Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Kristiāns Godiņš | 25.aprīlis 2019, 08:31 | 1 komentārs | 3050 skatījumi

Noskaidroti pirmā posma labākie!

2019. gada Latvijas Čempionāta 1.posms foreļu spiningošanā dīķos ir noslēdzies. Pavasara sezona jau trešo gadu notiek dīķu spiningošanas (area fishing) zīmē. Prieks, ka šī disciplīna ir ieguvusi stabilu vietu Latvijas makšķerēšanas sportā un Latvijas čempionāts spēj pulcēt daudzus Latvijas, Lietuvas, Ukrainas un Krievijas spēcīgākos sportistus. Šī gada 1.posmā piedalījās 68 sportisti, starp kuriem bija arī jaunas sejas, bet lielākā daļa jau ar sacensību rūdījumu. Čempionāts ir ļoti būtisks arī spēcīgākā Latvijas sportista noskaidrošanā sezonas reitingā, jo divu dienu laikā ir iespējas iegūt daudz vērtīgu punktu. Katrs sportists meklēja savu pieeju zivij un bija vērojama liela dažādība izmantotajos mānekļos un krāsās. Būtiski ir cēlies arī mūsu sportistu līmenis, jo reitinga 30nieks spēja regulāri atņemt punktus gan Latvijas, gan citu valstu pieredzējušiem un titulētiem sportistiem. Rezultāti bija ārkārtīgi blīvi un labāko astoņnieku noteica panākumi pēdējā tūrē. Bija sportisti, kuri ar uzvaru spēja ielauzties astoņniekā, bet bija tādi, kuri izkrita, jo neizdevās paņemt tik svarīgos punktus pēdējā cīņā. Tomēr, apkopojot rezultātus pēc abu dienu pamatturnīra, labāko sportistu astoņnieks pārsteigumu neraisīja, jo visi bija panākumiem bagāti sportisti. No Latvijas fināl cīņās tika četri sportisti, no Ukrainas trīs, bet no Lietuvas - viens.

Top 15

Izslēgšanas cīņu pirmā kārta saveda kopā Latvijas sportistus vienu pret otru, kas apbēdināja, jo tālāk tikt var tad tikai divi. Pirmo kārtu pārvarēja Algirdas Urbonas (uzvara pār A.Mokhnatko ar 2:1), Konstantin Riabets (uzvara pār M.Krucher 2:0), Matīss Lēnerts (tika tālāk pateicoties augstākai vietai reitingā pret S.Abramovu (1:1) un Anatolijs Livdāns (uzvara pār K.Godiņu 1:0). Nākamajā kārtā A.Livdāns uzvarēja ar 2:1 A.Urbonas, bet M.Lēnerts pēc reitinga apsteidza K.Riabets (0:0). Finālā M.Lēnerts uzvarēja A.Livdānu ar 3:2, bet K.Riabets ar 2:1 A.Urbonas. Zelts un sudrabs palika Latvijas sportistiem!

Latvijas Makšķerēšanas sporta federācijas vārdā vēlos pateikt lielu paldies un izteikt atzinību: Voldemāra Vastlājam par ieguldīto darbu dīķa teritorijas labiekārtošanā; Rytas Mazgas, kurš jau otro gadu ir ģenerālsponsors Latvijas Čempionāta 1.posmam; galvenajam tiesnesim/fotogrāfam Eduardam Nikolajevičam un tiesnešu brigādei, paldies visiem palīgiem, kuri ļāva pilnvērtīgi noorganizēt sacensības.

Čempionāts kopumā bija ļoti spraigs un aizraujošs. Līdz pēdējam nebija skaidrs, kuri sportisti tiks izslēgšanas cīņās. Arī zelta, sudraba un bronzas medaļu sadale notika pēdējā minūtē, kad Matīss Lēnerts un Konstantins Riabets ar 1 zivs pārsvaru izrāva uzvaras.

Ir nogurums pēc paveiktā gan startējot, gan organizējot sacensības, bet dzīve ar to ir interesanta – pārbaudīt savas spējas un tiekties pēc jauniem izaicinājumiem un panākumiem.

Tiekamies rudenī ar jaunām cīņām un emocijām!

Rezultāti sacensību sadaļā: http://www.copeslietas.lv/site/admin/index.php?mcode=measures_index&sec=view_measure&item_id=1063

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
dailonis

Malaci labi c'elat ara

07.05.19 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager