Skarbi. Viela pārdomām
raihs, 17.janvāris 2017, 21:19
Skatoties uz to, kādi kadri ieplūst šodienas ES valstīs, domāju, ka nebūsim vienīgie kandidāti ar šādu likteni.
17.janvāris 2017, 21:56 | links
Skarbi. Viela pārdomām
raihs, 17.janvāris 2017, 21:19
sodiein ir divi varenakie pasaules cilveki namber van Vladimirs Vlademerovics otrs tramps vismaz pasaule klus draudzigaka
bambis, 17.janvāris 2017, 21:10
un kāpēc ne 习近平??
daddy_j, 17.janvāris 2017, 21:29putins ir tukša vieta pasaules politikā,pat no g8 izmeta.
uldens2, 17.janvāris 2017, 21:47
sodiein ir divi varenakie pasaules cilveki namber van Vladimirs Vlademerovics otrs tramps vismaz pasaule klus draudzigakaputins ir tukša vieta pasaules politikā,pat no g8 izmeta.
un kāpēc ne 习近平??
daddy_j, 17.janvāris 2017, 21:29
bambis pamodās :) sākās prātulas ....
bums, 17.janvāris 2017, 21:36
sodiein ir divi varenakie pasaules cilveki namber van Vladimirs Vlademerovics otrs tramps vismaz pasaule klus draudzigaka
"+ vel ievel stulbeni ( musu skatijuma ) Trampu :)"
Plēsīgais, kas ir tie tevis minētie "mēs"?!...
P.S. Te iepriekš runāja par zvērestu došanām. Ir gadījies televīzijā redzēt saeimas zvērestu došanu jaunizcepto deputātu izpildījumā. Bija tāds buzajevs (nesaskaņa vai pctvl, neatceros)- es knapi varēju saprast, ko viņš buldurē un cerēju, ka tā priekšsēdētāja, vai kas tur ir galvenais, kas vada parasti tās visas sēdes, vinu pārtrauks, jo nu tā nevar, bitmatos... Abet nekā, džeks netraucēti noburbulēja zvērestu un bij' brīvs. Patizli kaut kā.... Vēl tizlāk bija, kad Ušakovs nobalsoja par divvalodību, lai gan zvērestā, kuru arī viņs bija devis, ir skaidri un nepārprotami teikts, ka "...būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu"... Nsaprotu, kāda jēga tādam zverestam, ja tas praksē nekā vispār nedarbojas... Es uzskatu, ka vajadzētu to aizliegt, jo citādi tā ir elementāra ņirgāšanās. nu ja nav, tad nav un viss.
eldorado, 17.janvāris 2017, 16:54
Eldorado nu ko tur padarisi - ari pediņi ar Latvijas karogiem pa ielam vazajas savas varavikšņu parades - demokratija ;)
plesigais, 17.janvāris 2017, 20:35
Eldorado personigi mana skatijuma Tramps ir gudraks par musu simts kopa ņemtiem :) Tas ta :)
Kas uzskata Trampu par stulbeni un ari viņa veletajus - pamekle vel paris lapas atpakaļ ;)
Par zverestu - nu zini ja nesi pamanijis ka esmu vienkarš paķis un zverestu savai dzimtenei uztveru nopietni - man žel :( Es nezvereju lai stradatu saima vai lai tiktu partija pie Latvijas nodokļu silites . Es zvereju lai maniem berniem un mazberniem butu savs sturitis uz pasaules globusa , kur varetu ar pirkstu iebakstit un ar lepnumu pateikt - mana dzimtene LATVIJA :)
( jocigi vai ne - ka Raihs saka - idiots )
plesigais, 17.janvāris 2017, 17:44
Es neko nedomāju kurš gudrāks- tramps vai saeima- es tikai iebildu pret to, ka tu visus mūs pasludināji par viena uzskata pārstāvjiem.
Kas attiecas uz zvērestu- to jau es nesaku konkrēti tev, nedz arī ko pārmetu. Es vienkārši uzskatu, ka nevajag zvērestu devalvēt to vazājot saeimā, jo deputātu zvērēšana un tad deputātu izdarības panāk to, ka tam zvērestam zūd jebkāda cieņa, uzticamība un vispār jēga. Tāpēc- ja saeimā tā darās, tad vispār to jāņem laukā, lai neķengā.
eldorado, 17.janvāris 2017, 19:25
2017, 17:48
Bij viens jenteresants gadījiens- neatceros sīkumus, datumus un uzvardus, bet kad policija gribeja ņemt ciet kaut kādu viņu aktīvistu, no krievijas viņs bija vai kur tur, a buzajevs turpat autiņā šim gūlās virsū- reāli piesedza ar ķermeni, lai policija nevar dabūt- jo deputātu ta aiztikt nav brīv'... nu tas bija tāds patizls amizieris...
eldorado, 17.janvāris 2017, 19:38