Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 20.jūlijs 2020, 18:12 | Komentēt | 1612 skatījumi

Noslēdzies CMS FīderKauss2020 – Tandēms

Carnikavas Makšķerēšanas Skola jau piekto gadu rīko makšķerēšanas sacensības Carnikavas novadā, Gaujā. Divus gadus biedrība pievērš īpašu uzmanību jaunpienācējiem makšķerēšanas sportā. CMS mērķis ir organizēt sacensības, kurās sportisti startē pārī ar iesācējiem. Šogad šajās sacensībās piedalījās 64 dalībnieki, kuri veidoja 32 tandēma pārus.

Pēc pirmās dienas bija trīs pāru līderi, Jānis Muciņš ar Kristapu Juhneviču, Vladislavs Bubnelis ar Igoru Barinovu un Rinālds Vācers ar Aivaru Voldeku. Otrā dienā visi trīs līderi tika ielozēti vienā zonā, kas nozīmēja to, ka būs cīņa ne pa jokam. Tā arī notika, uz uzvaru kopvērtējumā varēja cerēt tikai tad, ja loma kopsvars būtu virs 12 kg. Meistarību pierādīja tandēms Vladislavs Bubnelis ar Igoru Barinovu, kuri triumfēja divu dienu kopvērtējumā.

Katru gadu biedrība Carnikavas Makšķerēšanas Skola cenšas atbalstīt visus dalībniekus, tādēļ apbalvotas tiek arī tradicionālās nominācijas: Jaunība ar pieredzi- Guntis Ceders un Mārtiņš Jermcāns, Jauktais tandēms – Māra Ķenģe un Igors Zemīts 10 punkti un 19,035kg, Drosmīgie nesportisti – Ņikita Ivanovs un Guntars Bimšteins, Big Fish - Igors Zemīts (breksis 2,710).

Uzvarētāju trijnieks:

3. vieta Oļegs Gorjunovs un Radions Grickevičs (4 punkti, 21,025kg)

2. vieta Ansis Voicehovics un Jānis Stepānovs (3 punkti, 20,620kg)

1. vieta Vladislavs Bubnelis un Igors Barinovs (3 punkti, 21,085kg).

Šajā pasākumā biedrība izstrādāja un veiksmīgi notestēja jaunu programmu, kas palīdz apstrādāt sacensību rezultātus: https://aliga.lv/disciplinas/cms-tandems-2020/.

Šo apjomīgo un grūto darbu paveica biedrībai draudzīgs uzņēmums TEKVA ar Kristapu Rulli, kurš no šā gada ir arī biedrības un sporta komandas biedrs.


Paldies visiem dalībniekiem un atbalstītājiem:

Carnikavas novada domei

SIA VIKOTRANS

Copes Nams

Fish Matrix

Mapei

Lustīgie Meistari

TEKVA

FABLAB Rīga

Zeta GD

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager