Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 14.maijs 2023, 09:17 | Komentēt | 1944 skatījumi

Latvija 10.vietā PČ spiningošanā no krasta (teksta tiešraide)

16.45. Beidzot saskaitīti rezultāti. Latvija pēc šodienas pacēlusies par 3 vietām uz 10. pozīciju kopvērtējumā. Uzvara mājiniekiem Bulgārijai, otrā Čehija, bronzu izrauj Itālija. Individuālajā vērtējumā no mūsējiem labākais Raimonds Kinerts, viņam 18. vieta. Uģim Circenim 35. vieta, Arturs Stauga 41., Ģirtam un Andim kopvērtējums nepilnīgs, jo startēja katrs pa vienai dienai.

D zona

C zona

13.45 D zonā Raimondam tomēr mazliet pietrūkst.

B zonā Uģim pēdējā periodā 8 zivis. Tas dod dalīti 3.vietu periodā

13.28. B zonā Uģim 6 zivis un vēl 15 min

D zona

C zonas rezultāts.

13.22. Raimondam vēl 8 minūtes un ļoti vajag zelta zivtiņu. Viņas tur ir, nāk līdzi, bet pagaidām līdz krastam netiek.

13.01. Raimondam pirmā zivtiņa. Ja nomukts no nulles, tagad var izbaudīt copi. Galvenais tagad neapstāties, visu laiku mainīt vietas. Blakus ir vairāki brīvi sektori.

12.45. Izšķirošajā iegājienā Raimondam ir 15. kārtas numurs. Tas atkal nozīmē skrāpēšanu pa seklajiem sektoriem. Toties Raimim ir slepenais šūpiņš tieši tādam mērķim

12.35. Izmānīt kādu zivi kļūst arvien grūtāk un spriedze aug. Polijas čempionam Lipinski, kas šobrīd cīnās par medaļām, rokas trīc tā, ka mānekļa pārsiešanai aiziet vairāk kā minūte. Toties mikronimfa zivtiņu atnes. Ar to gan ir par īsu, Raimim ir 12 un pirmā vieta periodā!!!

12.25. Raimim ir vēl zivs. Konkurenti no Polijas un Itālijas iet viņam līdzīgi

D zona pēc 2 periodiem. A zonā Raimim 6 zivis, blakus itālim 8.

C zonas rezultāti pēc 2 periodiem. Ģirtam otrais piegājiens bijis ļoti grūts, nācās skraidīt pa sektoriem un kasīt pa zivtiņai. Kopā 3. Toties trešajā periodā viņam izdevās iestāties 16. sektorā, ks viņam ļoti patīk. Un pirmajās minūtēs jau 3 zivis.

11.50. A zonā Raimondam ar 15. iegājienu otrajā periodā 5 zivis. Tas nav slikti. Trešajā periodā viņam 1. iegājiens un izdodas nostāties sektorā, kur pirms viņa mongolim 10 zivis, bet visas uz vienas baltas gumijas. Tas nozīmē, ka visi citi mānekļi pirms Raimonda ir atpūtušies.

B zonā pēc 2 periodiem Uģim tāda tabula

10.55 C zonā Ģirts 8. vietā

A zonā Raimondam 7-8. vieta

10.40. Raimondam A zonā 17 zivis ar 11. iegājienu, visas no viena kvadrātmetra. Pēdējās minūtēs vēl 3 noslīkušas zivis. Aukla pa akmeņiem lupatās, pa pārtraukumu ir jāpaspēj pārsiet. Katrā ziņā Raimim ļoti kaujiniecisks noskaņojums.

10.15. B zonā Uģim ar sliktu iegājiena numuru nav izdevies tikt akvārijā, jāstrādā pa sekliem un ātriem sektoriem. Toties ir mazliet vairāk iespēju manevriem. Šobrīd 4 zivis un daudz nerealizētu copju. Tāpat kā Ģirtam, ir grūtības atrast mānekli, uz kura zivis sēstos drošāk.

9.55 Ģirtam 8 zivis, blakus čeham 14

8.30. Pāris kafijas komplektā ar bulgāru izpratni par sportiskām brokastīm, pusstunda pa kalnu serpentīniem knapi dvesošā busā, un mūsu izlase ir klāt pie upes izšķirošai cīņai.

Pēc mīklainās vakardienas šodiena solās būt trīskārt interesanta. Pirmkārt, priekšā aizraujoša cīņa par medaļām. Daudzu gadu favorīti itāļi un slovāki ir ārpus pirmā trijnieka un, zinot šos vīrus, padoties nebūt negrasās. Bulgārijas izlase, pirmajā dienā pilnībā izmantojusi mājinieku priekšrocības un panākusi ievērojamu atrāvienu no sekotājiem, šodien būs spiesta cīnīties ar pamatīgu presingu. Vai nervi izturēs, to mēs ar interesi pavērosim.

Otrkārt, mūsējie šobrīd ir tikai 13. vietā starp 17 komandām un tas nu nebūt neatbilst veču ambīcijām. Jā, upe ir zināma, bet visas kārtis ir sajauktas ar to, ka ierastās varavīksnes foreles vietā tagad ir jāķer strautene. Un tās uzvedību mūsējiem līdz galam vēl neizdodas atkost.

Treškārt, noteiktas cerības varam saistīt ar Raimondu Kinertu, kas individuālajā vērtējumā pēc pirmās dienas ir 7. vietā. Viņš no mūsējiem vislabāk vakar sajuta zivi, atrada strādājošus mānekļus un animācijas. Raimonds šodien strādās A zonā, Alfrēds viņam palīgos.

Uģis šodien cīnīsies B zonā, Māris viņam palīgos. C zonā šodien būs Ģirts, viņam tā zona ir labi zināma. Arturam izloze liek palikt turpat D zonā, teorētiski tai būtu jābūt priekšrocībai.

Zivis upē ir vēl papildinātas, tagad to būs vēl vairāk. Tomēr galvenā izmaiņa attieksies uz pilnīgi visiem- atšķirībā no vakardienas saules šodien ir konkrēts lietus. Pēc prognozes, tas turpināsies vismaz līdz divpadsmitiem. Vairs nebūs nozīmes ēnojumam sektoros, zivju uzvedība atkal būs pavisam savādāka. Līdz ar to viss vēl ir iespējams un mums ir dūšīgi jātur īkšķi.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager