Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Šmidzi es arī LV saeimu neievēlēju.Arī te man atliek tikai noskatīties :) Šajā sadaļā es varu tikai spriedelēt - domokrātija kā nekā :)

Par zandartiem,vēdzelēm un citu copi ko zinu , varu padalīties kā ir un kā būtu labāk.

Bralitis, 31.janvāris 2017, 11:49

Bet cik noprotu, tu esi LV pilsonis un tu visādā veidā vari ietekmēt vai mēģināt ietekmēt LV politiku, balsot vai nebalsot, dibināt savu partiju, mēģināt uztaisīt referendumu, rīkot protestus, piketēt, utt.
Kamēr par ASV tu vari tikai no malas noskatīties kā skatītājs.
31.janvāris 2017, 11:57 | links

Šmidzi es arī LV saeimu neievēlēju.Arī te man atliek tikai noskatīties :) Šajā sadaļā es varu tikai spriedelēt - domokrātija kā nekā :)

Par zandartiem,vēdzelēm un citu copi ko zinu , varu padalīties kā ir un kā būtu labāk.
31.janvāris 2017, 11:49 | links

1.Lidot es Dady tev iemācītu apm 3 mēnešu laikā . Tālākais jau ir tikai tas pats kas pārsēsties no golfa uz mersi.
2.Pirks . Viņš autoražotājiem jau nolaida nodokļus tik zemu ka cenas vispār neatšķirsies.Atšķirsies kvalitāte un būs darba vietas.
3.Piekrītu.
Tramps ir biznesa vecis . Domāju ka viņš labi zin ko dara . Tagad tikai jāļauj viņam rīkoties.

Bralitis, 31.janvāris 2017, 11:38

1. Domā, ka ar mersi trāpīt kokā ir tas pats, kas ar boeingu dvīņu tornī? var jau būt, neesmu speciālists :)
2. tas ir populisms, kas jau sāk ost pēc komunisma, ka viss ienākums no ražošanas jāizmaksā algās, ka nav ne nodokļu valstij, ne peļņas dibinātājiem... kam tāda ražošana vajadzīga?? :) Par to jau lielie biznesmeņi arī brēc (caur medijiem pagaidām).

Es Trampu apbrīnoju par uzdrīkstēšanos. Jo līdz šim neviens (pat ASV prezidents!) neuzdrīkstējās pat apšaubīt, kur nu vēl mainīt pasauli, tās "vērtības" - globalizāciju, liberālismu, u.c.

Tramps uzdrīkstās.

Savādāk būs noteikti, varbūt arī labāk... kādam jau nu noteikti :)
31.janvāris 2017, 11:48 | links

Ko tad Tramps sliktu taisās darīt ?

1) Apturēt nelegālo imigrāciju .

2) Pārnest ražošanu atpakaļ no ķīnas un citām 3 valstīm .

3) Ārpolitikā noslēgt pamieru ar krieviem.

Bralitis, 31.janvāris 2017, 11:03

Šito viņš ir iestāstījis 150 miljoniem amerikāņu un dažiem lētticīgiem latviešiem... :)

1. Kā Tavuprāt nelegālais imigrants var apgūt lidotprasmi? Kāpēc nav ierobežojumi no tās valsts, no kuras it kā nāca 9/11 sarīkotāji?

2. Kurš pirks (būs spējīgs nopirkt) dārgās amerikā ražotās preces?? Ne jau ražošana ienes naudu, bet pārdošana. Tas pats ar 20% muitu Meksikas precēm - vai nu būs cena augšā par 20% un par to samaksās mazie amerikāņi, vai Meksikas preču ASV nebūs vispār...

3. punkts vajadzīgs, lai būtu brīvas rokas ņemties ar ķīnu. Jo tikko ķīna un krievija sadraudzēsies, tā ASV būs 2x sliktāk.
Šī draudzība mani visvairāk baida. Ekonomiski mēs protams būtu ieguvēji, atkal varētu šprotes tirgot, bet amerikāņu draudzība reizēm beidzas ar karu - tā gāja gan talibiem, gan sadamam...kāpēc lai tagad būtu savādāk?

daddy_j, 31.janvāris 2017, 11:28

1.Lidot es Dady tev iemācītu apm 3 mēnešu laikā . Tālākais jau ir tikai tas pats kas pārsēsties no golfa uz mersi.

2.Pirks . Viņš autoražotājiem jau nolaida nodokļus tik zemu ka cenas vispār neatšķirsies.Atšķirsies kvalitāte un būs darba vietas.

3.Piekrītu.

Tramps ir biznesa vecis . Domāju ka viņš labi zin ko dara . Tagad tikai jāļauj viņam rīkoties.

Bralitis, 31.janvāris 2017, 11:38

"Domāju ka viņš labi zin ko dara . Tagad tikai jāļauj viņam rīkoties."
– ne tu viņu vēlēji, ne tev ASV vēlēšanu tiesības, ne tu ASV pilsonis, ne tev arī spriest vai viņam jāļauj rīkoties.
Tas viss ir ASV pilsoņu ziņā, kas par viņu balsoja vai nebalsoja. Pārējai pasaulei atliek tikai noskatīties, kas notiks.
31.janvāris 2017, 11:45 | links

Es kā verotājs iemetīšu-vate100% dabīgs kokvilnas izstradājums+šņabis(spirts)antibakteriāls,sterilizējošs medicīnisks pielietojums,var izmantot kompresēm...tad Docents un pārējie ko te devē-sabiedrības sanitāri,cīnās ar infekcijam..

upiks, 31.janvāris 2017, 10:38

Vate, tas ir saīsinājums no vārda vatņiks, pelēkas darba apģērba virsjakas, kas pildīta ar apšaubāma tīrības vati, saukta arī par "Telogreika".

shmidzis, 31.janvāris 2017, 11:40

Ja kas ļoti . ļoti silta . Dizains gan izteikti tizls :)
31.janvāris 2017, 11:43 | links

Un coķis arī paliek perfekti apaļš pēc lidmašīnas? Kaut kā nevienā video, kurus esmu redzējis par uzbrukumu Pentagonam, neesmu redzējis Boeingu tajā. Kur viņš ir? Tas taču nav Cesna kuru var čemodānā sapakot.

micuks, 31.janvāris 2017, 11:38

Micuk tāda sajūta ka tu tur blakus esi stāvējis :) Nu nav tur sazvērestības teorijas . Bij tur pasažieru lidmašīnas -tās nebij raķetes vai citplanētieši.
31.janvāris 2017, 11:41 | links

Es kā verotājs iemetīšu-vate100% dabīgs kokvilnas izstradājums+šņabis(spirts)antibakteriāls,sterilizējošs medicīnisks pielietojums,var izmantot kompresēm...tad Docents un pārējie ko te devē-sabiedrības sanitāri,cīnās ar infekcijam..

upiks, 31.janvāris 2017, 10:38

Vate, tas ir saīsinājums no vārda vatņiks, pelēkas darba apģērba virsjakas, kas pildīta ar apšaubāma tīrības vati, saukta arī par "Telogreika".
31.janvāris 2017, 11:40 | links

Šito viņš ir iestāstījis 150 miljoniem amerikāņu un dažiem lētticīgiem latviešiem... :)

1. Kā Tavuprāt nelegālais imigrants var apgūt lidotprasmi? Kāpēc nav ierobežojumi no tās valsts, no kuras it kā nāca 9/11 sarīkotāji?

2. Kurš pirks (būs spējīgs nopirkt) dārgās amerikā ražotās preces?? Ne jau ražošana ienes naudu, bet pārdošana. Tas pats ar 20% muitu Meksikas precēm - vai nu būs cena augšā par 20% un par to samaksās mazie amerikāņi, vai Meksikas preču ASV nebūs vispār...

3. punkts vajadzīgs, lai būtu brīvas rokas ņemties ar ķīnu. Jo tikko ķīna un krievija sadraudzēsies, tā ASV būs 2x sliktāk.
Šī draudzība mani visvairāk baida. Ekonomiski mēs protams būtu ieguvēji, atkal varētu šprotes tirgot, bet amerikāņu draudzība reizēm beidzas ar karu - tā gāja gan talibiem, gan sadamam...kāpēc lai tagad būtu savādāk?

daddy_j, 31.janvāris 2017, 11:28

3.Piekrītu.

31.janvāris 2017, 11:38 | links

Un coķis arī paliek perfekti apaļš pēc lidmašīnas? Kaut kā nevienā video, kurus esmu redzējis par uzbrukumu Pentagonam, neesmu redzējis Boeingu tajā. Kur viņš ir? Tas taču nav Cesna kuru var čemodānā sapakot.
31.janvāris 2017, 11:38 | links

Tad aviācijas ekspert paskaidro man nezinītim, kur palika tās lidmašīnas atlūzas kura iepirda Pentagonā? Kā no lidmašīnas sanāk tik perfekti apaļš caurums? Kur spārni, motori, aste?

micuks, 31.janvāris 2017, 11:24

Lidmašīna būtībā ir viena milzīga lidojoša degvielas bāka . Degviela ir spārnos ,citreiz ap dzinēju un korpusā . Jobiens ir baigais ja piemet špicku. Palika gan dzinēji gan spārni gan sadeguši kauli.Palika Micuk . To visu savāca uzreiz pēc blieziena un ilgi pētīja atlūzas. Ar apm 700 km stundā ja iebliezt pa māju - coķis paliks iespaidīgs, tikai pie trieciena viss saiet uz īso un notiek blieziens.
31.janvāris 2017, 11:32 | links

31.janvāris 2017, 11:28 | links

Tad aviācijas ekspert paskaidro man nezinītim, kur palika tās lidmašīnas atlūzas kura iepirda Pentagonā? Kā no lidmašīnas sanāk tik perfekti apaļš caurums? Kur spārni, motori, aste?
31.janvāris 2017, 11:24 | links

Micuk ticu un redzu ka 11 aizsardzības un drošības budžetu uzrāva kosmosā. Un ticu ar ka to izdarīja dvieļgalvas . Priekš sazvērestības teorijas pietiktu ka uzblieztu vienu kafejnīcu gaisā bet šaubos ka pašu valdība ietu uz tik radikāliem soļiem kā nobombardēt savas pilsētas ar ļotenēm. Šoreiz ticu .
31.janvāris 2017, 11:21 | links

Braliti, Tu tiešām tici ka 11.09. sarīkoja dvieļgalvas?
31.janvāris 2017, 11:18 | links

Piemēram man ļoti interesē tagadējā mēdiju plēšanās ar Trampu. Man tā izskatās ka visi pasaules mēdiji ir sacelti kājās .Tramps tāds ,Tramps šitāds. Pati citāts ko viens no vatēm teica : Pret ko ta amerikāņi tagad protestē ?? Pret savu demokrātiju ? Pret pašu izveidoto vēsturisko vēlēšanu sistēmu ? Ļoti loģisks jautājums .

11 septembri laikam amīši jau aizmirsuši un citus bliezienus. Kad asiņu jūra līst tad visi mauro tieši to ko Tramps tagad dara . Vai tiešām jābūt upuriem lai saprastu ko viņš dara ? Akli auni vārdsakot.

Patērētāju sabiedrība ,ražošanas vairs praktiski nav ,darbavietu nav ,labklājība grimst ,absolūtā atkarība -gan politiski gan ekonomiski no ķīniešiem .Runā par to jau 10 gadus bet ņifiga neviens neko nedarīja.

Loģisks un visas pasaules normāli domājošu cilvēku domu piepildījums. Jau bij sācies jauns aukstais karš . No budžeta militārā industrija tikai kačā astronomisku piķi ārā ,cilvēkus gatavo karam un tur nepārtrauktās bailēs. Kam to vajag? Tikai un vienīgi militārajai mašinērijai .

Izskatās ka LV politiķi kā vienmēr ieņēmuši nogaidošu pozu un nezin tagad kādus rīkojums dod mēdijiem ko ta nu rakstīt .Krievi vairs izrādās nenāk ,bet Tramps ar vēl pozīcijas nav nostiprinājis . Uz kuru pusi tagad lai dupsi pagriež ? :) Šoreiz pat ļoti laba stratēģija.

Secinājums mans : Vai tiešām lai saprastu ko Tramps dara ir jānotiek vēl vienam 11 septembrim??
31.janvāris 2017, 11:03 | links

31.janvāris 2017, 10:38 | links

Es reiz rakstīju par bumerangu .Kamēr cilvēkam konkrēti neizskaidroju tā būtību ceru ka pieleca. Ignorēšana,neiesaistīšanās sarunā. Viss jau būtu ok ja nepārietu uz personālijām. Tad strīdi un taisnības meklējumi būtu interesanti te. Docent un Raih nevajag pretējā viedokļa paudēju uzsākot uzreiz apdirst .Uz zoba pavilkt -tas ir normāli . Biezādainie to uztvers ar humoriņu ,kas jūtīgāks uzreiz sāk kariņu un piemirst tēmas būtību. Vēl traģiskāki ir lasītāji kas visu lasa pa diognāli vispār neiedziļinoties būtībā un kontekstā. Brīžiem te ieeju un vispār nekādas poņas par ko iet runa.Tad jātin atpakaļ un jāmeklē diskuta sākums. Lielākā daļa to nedara bet uzreiz ielec virpulī pat nesaprazdami par ko iet runa. Pašos pamatos šī sadaļa ir interesanta ja piedalās ne tikai politinformācijas pulciņa dalībnieki bet arī vērotāji. Vērotāji - tikai jūs esat patiesības vidusceļa nesēji ,tāpēc pietiek lūrēt un ieliekat arī kādu savu domu graudu. No savas puses apsolos nevvienu neapsaukāt par rusofobu ,eirofobu vai Raihafobu :)
31.janvāris 2017, 10:32 | links

Vates docenta spēcīgākais arguments ir :DDDD. Pret to jebkurš ir bezspēcīgs.
31.janvāris 2017, 10:02 | links

Un DDDocent , vai šis te būtu tas atšķirīgais viedoklis ,no kura visiem foruma "rusofobiem" tagad būtu mutes ciet?
jaunini teli jau paradas bet atri tiek bloketi bet nekas nobloke vienu bet datori kadi 9 ja pareizi saskaitiju nu nepatik te citadi domajosi negribas bet jasaka ta viena kartiga salmo reklamas laizu komanda un daildirseji
Kaut kādā mērā tev ir taisnība-man mute ir ciet,jā...
31.janvāris 2017, 09:14 | links

Un tā argumentācija ir bezjēdzīga jonja izvērs pamatotu diskusiju ar faktiem
Docents, 31.janvāris 2017, 08:11

Tas nu gan ir jaunums visiem tēmas dalībniekiem, izņemot laikam opašu DDDocentu!:) Viņš kaut kur kaut kad esot izvērsis argumentētu diskusiju!!!??? Un visi esot pazuduši,astes kājstarpī ievilkuši, jo nav spējuši apgāzt viņa dzelžainos argumentus!!!:) DDDocent,iekopēsi kādu savu dzelžaino argumentu? Es, un domāju,neviens cits bez tevis tos te nav redzējis! Varbūt tu jauc forumus? Jo neba nu tikai te tu bliez savu propogandu. Šeit neko citu bez tava tupā :DDD es neesmu nevienu argumentu lasījis! NEVIENU! Un ja kāds pazūd pēc jautājumiem, tad tas esi tieši tu!!!
31.janvāris 2017, 09:10 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager