Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Cik jums gadu??? Saprastu, ka jauniešiem vēl ausis stīvas un "spagetti" labi uz tām turās. Man vairs nav tie gadi. Tāpēc "spagetti" galigi neturās.

urmaas, 9.februāris 2017, 20:37

Urmās tev ar sakarinās pirms vēlēšanām makaronus . Vēlēšanu dienā brauc pie manis ciemā es tevi noturēšu pret to netikumu iet vēlēt :)
9.februāris 2017, 20:41 | links

Gorbunovam bij sarkana šlipse!!! :)
9.februāris 2017, 20:40 | links

Nu jau nu jau . Pēkšņi Bordāns visiem sāk patikt !! Viņš jau ir saeimā . Ko viņš ir jūtamu paveicis ? Tik pat labi veco Gorbunovu ievēlat - viņam ar bij pieklājīga frizūra .
9.februāris 2017, 20:39 | links

Cik jums gadu??? Saprastu, ka jauniešiem vēl ausis stīvas un "spagetti" labi uz tām turās. Man vairs nav tie gadi. Tāpēc "spagetti" galigi neturās.
9.februāris 2017, 20:37 | links

Raihs, sito redzēji?
Jaunā konservatīvā partija nu ja dabūsim grožus un nepildīsim programmu, akceptējam tautas tiesības uz akciju ar mēslu dakšām.
Tas no sejas grāmatas
9.februāris 2017, 20:27 | links

Bordāns sākotnēji likās nenopietni. Līdzīgi kā Gulbis, laikam par maz zinu.
9.februāris 2017, 20:24 | links

Tā vien liekas ka tiem kas regulāri te tusē piemetas hroniska amnēzija :) Visu šito garo jezgu ap klaunu iz suņbūdas apspriedāt jau vairākus mēnešus atpakaļ, un tie paši argumenti par un pret, nu traki!

Sulla, 9.februāris 2017, 16:44
Savukārt Tu, Sulla, te regulāri iegriezies, lai kārtējo reizi atgādinātu, ka visiem te esošajiem ir amnēzija! Arī atkārtojies! Būtu labāk pačalojis- es skumstu pēc Taviem labi formulētajiem un labā valodā rakstītajiem postiem

raihs, 9.februāris 2017, 17:24

Jā .Un mani ar nepiemirsti Sula . Man tevis trūkst:)
9.februāris 2017, 18:34 | links

Man arī Artusiņš sākumā patika, bet pēc tendenciozās vienvirziena Freivaldes (Ventspils augstskolas rektores) Suņubūdas intervijas bija skaidrs, ka raidījums ir tīrākais pasūtījums. Meroni, Stepanovs vai kāds cits. Žēl, ka čalis tā nopārdevās. Būtu balsojis vēl vienu reizi.
Tad jau labāk vecais āzis, copmanis Lembergs nevis Meroni...
9.februāris 2017, 18:31 | links

Tā vien liekas ka tiem kas regulāri te tusē piemetas hroniska amnēzija :) Visu šito garo jezgu ap klaunu iz suņbūdas apspriedāt jau vairākus mēnešus atpakaļ, un tie paši argumenti par un pret, nu traki!

Sulla, 9.februāris 2017, 16:44

Savukārt Tu, Sulla, te regulāri iegriezies, lai kārtējo reizi atgādinātu, ka visiem te esošajiem ir amnēzija! Arī atkārtojies! Būtu labāk pačalojis- es skumstu pēc Taviem labi formulētajiem un labā valodā rakstītajiem postiem
9.februāris 2017, 17:24 | links

9.februāris 2017, 16:44 | links

Kaimiņš man ir atklāti riebies vienmēr, pat tad, kad viņš bija tikai jaunais aktieris. Kad viņš iekļuva Saeimā, nobrīnījos par to jauniešu stulbumu, kas viņu pacēla vilnī. Kad pie viņa grasījās iet Ilmārs Poikāns (Neo), kuru diezgan labi pazīstu, es viņu brīdināju. Īpaši atrunāt necentos (tik labi draugi arī neesam), turklāt Ilmārs (tādu viņu pazīstu) ir izcili godīgs, normāls un patstāvīgs džeks. Tad, kad Neo pateica, ka iet prom no Kaimiņa, jo tas ir aizdomīgs, negodīgs mēsls (pārtulkojot inteliģenta Ilmāra vārdus ierindas cilvēka valodā), kļuva skaidrs - Kaimiņš tiešām ir maza, pamatīga sūdu vabole.
9.februāris 2017, 16:34 | links

Piekrītu Jums abiem un cienu jūsu vērtējumu . Kā jau teicu - man arī vajag naudu - un Kaimiņam vajag ,un Ufo vajag ,un visiem kam vārdadienas kalendārā arī vajag :) Kā ieraugu piķi tā protams ideālisms kaut kur izgaist :)

p.s. laikam šitai kafijai kaut kāds patiesības pulveris piemaisīts . Neuzdodiet jautājumus man šodien :)
9.februāris 2017, 16:33 | links

Par Artusu ...

Varbūt tā visa ir taisnība, ko tagad lej Ufo, Latkovskis utt. BET, rodas loģisks jautājums - Kāda velna pēc visi klusēja līdz šim??? mēdiji paziņo KPV reitingus un pēkšņi "noname" video montētājs atcerās par 200EUR, Ufo atceras cik Artuss ir bijis negodīgs, kaut kāds Latkovskis pēkšņi atpazīst Artusā savu urlu-čomu ... un visiem praktiski vienā laikā "nomocīja sirdsapziņa" un viņi izlēma atvērt tautai acis ... nu smieklīgi ... Kā teiktu Docents:"Pēc būtības ... kur fakti??? :DDDDDDD"

Archey, 9.februāris 2017, 16:20
Pat ja tā nav taisniba,tad pēc vina viņš darbiem un runam viņš ir totals cirvis
9.februāris 2017, 16:26 | links

Bračku, Kaimiņam jau ir noskaidrots fakts (lielas, normālas, 60 tkst. eu reklāmas naudas dod tikai megakompānijas lielajām tv, ne jau kranču būdām), ka viņam birst no Meroni. Lembergs var patikt vai nepatikt, bet tas šveiciešu noziedzīgais blēdis ir kronis visam. Ņemt naudu no Meroni, tas ir tikpat kā iet ciemos pie pedofila, kopā ar viņu dzert kapeju un jautri pačalot.
9.februāris 2017, 16:24 | links

Par Artusu ...

Varbūt tā visa ir taisnība, ko tagad lej Ufo, Latkovskis utt. BET, rodas loģisks jautājums - Kāda velna pēc visi klusēja līdz šim??? mēdiji paziņo KPV reitingus un pēkšņi "noname" video montētājs atcerās par 200EUR, Ufo atceras cik Artuss ir bijis negodīgs, kaut kāds Latkovskis pēkšņi atpazīst Artusā savu urlu-čomu ... un visiem praktiski vienā laikā "nomocīja sirdsapziņa" un viņi izlēma atvērt tautai acis ... nu smieklīgi ... Kā teiktu Docents:"Pēc būtības ... kur fakti??? :DDDDDDD"
9.februāris 2017, 16:20 | links

Es arī tur neko neredzu, nekādu harizmu, mērķus, idejas. Tik vien, ka viņiem varētu būt kādi kompromati par visu un visiem.

Bet latviešu partijas jau tāpat spēj sanīsties uz līdzenas vietas, nemaz nekādus kompromatus nevajag...

daddy_j, 9.februāris 2017, 12:40

Jā, harizmas nav, ir kaut kāds lozungs saistīts ar iesēdināšanu, bet vai tāpēc nevarētu mēģināt, vēl jo vairāk ja izvēle ir tāda kāda ir, bet Pižika blicei ir pastāvīgs vēlētāju bars, kuriem pa bungām, ka viņus slauc, jo tas ir savējais. Tātad viņam būs jebkurā gadījumā, bet jo mazāk būs LV valodīgo partiju atbalstītāju, jo lielāki % sanāks viņam.

Domaataajs, 9.februāris 2017, 15:44

Tieši tādēļ mēs esam tādā pakaļā -pat vēl dziļāk. Balsosim tipa vienalga par kuru Latvju partiju -galvenais ne par krievu partiju . Stulbs ,nejēdzīgs ,absolūtī tumsonisks uzskats. Man būtu vienalga par ko balsot -galvenais lai beidzas tas murgs politikā kas te ilgst jau 25 gadus. Bet .... sorry es vispār nebalsoju - ne par tautiešu ne par netautiešu partijām - man vienkārši nav par ko . Esmu viegli korumpējams -kā jau jebkurš Latvietis - ja kāds iedos ievērojamu summu ( ar 4 nullēm) tad iespējams atdošos :))

Un veči nevajag Kaimiņu zākāt - cik zinu viņš miljonus vēl nav nozadzis .Priekš manis galvenais ir rādītājs kuras partijas un kuri cilvēki kas regulē partijas (nosaukumi nāk un iet bet cilvēki figurē vieni un tie paši) cik avantūrās ir bijuši iesaistīti un cik viņu tiešas vai netiešas vainas dēļ ir nolaupīta valsts (tātad arī MANA) nauda. Tas ir galvenais iemesls kāpēc nepiedalos saeimas vēlēšanās . Un lūdzu nesāciet man atkal par "krievi vai žīdi nāk " . Kur ir piķis tur nacionalitāte nav svarīga.
9.februāris 2017, 16:19 | links

Es arī tur neko neredzu, nekādu harizmu, mērķus, idejas. Tik vien, ka viņiem varētu būt kādi kompromati par visu un visiem.

Bet latviešu partijas jau tāpat spēj sanīsties uz līdzenas vietas, nemaz nekādus kompromatus nevajag...

daddy_j, 9.februāris 2017, 12:40

Jā, harizmas nav, ir kaut kāds lozungs saistīts ar iesēdināšanu, bet vai tāpēc nevarētu mēģināt, vēl jo vairāk ja izvēle ir tāda kāda ir, bet Pižika blicei ir pastāvīgs vēlētāju bars, kuriem pa bungām, ka viņus slauc, jo tas ir savējais. Tātad viņam būs jebkurā gadījumā, bet jo mazāk būs LV valodīgo partiju atbalstītāju, jo lielāki % sanāks viņam.
9.februāris 2017, 15:44 | links

Bens par Artusiku nu gan ir iebliezis:

http://nra.lv/viedokli/bens-latkovskis/200198-utjugs-no-barakam-saeima.htm
9.februāris 2017, 14:00 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager