Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Valdiba ir valdiba - dara ko prot un ko atļauj :( Lielaka daļa padomju laiku shemotaji un zagļi un slimesti ( va ne Raihs ) ;)

Vainigi ir vienaldzigie un pakaļskrejeji :(

plesigais, 12.februāris 2017, 22:56
Agrāk visi tā uzraucās un demonstratīvi deklarēja rusifikācijas graujošo ietekmi uz tik mazu tautu kā mūsu, bet šobrīd anglitizācija ir pašsaprotama, vai nav tik pazīsami arī argumenti : Padomju laikos veikali bija magazini, jo tajā savienībā tas bija norma, tagad šopi un arī daļai tas liekas pašsaprotami ! Un nesaprot , ko te tādi kā es tā ,,uzraucamies,, . Neaizmirstot uzkarināt kādu Padomju sandartiem atbilstošu ,,zīmogu,, !
Kungi , jūs tak esat socprodukti un lai kā te censtos sevi citā gaismā parādīt, nesanāks
:DDDD / kārtējie dubultie standarti un liekulīgs cinisms /
Cirks aizbraucis, klauni palikuši .

Docents, 12.februāris 2017, 23:05

Kaut neesmu ievērojis, ka mums būtu ievesti kādi 600 000 -700 000 angliskirunājošie un valsts valoda būtu angļu.
12.februāris 2017, 23:13 | links

Kur dzimtene tava? a????
12.februāris 2017, 23:11 | links

Valdiba ir valdiba - dara ko prot un ko atļauj :( Lielaka daļa padomju laiku shemotaji un zagļi un slimesti ( va ne Raihs ) ;)

plesigais, 12.februāris 2017, 22:56

Agrāk visi tā uzraucās un demonstratīvi deklarēja rusifikācijas graujošo ietekmi uz tik mazu tautu kā mūsu, bet šobrīd anglitizācija ir pašsaprotama, vai nav tik pazīsami arī argumenti : Padomju laikos veikali bija magazini, jo tajā savienībā tas bija norma, tagad šopi un arī daļai tas liekas pašsaprotami ! Un nesaprot , ko te tādi kā es tā ,,uzraucamies,, . Neaizmirstot uzkarināt kādu Padomju sandartiem atbilstošu ,,zīmogu,, !
Kungi , jūs tak esat socprodukti un lai kā te censtos sevi citā gaismā parādīt, nesanāks
:DDDD / kārtējie dubultie standarti un liekulīgs cinisms /
Cirks aizbraucis, klauni palikuši .
12.februāris 2017, 23:05 | links

Docent, un kas tad TĀDS bija tajā superneatkarīgajā valstī? Valsti vadīt vietējie nemāk, tas nu ir skaidrs. Latvietis ģenētiski ir kā mazotnē badā turēts suns, kurš paaudzies rij bez jēgas. Diez vai tur kas mainīsies, tādēļ mannav nekādu iebildumu neuzbāzīgai virsvadībai, vēl jo vairāk apzinoties, ka praktiski visa Eiropa dzīvo zem tās
12.februāris 2017, 23:04 | links

12.februāris 2017, 22:56 | links

plesigais idiot, sory , bet pozicionējies kā laucinieks, tātad tiešā tekstā, vai nemitīga savas valsts, tātad paša sevis zākāšana ceļ pašapziņu mudina attīstībai, jeb tieši otrādi, maniakālā apsēstībā sūdos vārtoties pievienojies deģenerātu pulkam?
12.februāris 2017, 22:49 | links

Cik gan briesmīga dzīve šiem docentveidīgajiem- TIK ļoti ienīst zemi, kur pats dzīvo! Viss un visi slikti, Eiropa slikta,utt. 27 daudz bagātākām valstīm laba, docentiem, redz, slikta. 27 valstis EU neuzskata par katorgu, docenti uzskata...Gudri gan, ibio!
Man arī daudz kas riebjas šeit- gan politiķi, gan laikapstākļi, gan zivju daudzums(mazums), bet nu nevar taču redzēt te tikai černuhu! Ir taču labas štelles arī, cenšos tās redzēt . Būt 44.valstij pasaulē nav nemaz tik slikti pēckrievu invāzijas valstij!

raihs, 12.februāris 2017, 22:28
Tava faktu interpritācija ir tik nemākulīga, ka ,,baltiem diegiem šūta,, .
TU nejauc dzimtenes mīlestību ar iekārtas maiņu, ja nebiji pamanījis savos rusofobijas murgos, MĒS dzīvojām Neatkarīgā valstī ne tikai līdz 40tajam gadam.
Un tev arī vēl reiz : es mīlu savu DZIMTENI, bet tas kas tagad te notiek man nav pieņemams un man tāpēc no šejienes nekur nav jābrauc, tas ev ar padomju domāšanu gribās visus , kas savādāk domā kaut kur aizsūtīt . Un arī Padomju laikos, bija šī ,,salīdzināšanas statistika,, tikai tur salīdzināja sasniegumus ar pirmsrevalūcijas Krieviju. Vai nav savādas paralēles - Raih ?
:DDDDDD

Docents, 12.februāris 2017, 22:43

Kur tā dzimtene, Mongolija vai Sverdlovska?
12.februāris 2017, 22:48 | links

Cik gan briesmīga dzīve šiem docentveidīgajiem- TIK ļoti ienīst zemi, kur pats dzīvo! Viss un visi slikti, Eiropa slikta,utt. 27 daudz bagātākām valstīm laba, docentiem, redz, slikta. 27 valstis EU neuzskata par katorgu, docenti uzskata...Gudri gan, ibio!
Man arī daudz kas riebjas šeit- gan politiķi, gan laikapstākļi, gan zivju daudzums(mazums), bet nu nevar taču redzēt te tikai černuhu! Ir taču labas štelles arī, cenšos tās redzēt . Būt 44.valstij pasaulē nav nemaz tik slikti pēckrievu invāzijas valstij!

TU nejauc dzimtenes mīlestību ar iekārtas maiņu, ja nebiji pamanījis savos rusofobijas murgos, MĒS dzīvojām Neatkarīgā valstī ne tikai līdz 40tajam gadam.
Un tev arī vēl reiz : es mīlu savu DZIMTENI, bet tas kas tagad te notiek man nav pieņemams un man tāpēc no šejienes nekur nav jābrauc, tas ev ar padomju domāšanu gribās visus , kas savādāk domā kaut kur aizsūtīt . Un arī Padomju laikos, bija šī ,,salīdzināšanas statistika,, tikai tur salīdzināja sasniegumus ar pirmsrevalūcijas Krieviju. Vai nav savādas paralēles - Raih ?

Docents, 12.februāris 2017, 22:43

Ar ko mums salīdzināt? Pēc PSRS okupācijas beigām, Latvijas ekonomika un tautsaimniecība bija pilnīgā sūdā un atpalikusi par daudziem gadiem, tāpat kā cilvēkiem zināšanas nebija atbilstošas brīvajam tirgum. Un vispār cilvēku domāšana tika izčakarēta padomju stilā. Na nekāds pamats būtu īpaši augstāk tam, kur mēs esam.
12.februāris 2017, 22:48 | links

Tapēc arī jāīd, ka viss ir slikti.
12.februāris 2017, 22:46 | links

Un vēl varētu padomāt, ka tikai valdība vainīgi, bet visi valsts pilsoņi ir svētie - godīgi maksā nodokļus, neņem naudu konvertos, neko nezog un nekārto rebes savās darbavietās, nepērk kontrabandas preces, nesagrābjas kredītus, ko nevar pacelt un negaida mistisko laimes lāci, kas te atnāks un uzcels uzņēmumus, lai visiem būtu darbs un nauda, bet dara visu lai tikai Latvijā būtu uzplaukums, tikai stulbā valdība neļauj dzīvot Latvijai laimē...
:DDD
12.februāris 2017, 22:43 | links

12.februāris 2017, 22:43 | links

Bļaviens , bet ja Tu - ja Tu - ar to samierinasies un neredzesi slikto un neparadisi ari citiem - tad tada 44 valstiņa ari paliksi dzivot :(

Jo Tev taču vis ir OK - vai ne ? Neko labaku nevajag ? Primitiva krievu stila - votka jestj , zakuska jestj - daļše po barabanu ;)
12.februāris 2017, 22:38 | links

12.februāris 2017, 22:28 | links

Lasu un brīnos: Ar kuru pirkstu šmidžus un copmaņus taisa?

BrunoL, 12.februāris 2017, 22:04

Nevaino pirkstiņus ;)

plesigais, 12.februāris 2017, 22:09

Gribejas piebilst - Nevaino pirkstiņus - teica ČINGAGSGUKS savam delam - AKCAURAGUMIJA ;)
12.februāris 2017, 22:25 | links

Tevi varbūt ar pirkstu vai slotaskātu ir taisījuši, man ir vecāki.

shmidzis, 12.februāris 2017, 22:13

Sakasīja no palagiem :D :D :D :)
12.februāris 2017, 22:18 | links

Ja labi grib, arī baznīcā cūcības var atrast. Debesis arī nav zilas un copējot mēs lielu procentu no laika darām kādas lietas, kas nav copēšana - pārvietojamies, sienam āķus, salstam, saslapinam kājas, iemaucamies bebru ejās u.t.t
Bet vai tādēļ cope kā tāda ir slikta?
Tāpat Latvija ir tāla no ideāla un ja redzam tikai sliktās un nepatīkamās lietas, tā izskatās briesmīga. Ir valstis, kas mēģinās Latviju padarīt par mēslu zemi ar visādu pamuļķu palīdzību, un tas ir jāpieņem kā aksioma, neitralizējot šos baciļus.

Alcans, 12.februāris 2017, 20:58

Par laimi šie baciļi/virusi ir bezmadzeņu urganismi, kas izplatās no to nesātaja organisma.

Alcans, 12.februāris 2017, 21:53

Izskatās, ka vienlīdz kaitīgs vīruss nāk no iekšienes un ārienes. Varētu viņi viens otru noēst, bet nē, ēd organismu.
12.februāris 2017, 22:15 | links

Tevi varbūt ar pirkstu vai slotaskātu ir taisījuši, man ir vecāki.
12.februāris 2017, 22:13 | links

Nevaino pirkstiņus ;)
12.februāris 2017, 22:09 | links

Nopērc Viagru, ja nestāv
12.februāris 2017, 22:06 | links

Copmanis ;)

Tev ari veselibu un možu garu ;)

Nu par tam cigam ko perku par savu naudu , valstij vajadzetu man muža bezmaksas medicinu nodrošinat :)

Ļoti iepatikas sauklis aicinajumam lai nesmeķetu - Briesmigas bildes uz cigarešu paciņam nedos tadu iemeslu atmest smeķet ka apziņa ka no katras nopirktas cigarešu paciņas 40% tiek deputatiem ;)
12.februāris 2017, 22:06 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager