Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
L.M.S.F | 6.decembris 2016, 19:18 | Komentēt | 2665 skatījumi

Atlases sacensības 2017. gada izlases kandidātiem (labots)

CL©Sencis

Latvijas izlases galvenais treneris Normunds Grabovskis, gatavojoties 2017.gada Pasaules čempionātam zemledus makšķerēšanā, informē, ka Latvijas izlases sastāvs (6 sportisti) tiks noteikts atlases sacensībās, kuras ieplānotas 27.,28.un 29.janvārī Mazajā Baltezerā (vai Limbažu Lielezerā, ja PČ sacensības tiks pārceltas uz Limbažiem).

Tāds risinājums tiek izmantots, jo 2016.gada LČ zemledus makšķerēšanā plānoto 3 posmu vietā notika tikai 2 posmos, bez tam šajā sporta veidā ir parādījušies vairāki jauni un perspektīvi sportisti, kuri ļoti strauji progresē. Atlases sacensības ūdenstilpē, kurā notiks pasaules čempionāts, ir pareizākais veids, kā noteikt pašreiz labākos sportistus.

Sacensības ir plānotas 3 dienas, katru dienu pa 2 kārtām, katra 2,5 stundu garumā ar stundas\pusotras pārtraukumu atpūtai un inventāra sakārtošanai. Izlases sastāvs tiks noteikts pēc visu 6 kārtu rezultātiem, sportisti, kuri kopvērtējumā ieņems pirmās 6 vietas, tiks iekļauti izlasē.

Ņemot vērā iepriekšejo sezonu rezultātus uz atlases sacensībām tiek aicināti:
1. Raimonds Kinerts
2. Kārlis Goldmanis
3. Māris Āriņš
4. Artūrs Baltais
5. Ainārs Eglītis
6. Krišjānis Lisovskis
7. Aldis Vārna
8. Ēriks Tučs
9. Pēteris Lideris
10. Oskars Apsītis
11. Normunds Margevičs
12. Aldis Voits
13. Andis Vecvērdiņš
14. Harijs Raciborskis
15. Agris Rudzāns

Lūgums šiem sportistiem nopietni izvērtēt savas iespējas un vēlmi piedalīties minētajās sacensībās un savu lēmumu (gan piekrišanas, gan atteikšanās gadījumā) līdz 15.janvārim paziņot Normundam Grabovskim pa e-pastu: normunds@salmo.lv

Ja arī citiem sportistiem ir vēlme treniņa nolūkos piedalīties šajās sacensībās, tas ir iespējams, savlaicīgi sazinoties ar Normundu Grabovski.

Vairāk informācijas par LČ un atlases sacensībām būs 2017.gada pirmajā nedēļā, kad jau būs precīzāk prognozējami ledus un laika apstākļi.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager