā ielika.

Domaataajs, 22.februāris 2017, 15:42

Teiciens līdzīgs bet mēs viņā redzam citu jēgu. Mēs uzreiz dramatizējam bet krievi domā savādāk. Tas kur viņi piķi grūž -tā ir viņu darīšana -svarīgi ka tas piķis vairs neplūst uz ārpusi . Tagad ir otrādi -strauji attīstas lauksaimniecība,rūpniecība ,protams militārā industrija un tas viss pateicoties tam teicienam . Mēs esam kapitālisti -tātad visupirms mums interesē piķis ,tātad vajag funktierēt kā no krievijas noslaukt piķi nevis padirst viņu . es uzskatu ka patreizējā politika tikai attālina mūs no tā piķa . Ideoloģiju un morāli atmetu šajā domu izklāstā.

Es nē. Es prognozēju un vēl joprojām apgalvoju ka krievi attīstīsies daudz straujāk nekā tad kad dzīvoja kā nieres taukos uz izejvielu piķa rēķina. Pirmie rādītāji jau liecina par to. Lai saprastu krievus vajag padzīvot pie viņiem un saprast viņu nacionālās īpatnības . Es viņus izprotu ļoti labi.Krieviem ir tāds teiciens : "Nas jebut a mi krepčajem" tulkojumā apm: "Mūs drāž bet tas tikai mūs norūda ". Viņi nemūk kā mūsu tautieši dara - viņi norūdas un attīstas ... un diemžēl tā attīstība stipri atspēlēsies uz mūsu biznesu nākotnē.

Nemaz jau tik maz nav aizbēguši un ASV, Izraēlu, ES valstīm. Procentuāli protams, ka mazāk nekā mēs, bet mēs esam ES, krieviem vīzas un darba atļaujas.
Par attīstību - nu var jau būt, ka tagad sāks tur nez kādas tehnoloģijas attīstīt vai iepirkt no Ķīnas, bet tam vajag naudu.
50-tajos gados krievam aizdeva naudu, šie ielika armijā.

ko tu murgo !!!Palīdzēja tagadējā laikmetā, atkal armijā ielika.Kur tam ir pieradijumi!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 15:46

Militārās u.c tehnoloģijas dabūja no NATO bloka valstīm. Aizdevumus saņēma. Naftai cena bija augšā.

Te atkal japiekrīt Bralitim,es arī sen to vēroju kas Krievijā notiek,ar vissam snkcijam vini strauji attista ieksējo tirgu,kļust par pašpietiekamu valsti kura spējīga sevi apgādat un uzturet,visas sankcijas tikai stiprina vinus,Maskava lidz 19 gadam pabeigs nojaukt vissas hruščovkas,,atjaunina dzīvojamo fondu-interesanti kad pie mums kas tāds varetu notikt

upiks, 22.februāris 2017, 15:45

Viniem cits nekas neatliek. ASV lielās depresijas apstākļos saka būvēt ceļus, lai cilvēkiem būtu darbs. Nu krievi ceļ mājas. Varētu arī priekš Baltijas krieviem uzcelt.
22.februāris 2017, 15:48 | links

Es nē. Es prognozēju un vēl joprojām apgalvoju ka krievi attīstīsies daudz straujāk nekā tad kad dzīvoja kā nieres taukos uz izejvielu piķa rēķina. Pirmie rādītāji jau liecina par to.

Kuri butu tie rāditāji,ļoti interesē,pagaidām krievijas ekonomikas likne ļoti strauji iet uz leju
22.februāris 2017, 15:47 | links

50-tajos gados krievam aizdeva naudu, šie ielika armijā.

ko tu murgo !!!Palīdzēja tagadējā laikmetā, atkal armijā ielika.Kur tam ir pieradijumi!
22.februāris 2017, 15:46 | links

22.februāris 2017, 15:45 | links

Pa lielam,mums reņģēdājiem,pie kājas,kas valdībā un,kas stūrē. Naivi cerēt,ka mūsu dzīves kvalitāti izmainīs vēlēšanas.Tie labumi,ko bauda attīstīto Pasaules valstu tautas,gūti daudz savādākā ceļā, ne uz spožas paplātes pasniegti.

BrunoL, 22.februāris 2017, 14:58
tas ko bauda attistitas rietumu pasaules valstis ir gūts smagi stradajot un lejot asinis simtiem gadu,viņi to labklajibas limeni nesaniedza 30 gados

uldens2, 22.februāris 2017, 15:26
Jā,Uldēn! Smagi strādājot un cīnoties par savām tiesībām. Pagaidām liela daļa smagi strādā un saņem minimālo,bet ne jau Eiropas.

BrunoL, 22.februāris 2017, 15:35
Mes vel neesam iemacijušies cinities par savām tiesibām,katrs ieravies savā sturī muhļi nodokļus un priecajas ka liek mierā,pienāks bridis ka mus piegriezis un nodokļi bus jamaksa pilnā merā un tad ari visticamāk mes saksim prasit no valdibas adekvatu nodokļmaksātaju naudas izlietojumu,un iesim ielās lai korumpantus iesedinātu nevis attaisnotu.Bet pagaidā velesim tadus populistus kā kaimiņš un ceresim ka viņš izdaris to kas butu jaizdara sabiedribai pašai
22.februāris 2017, 15:44 | links

Ulden,es tacu nevaimanāju,tā pārdomas vnk,man jau personigi viss tepat labi,man savi fondi,evors sargā..viss bumbās

upiks, 22.februāris 2017, 15:33es tik nesaprotu kur jus raujat ka kaut kas iznicināts????Tas ka Sagrieza zvejas kuģus un izmaksāja labas kompensacijas??
Domā labāk butu ka tie kuģi butu nikuļojuši un pamazam zvejnieki bankrotejuši bez iespejas saņemt naudu un izveidot citu biznesu???Tak nozvejam tika uzliktas kvotas sakara ar to ka zivju Baltijas jurā paliek mazāk,un kvotas uzlika ne tikai baltijas valstim,bet ari skandinavijas valstīm,un tur bij tadi paši procesi kā šeit.Tā ir ka saklausas politiķus populistus kas dramatizē un vaimanā,neizskaidrojot situaciju kadēļ tā notiek

uldens2, 22.februāris 2017, 15:40

labi ka tu saproti katra politiķa teikto un solito!tads lētticīgs puišelis!
22.februāris 2017, 15:43 | links

Bračka,par to krepņem,Izņēmi vārdus no mutes. Kā ar ēmuru nāgalai! To ko Tu pateici,atstāju zemtekstā,kā saka lai džeki pagroza šaibas un mācās lasīt starp rindām!

BrunoL, 22.februāris 2017, 15:41

Latvietis parastais nemāk lasīt starp rindām. Viņš saprot tikai salīdzinājumus ar visādiem pasaku personāžiem :)
22.februāris 2017, 15:43 | links

50-tajos gados krievam aizdeva naudu, šie ielika armijā. Palīdzēja tagadējā laikmetā, atkal armijā ielika.
22.februāris 2017, 15:42 | links

Redziet, mans oponents, ļoti viegli kādu (īpaši inetā) apsaukāt ar vati, zombiem un ttl. Bet es jums no sirds novēlu to, kas man jau ir aiz plecam – apceļot šo planētu, apmeklēt Amerikas, Eiropu, Āziju (t.s. Krieviju, Ukrainu, Ķīnu) un runāt un skatīties ka dzīvo ļaudis un saprast, kas ir vajadzīgs, lai cilvēks būtu laimīgs.

Llort, 22.februāris 2017, 15:11

Cilvēks ir laimīgs arī z korejā un kongo džungļos. Vajadzības jau nav daudz. Stabils darbs ,paēdusi ģimene,jumts virs galvas ,puslīdz skaidra nākotne un ticība ka tā nākotne pienāks .

Ferrari,jahta,pils uc ekstras - tās ir tikai sīkas piedevas laimei.

Bralitis, 22.februāris 2017, 15:29aizmirsi brivibu,kuras nav ziemelkorejā

uldens2, 22.februāris 2017, 15:34

Brīvība ir ļoti nosacīts jēdziens. Cietumā brīvība ir brīvi pārvietoties pa zonu, kāmītim brīvība pagonkot pa riteni .
22.februāris 2017, 15:42 | links

Bračka,par to krepņem,Izņēmi vārdus no mutes. Kā ar ēmuru nāgalai! To ko Tu pateici,atstāju zemtekstā,kā saka lai džeki pagroza šaibas un mācās lasīt starp rindām!
22.februāris 2017, 15:41 | links

Ulden,es tacu nevaimanāju,tā pārdomas vnk,man jau personigi viss tepat labi,man savi fondi,evors sargā..viss bumbās

upiks, 22.februāris 2017, 15:33
es tik nesaprotu kur jus raujat ka kaut kas iznicināts????Tas ka Sagrieza zvejas kuģus un izmaksāja labas kompensacijas??
Domā labāk butu ka tie kuģi butu nikuļojuši un pamazam zvejnieki bankrotejuši bez iespejas saņemt naudu un izveidot citu biznesu???Tak nozvejam tika uzliktas kvotas sakara ar to ka zivju Baltijas jurā paliek mazāk,un kvotas uzlika ne tikai baltijas valstim,bet ari skandinavijas valstīm,un tur bij tadi paši procesi kā šeit.Tā ir ka saklausas politiķus populistus kas dramatizē un vaimanā,neizskaidrojot situaciju kadēļ tā notiek
22.februāris 2017, 15:40 | links

Jautajums par tām gripām ir ļoti interesants,tā varetu jau uz sazvērestības teorijām pavilkt,tas dabisks process toc nav...

upiks, 22.februāris 2017, 15:36

mans veidoklis ir tāds ka tas viss ir speciali radīts!
22.februāris 2017, 15:37 | links

Domātaj,sorri,attīstītās valstis

upiks, 22.februāris 2017, 15:31

Pieņemts laikam ir tā, ka attīstīta valsts mūsdienās ir tā, kurai ir augsts dzīves līmenis, pilns ar visādām tehnoloģijām.
Paziņa piehaltūrē attīstītajā GBR, tur lai pieslēgtu internetu paiet nedēļa un pat vairāk. Bezvadu Vodafone tikai tagad tur sāk ienākt. Pie mums aizej, nopērc rūteri un lieto.
Attīstītajā Vācijā Merkele stāsta, ka jāizmitina imigranti, jo paši vācieši slikti vairojas, krīt demogrāfija. Imigranti savukāt īpaši nestrādā.
Jautājumi
1. Ko īsti patiesībā nozīmē attīstīta valsts?
2. Vai attīstītai valstij nevajadzētu redzēt 2-3 soļus nākotnē?
22.februāris 2017, 15:37 | links

Pavisam nesen,pirms pāris gadiem mūsu politpulciņa korifeji,sankciju rezultātā,prognozēja Krievijas pilnīgu galu un sabrukumu.
Paskatoties vēsturē,cik šādu mēģinājumu bijis?

BrunoL, 22.februāris 2017, 15:26

22.februāris 2017, 15:36 | links

22.februāris 2017, 15:36 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager