Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 21.novembris 2023, 14:59 | 1485 skatījumi

Klāt jaunās CopesLietas

Šajā numurā atskatīsimies un Rīgā notikušo Pasaules čempionātu spiningošanā no laivas un noskaidrosim, kas mūsu sportistiem neļāva tajā pakāpties augstāk par 6. vietu.

Tikmēr Zirnis aprunājās ar mūziķi Rikardionu, turklāt šoreiz vairāk par zivīm un copi Gaujā nevis par dziesmām. Atskatījāmies uz fīdercopes sezonu A līgā, kurā šogad pašmāju amatieriem izaicinājumu meta arī puiši no Ukrainas.

Ceļot mīlētājiem šomēnes viens ļoti vērtīgs un informatīvi bagāts atstāsts par copes braucienu uz Somiju, atklājot vairākas interesantas līdaku un lašu copes vietas, apmešanās un loģistikas nianses, kā arī copes tehnikas un mānekļu izvēles Somijas ūdeņos. Savukārt tiem, kam patīk visu ko meistarot pašu rokām, neliela saruna ar silikona mānekļu veidotāju no Daugavpils - kas zina, varbūt tā nesīs iedvesmu vēl kādam aktīvam copmanim izmēģināt roku pašam savu mānekļu veidošanā. Laivu lietās šomēnes iedziļinājāmies dažādu akumulatoru niansēs, kas būs būtiskas tiem, kas pa ūdeņiem pārvietojas ar elektromotora palīdzību. Visbeidzot tiem, kam patīk kulinārijas procesi, šomēnes divu vienkāršu smēriņu receptes. Lai labi lasās!

Žurnālu Copes Lietas iegādāties var visās lielākajās preses tirdzniecības vietās, bet digitālā formā jaunāko un visus iepriekšējos numurus var lasīt AppStore un GooglePlay atrodamās aplikācijās.

Tomēr visizdevīgāk Copes Lietas ir abonēt. Apmeklējot vietni www.abonesana.lv tikai līdz decembra beigām ir iespējams abonēt Copes Lietas par viszemāko cenu - tikai 29.98 eiro uz gadu, par 12 žurnāla numuriem. Bez tam katrs abonētājs jau janvārī saņems īpašo Copes Lietu sienas kalendāru un Copes Lietu atlaižu karti, kas nodrošinās atlaides lielākajos makšķerlietu veikalos. Bez tam, visi Copes Lietu abonētāji piedalās Lielajā Abonēšanas Loterijā, kurā šogad var laimēt Estravel dāvanu karti ceļojumam 1000 eiro vērtībā, piepūšamo copes laivu ar alumīnija grīdu no Laivu Nama, laivas benzīna motoru Suzuki no Vimmo, siltu kombinezonu Norfin no OK Cope, dāvanu karti veikalos Copes Nams un daudz citu vērtīgu balvu.

Neatliec uz vēlāku, noformē savu žurnāla abonementu 2024. gadam jau tūlīt!

www.abonesana.lv

 
 
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager