Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Recepte | 17.novembris 2022, 20:37 | Komentēt | 668 skatījumi

Cepts breksis tīkliņā

Piedāvāju pagatavot cepeškrāsnī veselu breksi, kas pēc garšas nedaudz atgādina kūpinātu breksi. Recepte ļoti vienkārša, un darbietilpīgākais process ir tieši zivs sagatavošana. Paša ķerts un uztaisīts breksis šādi garšos lieliski.

Sastāvdaļas:

  • Ap 1 kg breksis
  • Zivju garšviela
  • Majonēze
  • Ķiploks vai ķiploku pulveris)
  • Graudu piparu maisījums
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana:

Zivi pārgriež pa muguru, iztīra, nepieciešamības gadījumā izmazgā, izslauka ar papīra virtuves dvieli.

Pārber ar zivju garšvielu, sāli, uzliek ķiploka šķēlītes vai arī ķiploku pulveri.

Ar majonēzi uzzīmē tievas paralēlas līnijas tā, lai izveidojas tīkla raksts. Majonēze dos garšu un papildu sulīgumu.

Pārber ar graudu piparu maisījumu.

Liek cepeškrāsnī un 180 grādos cep vienu stundu.

Labu apetīti!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager