Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Mēs nesatraucamies par arābu bēgļiem??? Tu ko docent? Visa Nabageiropa par bēgļiem uztraucas daudz vairāk, nekā Rietumeiropa! Un tikai tādēļ, ka no komunistu laikiem zin, ko nozīmē svešķermeņu invāzija pamatnācijā!

raihs, 12.februāris 2017, 16:19
Latvija ir bijusi un būs / izņemot neatkarības gadus/ padauza kurai ,, pāri iet,, visas tautas.
MUMS tak vajadzētu to zināt un ko satraukties par to ko tāpat nevar mainīt !
:DDD

Docents, 12.februāris 2017, 16:30

Varbūt tev ģimenē ir padauzas, bet vardarbīgā kārtā izvarotu sievieti sauc par upuri, nevis par padauzu, nejauc stulbā vate. Latvia ir upuris, kuru ir nākuši izvarot spēcīgāki kaimiņi nevis padauza, tu utainais smerdeli!
12.februāris 2017, 17:11 | links

Vienkarši pasaule briest lielas parmaiņas ;) neviens nezin uz kuru pusi klanities ;)

plesigais, 12.februāris 2017, 09:08
Nu tā nesaki, redz daži te zin kur un kā paklanīties un pieliekties.

Docents, 12.februāris 2017, 15:24

Pajolis Docents jau sen ir izvēlējies krievam klanīties
12.februāris 2017, 17:02 | links

Mēs nesatraucamies par arābu bēgļiem??? Tu ko docent? Visa Nabageiropa par bēgļiem uztraucas daudz vairāk, nekā Rietumeiropa! Un tikai tādēļ, ka no komunistu laikiem zin, ko nozīmē svešķermeņu invāzija pamatnācijā!

raihs, 12.februāris 2017, 16:19

Latvija ir bijusi un būs / izņemot neatkarības gadus/ padauza kurai ,, pāri iet,, visas tautas.
MUMS tak vajadzētu to zināt un ko satraukties par to ko tāpat nevar mainīt !
12.februāris 2017, 16:30 | links

12.februāris 2017, 16:19 | links

Man reizēm šķiet,ka mēs te par vāciešiem un viņu migrantu pūļiem pārdzīvojam vairāk,nekā paši vācieši. Pēckara mīkstmiesīgajā un tolerantajā audzināšanānā palikuši gaužām vārgi. Neskatoties ne uz ko,Merķele arvien uzstāj,ka migrantu uzņemšanas griestus viņa neieviesīšot. Galīgi sajukusi vecene. Visdrīzākais,ka tādēļ arī pakāsīs savu krēslu

raihs, 12.februāris 2017, 10:35

Mēs pārdzīvojam !? Tas ir no ,, sadaļas fakts,, ? :DDD
Ja kāds par kaut ko satraucas tad tas esi tu par haholu problēmām. Ja runa par Vāciju, tad mūs tur notiekošais skar daudz reālāk, ia aptver par ko runa.
12.februāris 2017, 15:34 | links

Pietiek ar vēl vienu skandāliņu līdzīgu, kāds notika Ķelnē, lai Merkele varētu doties uz meža kapiem, nevis bundestāga lielo krēslu. Aptaujas gan pašreiz rādot, ka Merkeliene Gabrielovna it kā vinnēšot, tomēr šis ir tas brīdis - sociologiem neticu. Tāpēc, ka tauta par savu patieso izvēli apkārt nepļāpā, bet rīkojas. Iznākumā breksits un trampampā.
Un vidusmēra vāciešiem pret Merkelieni varētu būt daudz nešpetnāka dūša, nekā britiem pret ES un migrantiem, un amīšiem pret Ai Hilarī ai Holarā.

andreiko, 12.februāris 2017, 11:25

Nu tad sarīkojam totalizātoru, kas par Merkeli?
:)
12.februāris 2017, 15:25 | links

Vienkarši pasaule briest lielas parmaiņas ;) neviens nezin uz kuru pusi klanities ;)

plesigais, 12.februāris 2017, 09:08

Nu tā nesaki, redz daži te zin kur un kā paklanīties un pieliekties.
12.februāris 2017, 15:24 | links

12.februāris 2017, 15:20 | links

Pietiek ar vēl vienu skandāliņu līdzīgu, kāds notika Ķelnē, lai Merkele varētu doties uz meža kapiem, nevis bundestāga lielo krēslu. Aptaujas gan pašreiz rādot, ka Merkeliene Gabrielovna it kā vinnēšot, tomēr šis ir tas brīdis - sociologiem neticu. Tāpēc, ka tauta par savu patieso izvēli apkārt nepļāpā, bet rīkojas. Iznākumā breksits un trampampā.
Un vidusmēra vāciešiem pret Merkelieni varētu būt daudz nešpetnāka dūša, nekā britiem pret ES un migrantiem, un amīšiem pret Ai Hilarī ai Holarā.
12.februāris 2017, 11:25 | links

Man reizēm šķiet,ka mēs te par vāciešiem un viņu migrantu pūļiem pārdzīvojam vairāk,nekā paši vācieši. Pēckara mīkstmiesīgajā un tolerantajā audzināšanānā palikuši gaužām vārgi. Neskatoties ne uz ko,Merķele arvien uzstāj,ka migrantu uzņemšanas griestus viņa neieviesīšot. Galīgi sajukusi vecene. Visdrīzākais,ka tādēļ arī pakāsīs savu krēslu
12.februāris 2017, 10:35 | links

Bet Vācijā varētu būt inčīgi:Šulcs sabiedriskās domas aptaujā par 16 procentpunktiem apsteidzis Merkeli, kas pārstāv CDU. Par Šulcu, ja kanclers tiktu izraudzīts tiešās vēlēšanās, gatavi balsot 50% aptaujāto, bet par Merkeli - 34% respondentu,
12.februāris 2017, 10:31 | links

Pankūka, vēlēšanas Vācijā notiks tikai septembrī, vēl jūrja laika priekšā. Ja jau spriest par vēlēšanām Eiropā, tad iesākumā jārunā būtu par Nīderlandi un Franciju, tur šis process paredzēts ātrāk, nekā Doičlandē.
12.februāris 2017, 10:27 | links

Kāpēc neviena komenta par vēlēšanām Vācijā , kas ir svarīgāk par to ko haholi dara. Vai par tiešām politisku procesu te nevienam nav faktu ?
Docents, 12.februāris 2017, 08:40

Любишь советы давать?
Люби и нахуй ходить.
А.С.Пушкин

Par ko gribēsim, par to arī runāsim! Atradies te...
12.februāris 2017, 09:34 | links

12.februāris 2017, 09:08 | links

Šodien salīdzināju Bāleliņu dakteru preysu ar Buļbašu dakteru preysu. Ziniet-man kautkā pie bāleliņiem vairs nevelk!

urmaas, 11.februāris 2017, 21:45
Nu gan salīdzināji. Salīdzini vēl ar Ziemeļkoreju

raihs, 11.februāris 2017, 22:24

Kā teicienā par specifiku dakteru un juvilieru ,,kastā,, :
Kur hahols ,, gājis ,, tur ebrejam vairs nav ko darīt! :DDDD
Daži jau te zin to pat labāk par mani .
Turpinot šo ,, sarunu ne par ko,, :
A pēdējie posti ar politiku kā saistīti ? Vai arī ja kāds vienkārši uzraksta pa tēmu savu viedokli tad te tiek pieprasīti fakti un vēsturiski avoti, bet kas tagad notiek ?
Kāpēc neviena komenta par vēlēšanām Vācijā , kas ir svarīgāk par to ko haholi dara. Vai par tiešām politisku procesu te nevienam nav faktu ?
12.februāris 2017, 08:40 | links

Bļausījās nedaudz zem Sausās Daugavas
12.februāris 2017, 06:51 | links

No Rīgas HES līdz dzelzceļa tiltam VAR !
11.februāris 2017, 23:59 | links

Kādas likmes liekat uz mani kad rīt daugavā ko dabūšu?

samins, 11.februāris 2017, 22:32
Nu pa purnu no municipāļiem tu toč dabūsi! Šodien pat dzirdēju, kā šie pa skaļruni bļaustījās uz slidotājiem

raihs, 11.februāris 2017, 22:40

nu bet vakar sikais 2vas staigāja pa daugaviu izsaucu metus tie nodzen nost, pēc 30 min izeju ārā skatos 3 čali pa duagavu ar BMX braukā poh zvanu mentenei tie saka tiko izdots rīkojums kad drīkst atrasties uz ledus
Tas ir pretīm maskavas 266/6
11.februāris 2017, 22:43 | links

samins, 11.februāris 2017, 22:32

Nu pa purnu no municipāļiem tu toč dabūsi! Šodien pat dzirdēju, kā šie pa skaļruni bļaustījās uz slidotājiem
11.februāris 2017, 22:40 | links

11.februāris 2017, 22:32 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager