Domaataajs
Nu šobrid dižas karadarbibas mani neuztrauc - ari šabriža amišu un NATO karaviru paskats mani galigi neparliecina - Latvija tiek iesutiti zaļknabji ( ir gadijies kopa pakarot - smiekli un humors ) :) Uztrauc ka krieviem Latvija ir daudz militaro atbalstitaju ( Raihs - nevis parasto krieveļu - BET militaro - poņal ) ( pietiks izlaist vienu centralcietumu - un saksies posts ) :(
Tapec šobrid vairak piekritu tiem kas saka ka ar krieviem vajaga attistit biznesa saistibas - nu ja nopietni pec ventiņu mera darbibas esmu gandriz parliecinats ka Venspils netiks bombardeta ;) Ari Jelgava un Dobele , bet Liepaja ar savu amišu metalurgu - dabus pec pilnas programas ( ptu ptu ptu par kreiso plecu )
plesigais, 16.februāris 2017, 21:41
Plēsīgais - pirmkārt krievi šauj uz visiem un tikai pēc tam šķiro.
Otrkārt - ar tādu Krieviju kāda tā ir šodien kaut ko normālu sabīdīt ir stipri neiespējami. Tikko mēs te kaut ko latvisku veidojam tā uzreiz šprotes, desas un sviests ir pilns ar kaitīgām vielām. Ir jāpaiet pārdesmit gadiem pēc iekārtas maiņas Krievijā, lai ar to valsti varētu normāli strādāt. Tas gan ir pie nosacījuma, ,ka pie varas nāk mūsdienīgi domājoši ļautiņi.
Bet biznesa lietas pēc būtības protams ir nesalīdzināmi labāka štelle par karošanu. Bet ko padarīsi, ja tā valsts raujas uz pagātni.
16.februāris 2017, 21:49 | links