Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Lasu un brīnos: Ar kuru pirkstu šmidžus un copmaņus taisa?
12.februāris 2017, 22:04 | links

Kur ir tās platās acis kas redz savādāk un neko neredz, pierē vai pakaļā, Plēsīgais? Kāpēc vatņikam visos kometāros spiežās mēsli cauri?
Es par Latviju runāju kā par savu dzimteni.

Copmanis, 12.februāris 2017, 20:05

Nu tad atver acis un paskaties velreiz - Docents ari runa par savu dzimteni latviju , un viņš nesaka kadi te sudi - sniegs snieg vai traka saule spid ;) Stulbie putni čivina - un debilas vardes leka :)
Docents saka - ceļi bardaka - medicina sačakarete - politika vajprats - un pašiem tautiešiem interese krievu neta miskastes vairak neka sakartotas copes vietas un atbalsts sakošam biznesmenim ;)

plesigais, 12.februāris 2017, 20:38

Docents ir utains mēsls un stulbs zābaks, kurš nomelno Latviju. Varbūt viņam apkārt ir padauzas un viņš dzīvo pie padauzas, bet es dzīvoju savā dzimtenē Latvijā, kuru tāds smerdelis atļaujas nodēvēt par ''padauzu'''.

shmidzis, 12.februāris 2017, 21:28
Tavas uztveres primitīvisms un tuneļveida domāšana, nebūt tev nedod tiesības, izteikt personiskus apvainojumus katrā tavā komentā.
Jo ar savām divām krokām smadzenēs / šis ir tiešām mans subjektīvais viedoklis/, neaptversi manis teikto, jo sinonīmi ,kas tev ir saprotami kā debīlisms un stulbs zābaks, raksturo vien tevi pašu.
Jo kā te saka : fakti ! Kur tie ir tavos personāliju izteikumos?
:DDDDDD

Docents, 12.februāris 2017, 21:41

Citam divas krokas smadzenē, citam viena, atvainojos, dirsā, bet utu krakšķis paliek utu krakšķis, Paņem monķerovku azotē un skrien uz menteni par shmidzi sūdzēties, uz priekšu :D :D :D :D :D
12.februāris 2017, 21:58 | links

Atvainojos, Tu tik tiešām esi stulbs, vai izliecies. Atver acis, atrodi darbu un nolaidies uz zemes

Copmanis, 12.februāris 2017, 20:55

Atvainošanas pieņemta :) Paldies :)

Par manu darbu nesatraucies - darbs atrada mani - pietiks manam mužam un vel krietni pari paliks - ja tikai musu laba valdiba nepieņems jaunus likumus par Latvijas ( zemes ) pardošanu arzemniekiem :(

P/S Jautajums ;) Klausies ja Tev vis Latvija ir ideali - politika -super pareiza :) dzives apstakļi - ideali :) ubagi un alkonauti - netrauce :) TV , medicina , ceļi , un ta talak - netracina ------ ko Tu cepies ? Ko Tu apvaino un uzbruc citiem cilvekiem ? :(
Ienaci sadaļa palasiji - pasmejies ( vou plesigais vai docents kajas pirkstu pret kanalizacijas vaku sasitis tagad čikst ka nepareizie eiro standarti ) un dzivo talak :)

PP/S Zini man baiga aizdoma ka Tu dzivo tris reiz sliktak par mani vienkaršu lauķi un pats nesaproti kapec un par ko ?

plesigais, 12.februāris 2017, 21:36[/quote]
man iztikšanai pietiek un uz sievas rēķina nedzīvoju :) Atrodi darbu, nevis bakstīšanos pa mājām, saņem kādu kapeiku lai pīpes var nopirkt un nenīdi.
12.februāris 2017, 21:54 | links

Ja labi grib, arī baznīcā cūcības var atrast. Debesis arī nav zilas un copējot mēs lielu procentu no laika darām kādas lietas, kas nav copēšana - pārvietojamies, sienam āķus, salstam, saslapinam kājas, iemaucamies bebru ejās u.t.t
Bet vai tādēļ cope kā tāda ir slikta?
Tāpat Latvija ir tāla no ideāla un ja redzam tikai sliktās un nepatīkamās lietas, tā izskatās briesmīga. Ir valstis, kas mēģinās Latviju padarīt par mēslu zemi ar visādu pamuļķu palīdzību, un tas ir jāpieņem kā aksioma, neitralizējot šos baciļus.

Alcans, 12.februāris 2017, 20:58

Par laimi šie baciļi/virusi ir bezmadzeņu urganismi, kas izplatās no to nesātaja organisma.
12.februāris 2017, 21:53 | links

Docents ir utains mēsls un stulbs zābaks, kurš nomelno Latviju. Varbūt viņam apkārt ir padauzas un viņš dzīvo pie padauzas, bet es dzīvoju savā dzimtenē Latvijā, kuru tāds smerdelis atļaujas nodēvēt par ''padauzu'''.

shmidzis, 12.februāris 2017, 21:28[/quote]

Aizmirsi piebilst ka sava milestiba pret savu zemi un dzimteni Latviju - Tu ar savu neizmeramo gudribu esi ievelejis - shemotajus - savas dzimtenes iztirgotajus - dienaszagļus un naida kurinatajus :( PUNKTS ar Tevim saruna beigusies - iemacies but kulturals .
12.februāris 2017, 21:47 | links

Kur ir tās platās acis kas redz savādāk un neko neredz, pierē vai pakaļā, Plēsīgais? Kāpēc vatņikam visos kometāros spiežās mēsli cauri?

Nu tad atver acis un paskaties velreiz - Docents ari runa par savu dzimteni latviju , un viņš nesaka kadi te sudi - sniegs snieg vai traka saule spid ;) Stulbie putni čivina - un debilas vardes leka :)
Docents saka - ceļi bardaka - medicina sačakarete - politika vajprats - un pašiem tautiešiem interese krievu neta miskastes vairak neka sakartotas copes vietas un atbalsts sakošam biznesmenim ;)

shmidzis, 12.februāris 2017, 21:28

Tavas uztveres primitīvisms un tuneļveida domāšana, nebūt tev nedod tiesības, izteikt personiskus apvainojumus katrā tavā komentā.
Jo ar savām divām krokām smadzenēs / šis ir tiešām mans subjektīvais viedoklis/, neaptversi manis teikto, jo sinonīmi ,kas tev ir saprotami kā debīlisms un stulbs zābaks, raksturo vien tevi pašu.
Jo kā te saka : fakti ! Kur tie ir tavos personāliju izteikumos?
:DDDDDD
12.februāris 2017, 21:41 | links

saņēmis akadēmisko grādu...
Atvainojos par gramatiku.
12.februāris 2017, 21:41 | links

.

Tad nav jāapvainojas par salīdzinājumu : padauza.

Nu un tālāk? Ja jau Docents neapvainojas par "padauzu", tātad dzīvos vien priecīgs ar šo statusu?
Starp citu, Docents nav atbildējis , kā un par ko sņemis šo akadēmisko hgrādu.
12.februāris 2017, 21:39 | links

Atvainojos, Tu tik tiešām esi stulbs, vai izliecies. Atver acis, atrodi darbu un nolaidies uz zemes

Copmanis, 12.februāris 2017, 20:55[/quote]

Atvainošanas pieņemta :) Paldies :)

Par manu darbu nesatraucies - darbs atrada mani - pietiks manam mužam un vel krietni pari paliks - ja tikai musu laba valdiba nepieņems jaunus likumus par Latvijas ( zemes ) pardošanu arzemniekiem :(

P/S Jautajums ;) Klausies ja Tev vis Latvija ir ideali - politika -super pareiza :) dzives apstakļi - ideali :) ubagi un alkonauti - netrauce :) TV , medicina , ceļi , un ta talak - netracina ------ ko Tu cepies ? Ko Tu apvaino un uzbruc citiem cilvekiem ? :(
Ienaci sadaļa palasiji - pasmejies ( vou plesigais vai docents kajas pirkstu pret kanalizacijas vaku sasitis tagad čikst ka nepareizie eiro standarti ) un dzivo talak :)

PP/S Zini man baiga aizdoma ka Tu dzivo tris reiz sliktak par mani vienkaršu lauķi un pats nesaproti kapec un par ko ?
12.februāris 2017, 21:36 | links

Neviena valsts nekad nebūs neatkarīga, viena kaut kādā mērā ir atkarīga no otras. Latvijai nav bagātu dabas resursu, meži, pieeja pie jūras un viss. Slavina un ilgojas pēc iekārtas kas izvaroja 20-40 gadu Latviju, izsūtija un nogalināja ievērojumu daļu latviešus var tikai plānprātiņš. Tāpēc vienozīmīgi labāk ES un jenķi.

Copmanis, 12.februāris 2017, 21:01
Un avs viedoklis par labu ES un jenķiem ir tavs subjektīvais viedoklis ne visu.

Docents, 12.februāris 2017, 21:03

Par tevi es nešaubos, tev jau kā vatenim tuva putina vatzeme.
12.februāris 2017, 21:32 | links

12.februāris 2017, 21:28 | links

Utu krašķis, nav ko piebilst
12.februāris 2017, 21:06 | links

Vispār, manam fāteram , lai vieglas viņam smiltis, bija teiciens nevis vatņiks, bet utu krakšķis. Vismaz 2 tādi te ir.
12.februāris 2017, 21:04 | links

Neviena valsts nekad nebūs neatkarīga, viena kaut kādā mērā ir atkarīga no otras. Latvijai nav bagātu dabas resursu, meži, pieeja pie jūras un viss. Slavina un ilgojas pēc iekārtas kas izvaroja 20-40 gadu Latviju, izsūtija un nogalināja ievērojumu daļu latviešus var tikai plānprātiņš. Tāpēc vienozīmīgi labāk ES un jenķi.

Docents, 12.februāris 2017, 21:03

+++
12.februāris 2017, 21:04 | links

12.februāris 2017, 21:03 | links

12.februāris 2017, 21:01 | links

Ja labi grib, arī baznīcā cūcības var atrast. Debesis arī nav zilas un copējot mēs lielu procentu no laika darām kādas lietas, kas nav copēšana - pārvietojamies, sienam āķus, salstam, saslapinam kājas, iemaucamies bebru ejās u.t.t
Bet vai tādēļ cope kā tāda ir slikta?
Tāpat Latvija ir tāla no ideāla un ja redzam tikai sliktās un nepatīkamās lietas, tā izskatās briesmīga. Ir valstis, kas mēģinās Latviju padarīt par mēslu zemi ar visādu pamuļķu palīdzību, un tas ir jāpieņem kā aksioma, neitralizējot šos baciļus.
12.februāris 2017, 20:58 | links

12.februāris 2017, 20:55 | links

Es arī, bet laikam neesi pamanījis ka tā vairs NAV Neakarīga valss ar pašnoteikšanos. / kāpēc - palasi kritērijus , kas raksuro šādu valsti /
:DDDDD
12.februāris 2017, 20:55 | links

Mongoļu-tatāru jūga gēni, nožēlojami.
12.februāris 2017, 20:53 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager