cik tad var
5.februāris 2017, 14:46 | links
Šādi jaunais prezis ātri kļūs par izsmieklu! Parakstīt rīkojumu, kuru pēc nieka nedēļas anulē tiesa? Tas ir nožēlojami!
raihs, 5.februāris 2017, 02:13
Mani vienmēr ir biedējuši cilvēki, kuri nedzer+tie, kss nedrīkst dzert. Nav kaut kas labi ar viņiem, slikta aura.
Slimi vai stulbi , vai smadzene švaka. Gribi cilvēku pārbaudīt? Iedzer kopā tā pavairāk- viss taps skaisrs! Pārbaudīts, darbojas 100% īgi precīzi. Kam brauc jumts prom, uz to tu arī skaidrā nevari paļauties. Piedod bračku, ja aizķēru...
raihs, 5.februāris 2017, 01:00
Bet ko darīt ja negaršo? Man negaršo tā spirta garša. Nu nevaru es to alko tā ar baudu iedzert, līdz ar to nedzeru. Nu labi ar sidru reizēm paniekojos. Tātad ar mani arī kaut kas nav kārtībā :D
micuks, 5.februāris 2017, 02:08
Mani vienmēr ir biedējuši cilvēki, kuri nedzer+tie, kss nedrīkst dzert. Nav kaut kas labi ar viņiem, slikta aura.
Slimi vai stulbi , vai smadzene švaka. Gribi cilvēku pārbaudīt? Iedzer kopā tā pavairāk- viss taps skaisrs! Pārbaudīts, darbojas 100% īgi precīzi. Kam brauc jumts prom, uz to tu arī skaidrā nevari paļauties. Piedod bračku, ja aizķēru...
raihs, 5.februāris 2017, 01:00
Plēsīgais pārsmējos par tavu video. Mēs te ar džekiem manu vārda dienu svinējām un man Raihs dziesmiņu veltīja :
Bralitis, 4.februāris 2017, 21:19
Bratiņ priecigus vardiņsvetkus ;) bet Tev laikam tiešam ar alko problemas :)
Nezinu par kuru manu likto viedeo Tu esi smejies ;)
plesigais, 4.februāris 2017, 23:32
Plēsīgais pārsmējos par tavu video. Mēs te ar džekiem manu vārda dienu svinējām un man Raihs dziesmiņu veltīja :
rupji...
..
eedzivis, 4.februāris 2017, 21:33