Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Pa lielam,mums reņģēdājiem,pie kājas,kas valdībā un,kas stūrē. Naivi cerēt,ka mūsu dzīves kvalitāti izmainīs vēlēšanas.Tie labumi,ko bauda attīstīto Pasaules valstu tautas,gūti daudz savādākā ceļā, ne uz spožas paplātes pasniegti.

BrunoL, 22.februāris 2017, 14:58
tas ko bauda attistitas rietumu pasaules valstis ir gūts smagi stradajot un lejot asinis simtiem gadu,viņi to labklajibas limeni nesaniedza 30 gados

uldens2, 22.februāris 2017, 15:26

Jā,Uldēn! Smagi strādājot un cīnoties par savām tiesībām. Pagaidām liela daļa smagi strādā un saņem minimālo,bet ne jau Eiropas.
22.februāris 2017, 15:35 | links

Redziet, mans oponents, ļoti viegli kādu (īpaši inetā) apsaukāt ar vati, zombiem un ttl. Bet es jums no sirds novēlu to, kas man jau ir aiz plecam – apceļot šo planētu, apmeklēt Amerikas, Eiropu, Āziju (t.s. Krieviju, Ukrainu, Ķīnu) un runāt un skatīties ka dzīvo ļaudis un saprast, kas ir vajadzīgs, lai cilvēks būtu laimīgs.

Llort, 22.februāris 2017, 15:11

Cilvēks ir laimīgs arī z korejā un kongo džungļos. Vajadzības jau nav daudz. Stabils darbs ,paēdusi ģimene,jumts virs galvas ,puslīdz skaidra nākotne un ticība ka tā nākotne pienāks .

Ferrari,jahta,pils uc ekstras - tās ir tikai sīkas piedevas laimei.

Bralitis, 22.februāris 2017, 15:29
aizmirsi brivibu,kuras nav ziemelkorejā
22.februāris 2017, 15:34 | links

Pavisam nesen,pirms pāris gadiem mūsu politpulciņa korifeji,sankciju rezultātā,prognozēja Krievijas pilnīgu galu un sabrukumu.
Paskatoties vēsturē,cik šādu mēģinājumu bijis?

BrunoL, 22.februāris 2017, 15:26
PSRS jau izjuka,domaju ka putina krievijai ar nav daudz palicis.
Un ja prognoze kad valsts sabruks un tas notiks 10 gadu laikā,tad tas bus noticis fantastiski atri.PSRS ari atri sabruka,nieka 70 gados

uldens2, 22.februāris 2017, 15:31

tev tā pat to nepiedzīvot!
22.februāris 2017, 15:33 | links

Ulden,es tacu nevaimanāju,tā pārdomas vnk,man jau personigi viss tepat labi,man savi fondi,evors sargā..viss bumbās
22.februāris 2017, 15:33 | links

Pa lielam,mums reņģēdājiem,pie kājas,kas valdībā un,kas stūrē. Naivi cerēt,ka mūsu dzīves kvalitāti izmainīs vēlēšanas.Tie labumi,ko bauda attīstīto Pasaules valstu tautas,gūti daudz savādākā ceļā, ne uz spožas paplātes pasniegti.

tas ko bauda attistitas rietumu pasaules valstis ir gūts smagi stradajot un lejot asinis simtiem gadu,viņi to labklajibas limeni nesaniedza 30 gados

kā asinis lēja vacija???

Gintsldz, 22.februāris 2017, 15:27
tev ka cirvim piedodams ka nezini vairāk ka vienu rietumu valsti:DDD
22.februāris 2017, 15:32 | links

Ulden ko te degradet un izlaupīt-zvejniecibu,cukurrupniecibu,zemkopību ,lopkopību jau ES degradeja,nu metalurģiju -ukraini piepalidzeja,izlaaupīt-leisu lielveikalu tīklus,smiekli nenak

upiks, 22.februāris 2017, 15:21beidz vaimanāt,mums ziemnieki ir pacelušies ļoti labā limeni ļoti isā laikā pateicoties ES atbalsta fondiem,bez tiem varetu brauk ar veciem belarusiem un kolhozu limenī

uldens2, 22.februāris 2017, 15:28

tūlit drīz ari brauks!jo zemnieku saimniecibas atkal tiks iznīcinātas!pateicoties kadu fantāzijai par mistisku afrikas cūku mēri!vai putnu gripu!
22.februāris 2017, 15:32 | links

Pavisam nesen,pirms pāris gadiem mūsu politpulciņa korifeji,sankciju rezultātā,prognozēja Krievijas pilnīgu galu un sabrukumu.

BrunoL, 22.februāris 2017, 15:26

PSRS jau izjuka,domaju ka putina krievijai ar nav daudz palicis.
Un ja prognoze kad valsts sabruks un tas notiks 10 gadu laikā,tad tas bus noticis fantastiski atri.PSRS ari atri sabruka,nieka 70 gados
22.februāris 2017, 15:31 | links

upiks, 22.februāris 2017, 15:21beidz vaimanāt,mums ziemnieki ir pacelušies ļoti labā limeni ļoti isā laikā pateicoties ES atbalsta fondiem,bez tiem varetu brauk ar veciem belarusiem un kolhozu limenī

uldens2, 22.februāris 2017, 15:28

Tehniskais līmenis neapšaubāmi ir augsts. Izglītība gan varētu būt augstāka. Šeit LT fermeri pagaidām ir gājuši tālāk.

Domātaj,sorri,attīstītās valstis

Redziet, mans oponents, ļoti viegli kādu (īpaši inetā) apsaukāt ar vati, zombiem un ttl. Bet es jums no sirds novēlu to, kas man jau ir aiz plecam – apceļot šo planētu, apmeklēt Amerikas, Eiropu, Āziju (t.s. Krieviju, Ukrainu, Ķīnu) un runāt un skatīties ka dzīvo ļaudis un saprast, kas ir vajadzīgs, lai cilvēks būtu laimīgs.

Llort, 22.februāris 2017, 15:11

Cilvēks ir laimīgs arī z korejā un kongo džungļos. Vajadzības jau nav daudz. Stabils darbs ,paēdusi ģimene,jumts virs galvas ,puslīdz skaidra nākotne un ticība ka tā nākotne pienāks .

Ferrari,jahta,pils uc ekstras - tās ir tikai sīkas piedevas laimei.
22.februāris 2017, 15:29 | links

Nu re Bralitis kā vnm pasaka,varetu teikt loti pareizi-65% tomēr dzivo ne tā ka laimigās pasaules valstis

upiks, 22.februāris 2017, 15:27

Ko īsti nozīmē laimīga valsts?
22.februāris 2017, 15:29 | links

Ulden ko te degradet un izlaupīt-zvejniecibu,cukurrupniecibu,zemkopību ,lopkopību jau ES degradeja,nu metalurģiju -ukraini piepalidzeja,izlaaupīt-leisu lielveikalu tīklus,smiekli nenak

upiks, 22.februāris 2017, 15:21
beidz vaimanāt,mums ziemnieki ir pacelušies ļoti labā limeni ļoti isā laikā pateicoties ES atbalsta fondiem,bez tiem varetu brauk ar veciem belarusiem un kolhozu limenī
22.februāris 2017, 15:28 | links

iegogle un pārbaudi!apsūdzības korupcijā,nekustamā īpašuma mahenācijas!

Gintsldz, 22.februāris 2017, 15:26

Tad lai Gruzija pieprasa oficiālu izdošanu tiesāšanai.
22.februāris 2017, 15:28 | links

kā asinis lēja vacija???
22.februāris 2017, 15:27 | links

Nu re Bralitis kā vnm pasaka,varetu teikt loti pareizi-65% tomēr dzivo ne tā ka laimigās pasaules valstis
22.februāris 2017, 15:27 | links

Ja grib uzbrukt, tad poligonā nelien. Apiet apkārt kā savā laikā vācieši caur Beļģiju apgāja Zigfrīda -Mažino franču līniju.
Un ja tā padomā - ? Ar Poliju ir baltkrievi pa vidu.

Domaataajs, 22.februāris 2017, 15:08
kur tad ir tās Nato un Krievijas robežas atskaitot Baltiju.karti paskaties!visas valstis kas ir robežā ar Krieviju,kaut kada mistiskā veidā ir saistīta ar asv vai nato!neliekas dīvaini???

Gintsldz, 22.februāris 2017, 15:12

Protams, tapēc, ka neviena sakarīga valsts vair nevēlas dzīvot utaino apskāvienos un okupācijā.

shmidzis, 22.februāris 2017, 15:15
tad kāpēc gruzijā tagad grib tiesat tās bijušo prezi,kas bija visu pārdevis pindosiem??

Gintsldz, 22.februāris 2017, 15:18

Lūdzu faktus, ko viņš ir pārdevis? Vai arī kremļa melu propagandas kanālos saklausījies :):)

shmidzis, 22.februāris 2017, 15:22

iegogle un pārbaudi!apsūdzības korupcijā,nekustamā īpašuma mahenācijas!
22.februāris 2017, 15:26 | links

Kādas muļķības, ik vienam cilvēkam (ja nav pensijas, pirmspensijas vecums – tiem daudz grūtāk, atkarībā ko māk), ja ir centība, vēlme un galva uz pleciem ir iespēja baudīt – "Tos labumus, ko bauda attīstīto Pasaules valstu tautas", vajag tik gribēt, mācīties, darīt...
Bet ja sēdēs internetā čīkstēs un gaidīs laimes lāci, protams, ka nekas nenotiks.

shmidzis, 22.februāris 2017, 15:13

A ko tu darīsi ka nebūs vairs tev santehniķu,apkopēju,autovadītāju,asinizatoru,traktoristu un parasto strādnieku ??? Tā ņemuldai vecīt.Absolūti nav tev taisnība.
22.februāris 2017, 15:24 | links

Ja grib uzbrukt, tad poligonā nelien. Apiet apkārt kā savā laikā vācieši caur Beļģiju apgāja Zigfrīda -Mažino franču līniju.
Un ja tā padomā - ? Ar Poliju ir baltkrievi pa vidu.

Domaataajs, 22.februāris 2017, 15:08
kur tad ir tās Nato un Krievijas robežas atskaitot Baltiju.karti paskaties!visas valstis kas ir robežā ar Krieviju,kaut kada mistiskā veidā ir saistīta ar asv vai nato!neliekas dīvaini???

Gintsldz, 22.februāris 2017, 15:12

Protams, tapēc, ka neviena sakarīga valsts vair nevēlas dzīvot utaino apskāvienos un okupācijā.

shmidzis, 22.februāris 2017, 15:15
tad kāpēc gruzijā tagad grib tiesat tās bijušo prezi,kas bija visu pārdevis pindosiem??

Gintsldz, 22.februāris 2017, 15:18

Lūdzu faktus, ko viņš ir pārdevis? Vai arī kremļa melu propagandas kanālos saklausījies :):)
22.februāris 2017, 15:22 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager