Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.

Izrādās ka Donabasā "ogļrači un tankisti" no lego tanciņus salipinājuši. Kremļa melu propogandas TV iegāž fašiteli Putinu – 2014.gadā stāstīja, ka varonīgie "ogļrači un tankisti" ar 30 tankiem aizstāv Donbasu, tagad jau esot 700. Peskovs muld, ka neko nezinot, tā esot Ukrainas teritorija...

[url=http://www.delfi.lv/news/arzemes/dtr-tanku-izradas-vairak-neka-ukrainai-kremli-nezina-no-kurienes.d?id=48503429[/url]
10.februāris 2017, 17:06 | links

Un tādos gadījumos parasti atrod kādus grēkus :)
10.februāris 2017, 16:59 | links

Partijā vajag diktatūru. Fīrers pasaka, viņa vārdi ir likums. Un nau nekadas diršan. :D

andreiko, 10.februāris 2017, 15:54

Un viss notiek saskaņā ar demokrātijas labākajiem principiem. Katru gadu Makšķernieku partijā tiek ievēlēts jauns fīrers, fīrera vārdi - likums. Tauta jau sen ilgojās pēc stingrās ķepas. :D
Un no biezākiem vārdiem arī nav jāvairās. Re, kā Kaimiņš citus apsaukā kā piedzērusies tirgus bāba. Nu un? Neviens pa purnu nav iegāzis, neviens tiesā nav iesūdzējis (mandātu komisija ir peļu sūds). Un tautai patīk... :D
10.februāris 2017, 16:11 | links

Raihs
Runājot par tām biedrībām. Ir biedrības kuras plēšās dēļ naudas, vismaz dēļ tā, lai tiktu pie tās. Un ir biedrības kuras vienkārši aizstāv savu copmaņu intereses. Starpību jūti? :)
10.februāris 2017, 15:58 | links

Partijā vajag diktatūru. Fīrers pasaka, viņa vārdi ir likums. Un nau nekadas diršan. :D
10.februāris 2017, 15:54 | links

:Sen jau teicu - vajag Makšķernieku partiju. Ja kaut vai piektdaļa no Latvijas copmaņiem nobalsotu par to, šī partija būtu baigā zirgā, katrā ziņā Artuss varētu līst pagultē.:D

andreiko, 10.februāris 2017, 10:12

Phe... Paskat, tās pašas mūsu n-tās biedrības, mospi, hujospi, utt, pat bez varas un naudas pamanās dirsties savā starpā. Kas būs, ja būs reāla nauda? ārprāts būs!
10.februāris 2017, 15:29 | links

Beidziet tak apcelt tautas kalpus-nikuja nedarot piki sanem,interesanti cik izturetu normals cilveks tanī piespiedu atsēdēšanā ,lēkašanu vissādās komisijās,pabalstu kļaņčīšanā sev un vissu laiku kaut kādu herņu apspriežot tv klātbūtnē..nu nafig tādu naudas ieguves veidu..piedevām vēl lasīt par sevi neta,brr..

upiks, 10.februāris 2017, 10:25

1) 99% gadījumu tie ir cilvēki, kas citu neko jēdzīgi darīt neprot.
2) Tā 100% ir viņu pašu izvēle.
3) Lai kļūtu par politiķi, ir jābūt morālam kastrātam.

Ko tur žēlot?
10.februāris 2017, 11:53 | links

Normāls cilvēks tak nonstopā nesēdēs uz vietas , bet šeptēsies kaut ko par tēmu, un nespraudīs batonus medijos.
10.februāris 2017, 10:50 | links

Beidziet tak apcelt tautas kalpus-nikuja nedarot piki sanem,interesanti cik izturetu normals cilveks tanī piespiedu atsēdēšanā ,lēkašanu vissādās komisijās,pabalstu kļaņčīšanā sev un vissu laiku kaut kādu herņu apspriežot tv klātbūtnē..nu nafig tādu naudas ieguves veidu..piedevām vēl lasīt par sevi neta,brr..
10.februāris 2017, 10:25 | links

Raihs neko nav norāvis, jo prezidentu pie mums nevēlē tauta. Arī Ministru prezidentu nē. Par premjeru nosacīti var pieteikties tad, ja esi kādas partijas listē un tā tevi sola par nākamo premjeru. Tas pats attiecināms uz Valsts prezidenta posteni, tikai "lielās" partijas gandrīz vai nekad nesola kādu konkrēto tipāžu par VP, šajā gadījumā notiek pats pretīgākais andeļu tirgus. Tipa - jums prezidents, mums premjers, trešie dabūs Saeimas priekšsēdi, par Augstākās Tiesas priekšsēdētāju, ģenerālprokuroru un KNAB priekšnieku kaut kā jau kopīgi vienosimies.
:D Sen jau teicu - vajag Makšķernieku partiju. Ja kaut vai piektdaļa no Latvijas copmaņiem nobalsotu par to, šī partija būtu baigā zirgā, katrā ziņā Artuss varētu līst pagultē.:D
10.februāris 2017, 10:12 | links

Raihsm, taisies pēc lielās atpūtas taisīt valsts apvērsumu un kļūt par valsts prezidentu aļa Kārlis Ulmanis?

micuks, 9.februāris 2017, 23:08
Nē, es nederu, par mani ātri daudz ko atradīs. Kaut vai postus šajā sadaļā:) Ar to pietiks:)

raihs, 9.februāris 2017, 23:12

Tad nekas nemainīsies. Vismaz mēs to nepiedzīvosim :(

micuks, 9.februāris 2017, 23:17
Es neesmu revolucionārs+ es pārāk bieži makšķerēju+ es par daudz dzeru+ es par maz nodokļus maksāju+ man nav atbilstošas izglītības+man riebjas pilitkorektums(es ātri sāktu rupji lamāties)+ vēl daudz citu +

raihs, 9.februāris 2017, 23:26

Tiko sačakarēji savu pirmsvēlēšanu kampaņu ,bet tik skaisti sāki - kā Šķēle savulaik pastaigādamies gar jūras krastu :)
10.februāris 2017, 09:54 | links

Galvenais laikam ir ticēt, ka būs kas labs un tad arī būs, īpaši ja pats rīkosies, bet ja čīkst un pīkst, ka nekā nav un ir slikti, tad tie lai brauc uz Mongoliju, Ziemeļkoreju, kādu Āfrikas valsti utt.
10.februāris 2017, 09:28 | links

Raihs, domā ka tie kas raujas pie varas, un ir pie varas, mazāk dzer par Tevi, vairāk maksā nodokļus, mazāk lamājas un mazāk makšķerē??? Uz turieni jau raujas lai nikuja nebūtu jādara, bet piķis nāktu pats no sevis.
9.februāris 2017, 23:29 | links

Raihsm, taisies pēc lielās atpūtas taisīt valsts apvērsumu un kļūt par valsts prezidentu aļa Kārlis Ulmanis?

Nē, es nederu, par mani ātri daudz ko atradīs. Kaut vai postus šajā sadaļā:) Ar to pietiks:)

Es neesmu revolucionārs+ es pārāk bieži makšķerēju+ es par daudz dzeru+ es par maz nodokļus maksāju+ man nav atbilstošas izglītības+man riebjas pilitkorektums(es ātri sāktu rupji lamāties)+ vēl daudz citu +
9.februāris 2017, 23:26 | links

9.februāris 2017, 23:26 | links

Jautāts, kādēļ viņš vēlas šo amatu, Maloks nesen intervijā raidorganizācijai BBC sacīja, ka agrāk diplomātu dienestā ieņēmis amatu, kurā palīdzējis sagraut Padomju Savienību, piebilstot, ka, «iespējams, ir vēl viena savienība, kuru nepieciešama nedaudz iegrožot».

O KA ;)
9.februāris 2017, 23:19 | links

9.februāris 2017, 23:17 | links

Tikko atbraucu noslēpojies no kalna, pilns ar tautu, tātad sūdīgas valsts pārvades rezultātā ļaudis var atļauties ne tās pašas lētākās izklaides, nest raiham zeltu, ķert foreles, uttutjp, vienk mulstu, cik slikti, a ko darīsim ja kaimiņāzis visu visiem atņems un sadalīs uz galviņām sazagto, nu ar atbilstošu starpniecības %, kā tērēsim, katram baseins, kalns, planieris, ko vēl vairāk, tik zāli un budismu;)
9.februāris 2017, 23:13 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager