Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Nu sist zem jostas un izsaukt paliga visu vataiņu elku RAIKINU ;) Humors ;)

P/S redz pat tados nieka stridos kas kuram uzkapis uz veržats mes nevaram bez krieviem ;)
3.februāris 2017, 22:32 | links

juliuss, 3.februāris 2017, 22:12

+++ A docent tupoi!
3.februāris 2017, 22:32 | links

3.februāris 2017, 22:12 | links

DDDocents laikam simts gramus piektdienas vakarā ierāvis, jau tā vārgā smadzenīte sāk iet uz īso...

raihs, 3.februāris 2017, 21:52

Nespried pēc sevis !
:DDD
3.februāris 2017, 21:56 | links

....Ko diez rusofobi teiks?...

Tas, ka kādam pederastija nav pieņemama, nenozīmē, ka viņš ir homofobs.

juliuss, 3.februāris 2017, 21:46

Paturpinot : Piekrītu ja rusofobs neizteiktos ru vārdiem savos tekstos / arī rupjos/ rakstītos lv tekstos, pieturētos pie latviskuma.
Pretējā gadījumā sanāk ka nav gejs bet otram džekam tomēr mēli ausī ja iespēja ir izmanto iebāžot.
:DDD
3.februāris 2017, 21:55 | links

DDDocents laikam simts gramus piektdienas vakarā ierāvis, jau tā vārgā smadzenīte sāk iet uz īso...
3.februāris 2017, 21:52 | links

....Ko diez rusofobi teiks?...

Tas, ka kādam pederastija nav pieņemama, nenozīmē, ka viņš ir homofobs.
3.februāris 2017, 21:46 | links

Reku ziņās stāsta, ka jaunā ASV ANO pārstāve parādījusi vidējo pirkstu saistībā ar sankciju atcelšanu-sak, Krimu atdodiet Ukrainai. Pēc cik ilga laika gaidāma TRAMP ČMO prezentācija vates tv kanālos?

raihs, 3.februāris 2017, 21:05
Trumps nemaz nevar tas sankcijas atcelt,maskava to labi saprot,bet stulbo tautu baro ar solijumiem ka nu tik tulit atcels sankcijas un raseja bus atkal sverhdžeržava,bet nekas vairak par smehdžeržavu nesanak:DD

uldens2, 3.februāris 2017, 21:13

Beidzot esi savu patieso seju ielicis ! :DDDDD
Ko diez rusofobi teiks?
3.februāris 2017, 21:24 | links

Tikai ir viens , bet : Krievijas pilsoņi arī dalās - inteliģencē un bagātajos. Kurus visur gaida un ,,laiza rokas,, un ir daļa ko sauc par ,,aveņkrāsasas žakešu,, šķiru, tos labāk redz ejam kā nākam .
:)
Un rusofoba bažas ir atkal ,,uzspūsas,, tā kā viņi nekur nemūk , jo kas gribēja vai grib ttāpa šobrīd aizbrauc, bet to daļa ir niecīga un nav tas kas ,,musulmaņu maršs pa eiropu ,, .
3.februāris 2017, 21:22 | links

Diez kāpēc krievus bez vīzām maz kurās valstīs ielaiž? Laikam tāpēc, ka pirms 70 gadiem karu beidza kā uzvarētāji, un kopš tā laika “liek visam virsū” un vēl sagaida bezierunu pateicību. Kad nav ko īsti teikt, tad ir pretjautājums vai - :DDD, vai ne – Docent. Tagad vēl pieprasi faktus!

juliuss, 3.februāris 2017, 21:01

Par ko šis sarkasms, piekrītu tevis teiktajam.
3.februāris 2017, 21:16 | links

Reku ziņās stāsta, ka jaunā ASV ANO pārstāve parādījusi vidējo pirkstu saistībā ar sankciju atcelšanu-sak, Krimu atdodiet Ukrainai. Pēc cik ilga laika gaidāma TRAMP ČMO prezentācija vates tv kanālos?

raihs, 3.februāris 2017, 21:05

Trumps nemaz nevar tas sankcijas atcelt,maskava to labi saprot,bet stulbo tautu baro ar solijumiem ka nu tik tulit atcels sankcijas un raseja bus atkal sverhdžeržava,bet nekas vairak par smehdžeržavu nesanak:DD
3.februāris 2017, 21:13 | links

Diez kāpēc krievus bez vīzām maz kurās valstīs ielaiž? Laikam tāpēc, ka pirms 70 gadiem karu beidza kā uzvarētāji, un kopš tā laika “liek visam virsū” un vēl sagaida bezierunu pateicību. Kad nav ko īsti teikt, tad ir pretjautājums vai - :DDD, vai ne – Docent. Tagad vēl pieprasi faktus!

juliuss, 3.februāris 2017, 21:01

Ja visa tā varza mestos pāri robežai, arābu bēgļu krīze šķistu bērnu spēlītes
3.februāris 2017, 21:07 | links

3.februāris 2017, 21:05 | links

3.februāris 2017, 21:01 | links

....................................................................................................................................................................................................................................................................... !!! iedomājos ko es tev docent pateicu ! Ej lūdzu lugu raksti.

Bralitis, 3.februāris 2017, 20:39

Es zinu, ka ar punktiem un svītriņām raksta morzā, bet tik daudz bezsakara punktu , bez pieturas zīmēm , kādā valodā tas ?
Latviski varētu lūdzu ?
3.februāris 2017, 20:44 | links

Es jau nu vecīt esmu piedzīvojis . Perestroika,Atmoda,Neatkarības atgūšana,Valsts attīstība no nulles,Privatizācijas procesi, Iestāšanās ES un NATO . Tā ir tikai politisko notikumu uzskaite - nemaz neminu cik valūtas jau piedzīvotas , 90 bandītiskie gadi utttttt.
Ko tu vēl gribi? Vai nepietiek vienam mūžam jau pāraiņu ? :))

Bralitis, 3.februāris 2017, 20:31

Es kaut kad paskaitīju, ka savā ne jau nu ilgajā mūžā (interesentajā gan), esmu piedzīvojis 4 naudas...Tātad vidēji ik pa mazliet vairāk kā 10 gadiem. Tātad vislaik inetresanti, vai ne? Plus trīs valstsiekārtas.
Tātad...:)
3.februāris 2017, 20:43 | links

Brālīt un Tu kaut ko esi pazaudejis to vissu piedzivojot+krievu armija,ex daudz žēl kas ar izņemumiem būtu paņemams lidz musdienās,man gan patīk,tikai līdz laikam ja pie mums nedod dievs saktu kariņu spēlēt,to toč nevajag..

upiks, 3.februāris 2017, 20:36

Žēl ka palaidi garām te kādu laiku ,,rusofobu galva,, gan izteica pretēju viedokli , ka : paskraidītu pa mežiem ar stobru !
Tas bija tik smieklīgi...........
Kariņu jau te gribētāju spēlē netrūkst / ar muti/
3.februāris 2017, 20:42 | links

Brālīt un Tu kaut ko esi pazaudejis to vissu piedzivojot+krievu armija,ex daudz žēl kas ar izņemumiem būtu paņemams lidz musdienās,man gan patīk,tikai līdz laikam ja pie mums nedod dievs saktu kariņu spēlēt,to toč nevajag..

upiks, 3.februāris 2017, 20:36

Te tev piekrītu . piem . Gruzīniem visam tam vēl + karš pa vidu .
3.februāris 2017, 20:42 | links

....................................................................................................................................................................................................................................................................... !!! iedomājos ko es tev docent pateicu ! Ej lūdzu lugu raksti.
3.februāris 2017, 20:39 | links

3.februāris 2017, 20:36 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager