Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ei Braliti varam rikot kartejo totalizatoru ;) pec cik gadiem politiska atbildiba tiks pielidzinata biznesa atbildibai ;)

Piekrapi mani biznesa - staiga ;)
piekrapi politiskos solijumos - aizmirsti par tautas atbalstu ;)

Mana prognoze - skumji bet es laikam tadus brinumus nepiedzivošu :(
9.februāris 2017, 23:13 | links

Raihsm, taisies pēc lielās atpūtas taisīt valsts apvērsumu un kļūt par valsts prezidentu aļa Kārlis Ulmanis?

micuks, 9.februāris 2017, 23:08

Nē, es nederu, par mani ātri daudz ko atradīs. Kaut vai postus šajā sadaļā:) Ar to pietiks:)
9.februāris 2017, 23:12 | links

Raihsm, taisies pēc lielās atpūtas taisīt valsts apvērsumu un kļūt par valsts prezidentu aļa Kārlis Ulmanis?
9.februāris 2017, 23:08 | links

andreiko- "joahimjūgends" :DDDDDDD
piļac, kā norēcos, paldies!!
9.februāris 2017, 23:06 | links

P.S. Un ir cits tipāžs- oj, ņemiet to zeltu, dariet, sveriet, oi, man nav laika gaidīt, es jums ticu, kad nākšu pakaļ pasūtījumam, tad jau sarēķināsiet.
P.P. S. Bet tad mēs sakām- nē, tā nevar! Visu jānosver!:) Jūtat starpību?

raihs, 9.februāris 2017, 22:43

Godīgs bizness un politika ir pilnīgi dažādas lietas.Appisīsi klientu - var arī biznesu zaudēt ,ja politiķis appis tautu - viņš neko nezaudē jo politiskā atbildība ir absolūti tukšs termins mūsu zemē.

Bralitis, 9.februāris 2017, 22:51

Nepiekrītu. Viss tas reiz beigsies. Ilgi vairs apčakarēšaba nedarbosies arī politikā. Ieildzis ir, bet bejgsies. Nu tiem, kas būs sazagušies, tad gan būs jau pofig, tas gan...
9.februāris 2017, 22:57 | links

Cilvēks vadās pēc sevis. Piemērs.(tā ir bieži). Atnāk uz darbnīcu klients. Dod savu zeltu. Un tad sākās- lūdzu nosveriet manā klātbūtnē, kādēļ jūs vīlējat manu zeltu, a kur garantija, ka dabūšu atpakaļ tieši savu zeltu, vai proves būs īstas, utt, utjpr... Tādos brīžos es domāju- kas tev vecīt galvā notiek? No kurienes tāda paranoja? Kādēļ tu iedomājies, ka visi uz pasaules grib tevi appist? Atbilde ir vienkārša- tu vadies pēc sevis, pēc sava dzīves un biznesa stila.

raihs, 9.februāris 2017, 22:39

Izskatas galigs bezcers , laikam tai padomija par maz viņam batonus ( par saulainu nakotni ) sabaza ausis ;)

Pats kadreiz teica ka " kamer komuņagas neizmirs " bet tapat katras velešanas ar lepni paceltu galvu par tiem pašiem :)

Nu kas tas ir - bezatbildiba - naivums vai vienaldziba ?
9.februāris 2017, 22:52 | links

P.S. Un ir cits tipāžs- oj, ņemiet to zeltu, dariet, sveriet, oi, man nav laika gaidīt, es jums ticu, kad nākšu pakaļ pasūtījumam, tad jau sarēķināsiet.

raihs, 9.februāris 2017, 22:43

Godīgs bizness un politika ir pilnīgi dažādas lietas.Appisīsi klientu - var arī biznesu zaudēt ,ja politiķis appis tautu - viņš neko nezaudē jo politiskā atbildība ir absolūti tukšs termins mūsu zemē.
9.februāris 2017, 22:51 | links

Raih, neattaisnojies.. Es tieši tāpat uzskatu. Ir jātic cilvēkiem. Un kas netic, skatās pēc sevis. Es tādosbrīžos klientiem saku tā, ja es jūs apčakarēšu jūs pie manis vairs neatgriezīsities. Un tāds nav mans mērķis.
9.februāris 2017, 22:51 | links

Ja es liekuļotu, tad cilvēki nestrādātu pie manis vidēji vismaz 10 gadus...
9.februāris 2017, 22:50 | links

Ja tevi kāds kaut reizi ir apčakarējis, tad uz cik pročiem Tu viņam uzticēsies vēlreiz?
9.februāris 2017, 22:48 | links

Raih es ar esmu tev līdzīgs bet naivi ticēt politiķiem - tāda uzticība ir jāiekaro ar darbiem . Nav neviens vēl to izdarījis izņemot VVF . Tas par ko tu saki vispār neattiecas uz politiku - tur ir tikai meli,populisms un alkatība. Tātad visi tur esošie ir pilnīgs pretstats tev. Bet varbūt tu tikai liekuļo jo cilvēkus kā tādus tu tak neieredzot un savai mikroimpērijai esot milzīgu mūri apkārt uzbūvējis . Tā kā tomēr tas oreols nespīd tik koši virs tavas galvas vecīt :)
9.februāris 2017, 22:47 | links

9.februāris 2017, 22:43 | links

Cilvēks vadās pēc sevis. Piemērs.(tā ir bieži). Atnāk uz darbnīcu klients. Dod savu zeltu. Un tad sākās- lūdzu nosveriet manā klātbūtnē, kādēļ jūs vīlējat manu zeltu, a kur garantija, ka dabūšu atpakaļ tieši savu zeltu, vai proves būs īstas, utt, utjpr... Tādos brīžos es domāju- kas tev vecīt galvā notiek? No kurienes tāda paranoja? Kādēļ tu iedomājies, ka visi uz pasaules grib tevi appist? Atbilde ir vienkārša- tu vadies pēc sevis, pēc sava dzīves un biznesa stila.
9.februāris 2017, 22:39 | links

Kā saldais ēdiens tev Plēsīgais ne ? :) Domāju labā nozīmē par Raihu. Uzticīgs ,godīgs un pat politiķu solījumiem tic .Man žēl viņa:)

Bralitis, 9.februāris 2017, 22:20

Nu Bratiņ :) tikai man liekas ka pat Raiham vajadzetu sakt pielekt kas un kapec ;)

padumja laika bija viena parteja kas solija debesu brinumus piecgades laika + visi bija lidz ukai pierijušies :) Tagad desmit partijas un visi grib uz eiro Latvija sazagtos miljonus teret ;) Nepiekriti ?

Redz Raiham par padumjajiem laikiem viss čikinieka , bet tagad tumša izstaba mekle melnu kaķi ;)
9.februāris 2017, 22:37 | links

Kā saldais ēdiens tev Plēsīgais ne ? :) Domāju labā nozīmē par Raihu. Uzticīgs ,godīgs un pat politiķu solījumiem tic .Man žēl viņa:)
9.februāris 2017, 22:20 | links

Bračiņ
Tas nav arguments!!!
p.s.
Jau laiciņu atpakaļ tiku minējis, ka jāmaina ir vēlēšanu likums, lai nebūtu tik daudz nevajadzīgu partiju kuras savā starpā tikai plēšās kura tiks pie lielākā kumāsa. Un, lai izbalsotās "lapsas" netiktu atpakaļ pa "ķēķa" durvīm atpakaļ. Daudz kas jau ir nokavēts, bet nviss vēl nav zaudēts.
9.februāris 2017, 22:18 | links

Vot jūs nevienam neticat, tipa visi 'impji, visi melo... A vot es ticu! Ticu(ēju) Kaimiņam, tagad ticu Bordānam, ja būs kam, noticēšu vēl kādam. Js cilvēks saka, ka likvidēs korupciju, kāpēc lai es neticētu? Ticu līdz momentam, kad redzu, ka viss, ko viņš teicis, ir huiņa. Tad ticu nākamajam...Lohs karoče... Es laikam vienkārši vados pēc sevis un saviem principiem- es nemuldu bez jēgas, apzināti nemeloju, principiāli nevienu neapčakarēju un neapzogu. Un man saknē nav izprotams, kas notiek galvās tiem, kas to dara! Tādēļ esmu gatavs noticēt kādam, kas saka sakarīgas lietas, jo ja tās teiktu es, es zinātu, ka varu un gribu to izdarīt!

raihs, 9.februāris 2017, 22:02

Točna Lohs :)

Bralitis, 9.februāris 2017, 22:08

Pie tam ar lielo burtu ;)
9.februāris 2017, 22:16 | links

Vot jūs nevienam neticat, tipa visi 'impji, visi melo... A vot es ticu! Ticu(ēju) Kaimiņam, tagad ticu Bordānam, ja būs kam, noticēšu vēl kādam. Js cilvēks saka, ka likvidēs korupciju, kāpēc lai es neticētu? Ticu līdz momentam, kad redzu, ka viss, ko viņš teicis, ir huiņa. Tad ticu nākamajam...Lohs karoče... Es laikam vienkārši vados pēc sevis un saviem principiem- es nemuldu bez jēgas, apzināti nemeloju, principiāli nevienu neapčakarēju un neapzogu. Un man saknē nav izprotams, kas notiek galvās tiem, kas to dara! Tādēļ esmu gatavs noticēt kādam, kas saka sakarīgas lietas, jo ja tās teiktu es, es zinātu, ka varu un gribu to izdarīt!

raihs, 9.februāris 2017, 22:02

Točna Lohs :)
9.februāris 2017, 22:08 | links

9.februāris 2017, 22:02 | links

Es laikam esmu pārāk slinks. Jo nevēlos sekot, lai sūtītais nonāktu līdz galamērķim. Tā tomēr ir atbildība. Tāpēc nevienu uz Dienvidameriku, Peru nesūtīšu. ;)
9.februāris 2017, 21:58 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager