Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
saimnieks.lv | 3.oktobris 2016, 17:49 | Komentēt | 1764 skatījumi

Piešķirts finansējums zivju migrācijas ceļu attīrīšanai

Zivju fonda padome ir nolēmusi atbalstīt vēl trīs no šogad pasākuma “Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā, kā arī privātajās upēs, kurās ir atļauta makšķerēšana” projektu iesniegšanas kārtā iesniegtajiem un izskatītajiem projektiem, kuri neiekļāvās 2016. gada projektu iesniegšanas kārtai izsludinātā finansējuma summā.

cl@Sulla

No Zivju fonda līdzekļiem piešķirts finansējums Dabas aizsardzības pārvaldes projektam “Nārsta vietas paplašināšana”, kas paredz lašveidīgo zivju nārsta vietas paplašināšanu dabas lieguma “Raķupes ieleja” teritorijā (finansējums 2359,50 eiro). Atbalstīts arī Dabas aizsardzības pārvaldes projekts “Zivju migrācijas ceļu attīrīšana”, kas paredz Zivju migrācijas ceļu attīrīšanu, iztīrot Vēršupītes un Vecslocenes upju atsevišķus posmus no upē iekritušiem kokiem un to sanesumiem un bebru dambjiem, uzlabojot ūdens apmaiņu un zivju migrācijas iespējas Slokas ezerā un Vecslocenē (finansējums 3219 eiro), un biedrības “Ruckas viļņi” projekts “Papildināt zivju resursu krājumus Ruckas ezerā”, kas paredz 4000 līdaku mazuļu ielaišana Ruckas ezerā (finansējums 968 eiro).

Lēmums pieņemts, ņemot vērā Zivju fonda pasākumu 2016. gada projektu īstenošanas rezultātā izveidojušos Zivju fonda finansējuma atlikumu un Zivju fonda administratīvo izdevumu finansējuma neizlietoto daļu. Lēmums par konkrēto projektu atbalstīšanu pieņemts, ievērojot augstākā saņemtā vērtējuma secību šī gada projektu iesniegšanas kārtā izskatītajiem projektiem. Vienlaikus jāatzīmē, ka Zivju fonda padome 2016. gada pavasarī nolēma, ka gadījumā, ja turpmāk atbrīvosies Zivju fonda finanšu līdzekļi vai kāds no projektu iesniedzējiem, kuriem piešķirts daļējs Zivju fonda finansējums, atteiksies no projekta īstenošanas ar samazinātu Zivju fonda finansējumu, tad saistībā ar projektu iesniegumu kārtā vērtētajiem projektiem, kuri, ievērojot augstākā saņemtā vērtējuma secību, tomēr neiekļāvās kārtai izsludinātā pieejamā finansējuma summā, padome var pieņemt atsevišķu lēmumu par šādu projektu atbalstīšanu.

Šādu praksi – rudens pusē atbalstīt gada pirmajā pusē izskatītos, bet finansējuma trūkuma dēļ neapstiprinātos projektus, ja projektu īstenošanas rezultātā atbrīvojas Zivju fonda finansējums – padome ir izmantojusi arī iepriekšējos gados.

avots

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager