Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Skarbi. Viela pārdomām

raihs, 17.janvāris 2017, 21:19

Skatoties uz to, kādi kadri ieplūst šodienas ES valstīs, domāju, ka nebūsim vienīgie kandidāti ar šādu likteni.
17.janvāris 2017, 21:56 | links

jaskatas ir
17.janvāris 2017, 21:55 | links

alden tu brinumzemes mietpilsonis skaties lv zinas un tici tam ko tev tur betone izdari analizi neesi mulkis
17.janvāris 2017, 21:51 | links

Kā iet manai mīlulei tatjanai eur-pārlāmentā ?

skutans, 17.janvāris 2017, 19:56[/quote]

Taņa jau rullē ar pillām riepām. Eiroparlaments maksā brangu loni, turklāt katram deputātam tiek apmaksāts ne tikai birojs ar visiem darbiniekiem, bet arī visādi citādi prezentācijas izdevumi. Piemēram, ja tu (kā žurnālists, protams) viesojies Briselē vai Strasbūrā Eiroparlamentā, deputāti labprāt tevi aicina uz krogu intervēties. Ja viņi ir divi (intervē divus, piemēram, nacionāļus), tad, iespējams, ka intervijas beigās sakausies, kurš apmaksās rēķinu. Jo eiroparlaments apmaksā visu, tai skaitā arī ielūgto (ielūgumu nav grūti noformēt tepat Latvijā, izrādot nelielu interesi un attapību) žurnālistu lidojumu Rīga - Brisele turp un atpakaļ. Arī deputātu lidojumus, protams, vari lidot kauč piecreiz nedēļā šļurpu turpu.
Tad, lūk, Taņečka eirodālderu čupiņu nebāž vis azotē vai kur dziļāk, bet plašām riekšavām kaisa, visvisādus protesta pasākumus pret Latviju rīkojot.
Šajā ziņā viņa ir kristālskaidra. Tomēr kā cilvēks ar pamatīgu nobīdi pa fāzi. Diezgan pasen ir iznācis dažkārt papļāpāties, tad lūk, viss (saruna) rit normāli, līdz tēmā parādās jautājumi par "represētajiem" krieviņiem. Tad Taņečkai acis izvalbās, žoklis sasienas krampī un uznāk pilnīgs histērisks apstulbums. It kā būtu pusotrs polšs ribās. Tad pēc uzvedības un izskata - tipiska šizofrēniķe. Vajadzētu jau viņu vispār kreklā iepurināt un aizstiept pie tvaika dakteriem uz pārbaudi. Jo visādi citādi cilvēks loģisks, matemātiķe (ilgi strādājusi profesijā) pēc izglītības. Man viens no vecajiem krievāniem reiz teica, ka mācījies ar Taņu vienā skolā. Toreiz gan uzvārds bijis nevis hoholisks, bet absolūti semītisks (džeks gan nevarēja atcerēties to konkrēti). To mūsu krieviņu vietā būtu mazliet dusmīgs. Kā tas tā nākas, ka manas intereses viskvēlāk aizstāv žīdi Pliners un Cilēvičs (abiem meitas ar visām ģimenēm jau miljons gadu dzīvo Izraēlā) un viņu tautas māsa Taņa? Kā kārtīgs krievs tad es domātu - tas nevar būt uz labu, ka par krievu interesēm karo žīdi. Kaut kas slikts šiem aiz ādas. :D
17.janvāris 2017, 21:50 | links

sodiein ir divi varenakie pasaules cilveki namber van Vladimirs Vlademerovics otrs tramps vismaz pasaule klus draudzigaka

bambis, 17.janvāris 2017, 21:10

un kāpēc ne 习近平??

daddy_j, 17.janvāris 2017, 21:29putins ir tukša vieta pasaules politikā,pat no g8 izmeta.

uldens2, 17.janvāris 2017, 21:47
17.janvāris 2017, 21:48 | links

sodiein ir divi varenakie pasaules cilveki namber van Vladimirs Vlademerovics otrs tramps vismaz pasaule klus draudzigaka

un kāpēc ne 习近平??

daddy_j, 17.janvāris 2017, 21:29
putins ir tukša vieta pasaules politikā,pat no g8 izmeta.
17.janvāris 2017, 21:47 | links

bambis nepamodas bambis pabeidza darbu un atbauca no ezera engure 1mera asars parejie zaguli 200 lidz 360 380 mesli
17.janvāris 2017, 21:46 | links

Nesaprotu kāpēc visi putleristi ir uz vienu ģīmi ? ko ?
17.janvāris 2017, 21:44 | links

bambis pamodās :) sākās prātulas ....

bums, 17.janvāris 2017, 21:36
17.janvāris 2017, 21:43 | links

bambis pamodās :) sākās prātulas ....
17.janvāris 2017, 21:36 | links

un kāpēc ne 习近平??
17.janvāris 2017, 21:29 | links

Skarbi. Viela pārdomām
17.janvāris 2017, 21:19 | links

17.janvāris 2017, 21:10 | links

"+ vel ievel stulbeni ( musu skatijuma ) Trampu :)"
Plēsīgais, kas ir tie tevis minētie "mēs"?!...
P.S. Te iepriekš runāja par zvērestu došanām. Ir gadījies televīzijā redzēt saeimas zvērestu došanu jaunizcepto deputātu izpildījumā. Bija tāds buzajevs (nesaskaņa vai pctvl, neatceros)- es knapi varēju saprast, ko viņš buldurē un cerēju, ka tā priekšsēdētāja, vai kas tur ir galvenais, kas vada parasti tās visas sēdes, vinu pārtrauks, jo nu tā nevar, bitmatos... Abet nekā, džeks netraucēti noburbulēja zvērestu un bij' brīvs. Patizli kaut kā.... Vēl tizlāk bija, kad Ušakovs nobalsoja par divvalodību, lai gan zvērestā, kuru arī viņs bija devis, ir skaidri un nepārprotami teikts, ka "...būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu"... Nsaprotu, kāda jēga tādam zverestam, ja tas praksē nekā vispār nedarbojas... Es uzskatu, ka vajadzētu to aizliegt, jo citādi tā ir elementāra ņirgāšanās. nu ja nav, tad nav un viss.

eldorado, 17.janvāris 2017, 16:54
17.janvāris 2017, 21:05 | links

Eldorado nu ko tur padarisi - ari pediņi ar Latvijas karogiem pa ielam vazajas savas varavikšņu parades - demokratija ;)

plesigais, 17.janvāris 2017, 20:35

Nē, pagaidām tas ir liberālisms, nevis demokrātija! :)
17.janvāris 2017, 20:48 | links

Eldorado personigi mana skatijuma Tramps ir gudraks par musu simts kopa ņemtiem :) Tas ta :)

Kas uzskata Trampu par stulbeni un ari viņa veletajus - pamekle vel paris lapas atpakaļ ;)

Par zverestu - nu zini ja nesi pamanijis ka esmu vienkarš paķis un zverestu savai dzimtenei uztveru nopietni - man žel :( Es nezvereju lai stradatu saima vai lai tiktu partija pie Latvijas nodokļu silites . Es zvereju lai maniem berniem un mazberniem butu savs sturitis uz pasaules globusa , kur varetu ar pirkstu iebakstit un ar lepnumu pateikt - mana dzimtene LATVIJA :)

( jocigi vai ne - ka Raihs saka - idiots )

plesigais, 17.janvāris 2017, 17:44
Es neko nedomāju kurš gudrāks- tramps vai saeima- es tikai iebildu pret to, ka tu visus mūs pasludināji par viena uzskata pārstāvjiem.
Kas attiecas uz zvērestu- to jau es nesaku konkrēti tev, nedz arī ko pārmetu. Es vienkārši uzskatu, ka nevajag zvērestu devalvēt to vazājot saeimā, jo deputātu zvērēšana un tad deputātu izdarības panāk to, ka tam zvērestam zūd jebkāda cieņa, uzticamība un vispār jēga. Tāpēc- ja saeimā tā darās, tad vispār to jāņem laukā, lai neķengā.

eldorado, 17.janvāris 2017, 19:25

Eldorado nu ko tur padarisi - ari pediņi ar Latvijas karogiem pa ielam vazajas savas varavikšņu parades - demokratija ;)
17.janvāris 2017, 20:35 | links

taņai viss ir "šokolādē" ;)) Jā, kaut kā pasen nav dzirdēta viņas ķērkšana pret Latv.. oi, tas ir, es gribēju teikt, sen nav dzirdēts viņas atbalsts Latvijas valsts interesēm, kuru viņa pārstāv/"pārstāv".
17.janvāris 2017, 20:11 | links

2017, 17:48
Bij viens jenteresants gadījiens- neatceros sīkumus, datumus un uzvardus, bet kad policija gribeja ņemt ciet kaut kādu viņu aktīvistu, no krievijas viņs bija vai kur tur, a buzajevs turpat autiņā šim gūlās virsū- reāli piesedza ar ķermeni, lai policija nevar dabūt- jo deputātu ta aiztikt nav brīv'... nu tas bija tāds patizls amizieris...

eldorado, 17.janvāris 2017, 19:38

Tas bija kaut kāds "slavens" antifašists, kas iebrauca Latvijā caur Igauniju pirms leģionāru gājiena.

andreiko, 17.janvāris 2017, 19:52[/quote]

Kā iet manai mīlulei tatjanai eur-pārlāmentā ?
17.janvāris 2017, 19:56 | links

2017, 17:48
Bij viens jenteresants gadījiens- neatceros sīkumus, datumus un uzvardus, bet kad policija gribeja ņemt ciet kaut kādu viņu aktīvistu, no krievijas viņs bija vai kur tur, a buzajevs turpat autiņā šim gūlās virsū- reāli piesedza ar ķermeni, lai policija nevar dabūt- jo deputātu ta aiztikt nav brīv'... nu tas bija tāds patizls amizieris...

eldorado, 17.janvāris 2017, 19:38[/quote]

Tas bija kaut kāds "slavens" antifašists, kas iebrauca Latvijā caur Igauniju pirms leģionāru gājiena.
17.janvāris 2017, 19:52 | links

Un cik daudz solīdu profesoru ir nabagi? Pa pilnam

raihs, 17.janvāris 2017, 19:22

profesori nemaak "uzmest", toties "biznesmenjos" meteeji ir 9 no 10... :DDDD
17.janvāris 2017, 19:46 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager