Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
irLliepaja.lv | 12.janvāris 2017, 12:26 | Komentēt | 5195 skatījumi

Stinšu svētku apmeklētājiem sarūpēti patīkami pārsteigumi

©latvia.travel.lv

Sestdien, 21.janvārī, norisināsies pasākums «Stinšu svētki Liepājā». Pasākuma programma papildināta ar vairākām interesantām un nebijušām aktivitātēm, informē pašvaldība.

Pasākums 2017.gada 21.janvārī tiks atklāts ar unikālu vides objektu – 3,5 metrus augstu ledus skulptūru «Liepājas stinte», kuru veidos mākslinieks Ainars Zingniks. Ledus skulptūra tiks veidota jau vairākas dienas pirms atklāšanas, un ikviens liepājnieks varēs vērot skulptūras tapšanas procesu, informē domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļa.

«Stinšu svētki Liepājā» pasākumā tiks piedāvāta izklaides programma gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem, būs iespēja iepirkties svētku tirdziņā un piedalīties zemledus makšķerēšanas sacensībās kopā ar vides pētnieku Māri Olti.

Pieteikšanās zemledus makšķerēšanas sacensībām ir iespējama internetā www.sofijaslaivas.lv

Pasākumu "Stinšu svētki Liepājā" vadīs Latvijā pazīstamie aktieri Kaspars Gods un Egons Dombrovskis, savukārt par muzikālo noformējumu rūpēsies mūzikas apvienība "Apvedceļš" un "Cepumi". Ikviens pasākuma apmeklētājs varēs arī piedalīties pirmajās elektrokartinga sacensībās zem klajas debess īpaši veidotā trasē. Par sacensību norisi rūpēsies uzņēmums "Blue Shock Race".

Īpašs pārsteigums ir sagatavots visiem teātra mīļotājiem, jo pirmo reizi Liepājā, tirdzniecības kanāla malā, īpaši veidotā teltī varēs noskatīties teātra izrādi "Bļitka". Biļetes tirdzniecībā būs pieejamas jau šajā nedēļā Biļešu paradīzes kasēs. Izrāde "Bļitka" ir tapusi režisora Dž. Dž. Džilindžera režijā, galvenajās un vienīgajās lomās – Kaspars Gods un Egons Dombrovskis. Šis stāsts ir par divu vīriešu sarunu, kas sākās šķietami nespeciāli. Jānis un Zigmārs satiekas uz aizsalušā Liepājas kanāla – viens uz ledus dzīvo jau nedēļu, iekārtojis sev kārtīgu bļitkotāja telti, otrs – dodas pašam nezināmā virzienā pēc samērā vētrainas nakts naktsklubā.

"Stinšu svētki Liepājā" norisināsies K.Zāles laukumā no pulksten 11 līdz 16, savukārt teātra izrāde "Bļitka" būs skatāma pulksten 19.

avots

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 4 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager