Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Kur ir tās platās acis kas redz savādāk un neko neredz, pierē vai pakaļā, Plēsīgais? Kāpēc vatņikam visos kometāros spiežās mēsli cauri?
Es par Latviju runāju kā par savu dzimteni.

Copmanis, 12.februāris 2017, 20:05

Nu tad atver acis un paskaties velreiz - Docents ari runa par savu dzimteni latviju , un viņš nesaka kadi te sudi - sniegs snieg vai traka saule spid ;) Stulbie putni čivina - un debilas vardes leka :)
Docents saka - ceļi bardaka - medicina sačakarete - politika vajprats - un pašiem tautiešiem interese krievu neta miskastes vairak neka sakartotas copes vietas un atbalsts sakošam biznesmenim ;)

plesigais, 12.februāris 2017, 20:38

Un piebildīšu, ka nožēloju par tautiešu tuvredzību, pārdodotiets ,,par desas lunķi,, nākamai savienībai, kur esam kalpi un lūdzēji.
Vienīgi tā arī nesaprotu par kādu Valsti , brālītis ,,murgo,, kas vairāk pēc pasakas par Laimes lāci izklausās ........
12.februāris 2017, 20:46 | links

Kur ir tās platās acis kas redz savādāk un neko neredz, pierē vai pakaļā, Plēsīgais? Kāpēc vatņikam visos kometāros spiežās mēsli cauri?

Copmanis, 12.februāris 2017, 20:05

Nu tad atver acis un paskaties velreiz - Docents ari runa par savu dzimteni latviju , un viņš nesaka kadi te sudi - sniegs snieg vai traka saule spid ;) Stulbie putni čivina - un debilas vardes leka :)
Docents saka - ceļi bardaka - medicina sačakarete - politika vajprats - un pašiem tautiešiem interese krievu neta miskastes vairak neka sakartotas copes vietas un atbalsts sakošam biznesmenim ;)
12.februāris 2017, 20:38 | links

Smidzi pirms brauc man virsū ļoti uzmanīgi izlasi manas domas . Es nekad savu Valsti -Latviju nepielīdzinu šīs valsts politiķiem. Netaisos aizstāvēt tos politiķus kas mūsu valsti veiksmīgi spēj noturēt pēdējā vietā .Netaisos .Neieredzu viņus . Nepārliecināsi mani sākt pēkšņi mīlēt un cienīt viņus un punkts . Esmu , biju un būšu savas Valsts patriots . Un kad uzradīsies kāds cienīgs politiķis kas sevi būs gatavs ziedot šai valstij tad arī beidzot iešu uz vēlēšanām.
12.februāris 2017, 20:17 | links

Ne jau ienīst . Ja paskatās kritiskāk tad runa iet par politiķiem .Visos laikos tieši Latviešu politiķi lielākā vai mazākā mērā ir nodevuši,pārdevuši , vai atdevušies tautas vārdā cittautiešiem. Ja kas, kad bij barikādes un sapņi par neatkarīgu Latviju -tad tie bij tieši sapņi par neatkarīgu nevis ar mērķi fiksi fiksi ielekt no jauna kādā savienībā .Tā bij un tā vismaz es to uztvēru un sapratu. Tikai vēlāk sākās atkal biedēšana ar krieviem lai fiksi visu nopārdotu ,prihvatizētu un palīst zem kāda apakšā ,protams to pamatojot ar krievi nāk . Skumjš - bet fakts.

Bralitis, 12.februāris 2017, 19:19

Tas ir tas , ko daži te nesaprot. Brīnos kā smidzis nav vēl tevi ar saviem ,,aprobežotajiem epitetiem aplicis,, , diez kas viņam par kritērijiem? / tas ir retorisks jauājums /
:DDDDD

Docents, 12.februāris 2017, 19:36

Saprot visi. Tikai negrib to atzīt un radikāli rīkoties. Mūsu nācijai ir iestāstīts ka protestēt drīkst tikai dziedot un ar lietussargiem . Bet tu to tiešām pasniedz nepareizi .Valsts nav maza saujiņa politiķu . Valsts ir pavisam kas cits.
12.februāris 2017, 20:12 | links

Ne jau ienīst . Ja paskatās kritiskāk tad runa iet par politiķiem .Visos laikos tieši Latviešu politiķi lielākā vai mazākā mērā ir nodevuši,pārdevuši , vai atdevušies tautas vārdā cittautiešiem. Ja kas, kad bij barikādes un sapņi par neatkarīgu Latviju -tad tie bij tieši sapņi par neatkarīgu nevis ar mērķi fiksi fiksi ielekt no jauna kādā savienībā .Tā bij un tā vismaz es to uztvēru un sapratu. Tikai vēlāk sākās atkal biedēšana ar krieviem lai fiksi visu nopārdotu ,prihvatizētu un palīst zem kāda apakšā ,protams to pamatojot ar krievi nāk . Skumjš - bet fakts.

Par kādiem visiem laikiem tu runā? Cik tad vispār Latvijas valstij ir bijusi tā iespēja pastāvēt, kopā nav pat 50 gadi.
Un skatoties uz citu krievijas kaimiņvalstu negatīvo pieredzi, tad krievijas drauds bija un ir reāli pastāvošs.

shmidzis, 12.februāris 2017, 19:57

Tad arī paliec vēl 10000 gadus pie šī spriedelējuma.

Bralitis, 12.februāris 2017, 20:09

Tu jau sāc palikt par Docentu.
12.februāris 2017, 20:11 | links

Par kādiem visiem laikiem tu runā? Cik tad vispār Latvijas valstij ir bijusi tā iespēja pastāvēt, kopā nav pat 50 gadi.
Un skatoties uz citu krievijas kaimiņvalstu negatīvo pieredzi, tad krievijas drauds bija un ir reāli pastāvošs.

shmidzis, 12.februāris 2017, 19:57

Tad arī paliec vēl 10000 gadus pie šī spriedelējuma.
12.februāris 2017, 20:09 | links

12.februāris 2017, 20:05 | links

12.februāris 2017, 19:57 | links

Kā var tā ienīst valsti kurā dzīvo un par kuru sakās cīnijāmies uz barikādēm..... Nožēlojami.

Copmanis, 12.februāris 2017, 18:57

Copmanis - retorisks jautajums ;) ?

Kas vertigaks - onka kas redz pasauli ar savam acim un saskatas to ko citi neredz ;)

Vai - onka kam viss po-ui ? - Neredzu nevienu normalu politiķi ( citats ) , bet uz velešanam iešu obligati :)
12.februāris 2017, 19:47 | links

Tas ir tas , ko daži te nesaprot. Brīnos kā smidzis nav vēl tevi ar saviem ,,aprobežotajiem epitetiem aplicis,, , diez kas viņam par kritērijiem? / tas ir retorisks jauājums /
12.februāris 2017, 19:36 | links

Jāpiekrīt ka Docentam ir talants samaisīt gaisu. Tik smuki spriedelēja vīri par dakteriem un citām tēmām .... un tad atnāca docents.

Bralitis, 12.februāris 2017, 18:52

Īsa fabula tev, kaut atbildi par to kā esmu savu vārdu apkaunojis vai kuri neta resursi lv pieder Krievijas pārstāvjiem neesmu saņēmis :
Biju izbraucis ārpus lv robežām un atgriežoties uz robežas, robežsargs man jautāja vai es ievedu, ko aizliegtu - es atbildēju :
Jā, savu viedokli . Mani nesaprata, bet izkratīja līdz pēdējai vīlītei.

Docents, 12.februāris 2017, 19:18

Robežsargs vienkārši nebija tavā stulbuma līmenī
:DDD
12.februāris 2017, 19:29 | links

12.februāris 2017, 19:19 | links

Jāpiekrīt ka Docentam ir talants samaisīt gaisu. Tik smuki spriedelēja vīri par dakteriem un citām tēmām .... un tad atnāca docents.

Bralitis, 12.februāris 2017, 18:52

Īsa fabula tev, kaut atbildi par to kā esmu savu vārdu apkaunojis vai kuri neta resursi lv pieder Krievijas pārstāvjiem neesmu saņēmis :
Biju izbraucis ārpus lv robežām un atgriežoties uz robežas, robežsargs man jautāja vai es ievedu, ko aizliegtu - es atbildēju :
Jā, savu viedokli . Mani nesaprata, bet izkratīja līdz pēdējai vīlītei.
12.februāris 2017, 19:18 | links

Kā var tā ienīst valsti kurā dzīvo un par kuru sakās cīnijāmies uz barikādēm..... Nožēlojami.

Copmanis, 12.februāris 2017, 18:57

Par kuru valsti ir runa ?
Par to par kuru cīnijāmies, vai par to provinci, kas tagad tā ir nākamajā savienībā?
12.februāris 2017, 19:11 | links

12.februāris 2017, 18:57 | links

12.februāris 2017, 18:52 | links

Mēs nesatraucamies par arābu bēgļiem??? Tu ko docent? Visa Nabageiropa par bēgļiem uztraucas daudz vairāk, nekā Rietumeiropa! Un tikai tādēļ, ka no komunistu laikiem zin, ko nozīmē svešķermeņu invāzija pamatnācijā!

raihs, 12.februāris 2017, 16:19
Latvija ir bijusi un būs / izņemot neatkarības gadus/ padauza kurai ,, pāri iet,, visas tautas.
MUMS tak vajadzētu to zināt un ko satraukties par to ko tāpat nevar mainīt !

Docents, 12.februāris 2017, 16:30

Varbūt tev ģimenē ir padauzas, bet vardarbīgā kārtā izvarotu sievieti sauc par upuri, nevis par padauzu, nejauc stulbā vate. Latvia ir upuris, kuru ir nākuši izvarot spēcīgāki kaimiņi nevis padauza, tu utainais smerdeli!

shmidzis, 12.februāris 2017, 17:11

Viņa jau nez vai pati to gribēja, bet ,, pamatnācijas pilsoņi,, to pat atbalstīja un atbalsta joprojām , tā vietā lai pats ar to būtu ģimeniskās attiecībās . Tā teikt svingeru ballīte par iespēju saņemt dotācijas un iespēju bez vīzām un valūtu konventācijas šmugulētes , daļai elites nodrošinot labu dzīvi.
Bet tavas rupjības uz mani personīgi jau ir pārkāpušas visas robežas. Ko par to teiks admini.
12.februāris 2017, 18:05 | links

Vienkarši pasaule briest lielas parmaiņas ;) neviens nezin uz kuru pusi klanities ;)

plesigais, 12.februāris 2017, 09:08
Nu tā nesaki, redz daži te zin kur un kā paklanīties un pieliekties.

Docents, 12.februāris 2017, 15:24

Pajolis Docents jau sen ir izvēlējies krievam klanīties

shmidzis, 12.februāris 2017, 17:02

Nu ja, tu jau ,, no citas planētas,, .
12.februāris 2017, 17:55 | links

Varbūt tev ģimenē ir padauzas, bet vardarbīgā kārtā izvarotu sievieti sauc par upuri, nevis par padauzu, nejauc stulbā vate. Latvia ir upuris, kuru ir nākuši izvarot spēcīgāki kaimiņi nevis padauza, tu utainais smerdeli!

+Gribēju ko līdzīgu rakstīt, bet Tev labāk sanāca!
12.februāris 2017, 17:19 | links

+Gribēju ko līdzīgu rakstīt, bet Tev labāk sanāca!
12.februāris 2017, 17:19 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager