Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Nu kā to ņem,labāk ir braukt,kur esi bijis vairākas reizes,nevis uz dullo.Ja skatās no GPS,tad ņinā ir bļoda,bet kodavere ir labāka+ Tamispala+Kolka+Mustavere,utt tas ir pašiem labāk zināmas vietas.bet peipusniek brauksim un vecajām pārbaudītām vietam jo priekšmums vienmēr ir zivis:))
25.februāris 2011, 11:00 | links
 
Skrejejs, es arī zvanīju. Nu tad nebrauksim rīt uz Ninu. Brauksim uz Alaukstu - oi, atvaino, uz Kodavere :-))
25.februāris 2011, 10:54 | links
 
Skrējēj, tu +/- visu laiku uz vienu vietu ?

Esmu bijis divas reizes vienā vietā, tukšā nepaliku, bet sajūta ir, ka jāmeklē kas cits, jo tur jau bik paretināts. Varbūt maldos.
25.februāris 2011, 10:51 | links
 
Draugi tagad esot Ņinā un nav atraduši ne zivi ne copi.:(( nav ko braukt uz nepārbaudītām vietām.
25.februāris 2011, 10:39 | links
 
Ok, tā nebij skaudība vai acī knābšana, vienkārša ziņkāre :) Arī dikti gaidu izbraukšanas datumu, Ne asakas
25.februāris 2011, 09:43 | links
 
Tonton, bij domats taa,ka parasti, kad 30 min nochakareejies pie alingja, zive ir pagajusi kaut kur saanjus, bet tomeer ta bij palikusi tur pat un turpinaaja kjerties :)
Lomi skaisti - pa abaam dienam :)
pashi prieciigi - ari pa abaam dienaam :D
25.februāris 2011, 09:32 | links
 
Artiss
Nekā personīga, bet nevaru saprast domu tavu:
"un asars joprojaam turpinaaja njemt .. ka rezultataa lidz vakaram bija asars 12.5 kg .. ari citiem bija SVAKI lomi.. lielais kaut kur saanjus bij pagaajis, lai gan pa vidu bij viens otrs smukaaks asariits, bet nu salidzinoshi maz..
Lomi skaisti, pashi priecigi,
Piedo:)
25.februāris 2011, 09:26 | links
 
arti malacis!!! Ne asakas arī turpmāk, tikai nevajag minēt par zivju tirdzniecību!!! Sāks EE ierobežot utt....
25.februāris 2011, 03:37 | links
 
Lomkas beidzās-2 diennieks.
25.februāris 2011, 02:33 | links
 
artiss;nu zinaashu kur un kaa iet :)-ar braaļiem gribi aprunāties!!!
24.februāris 2011, 22:47 | links
 
Es tam piekrītu,ir kas raudas,brekšus brauc speciāli pat ķert.Es ar labāk noķertu dažas vēdzeles,ja jau bieži brauc un vietas ir zināmas,tad jau nav tik grūti.Vispār jo vairāk makšķernieku brauc uz turieni-jo vairāk paliek zivju LV neizķertu.
24.februāris 2011, 22:43 | links
 
Ehh... bijaam peipii.. 2 dienas.. Pie Kallastes.. Kompaanija forsha, zivis skaistas, pashi apmierinaati..
Uzbraucaam ar mashinu uz ezera.. sataisijaamies un sakaam mekleet.. bija puishi ,kuri uzreiz uzsedaas uz ziveem.. sakaas ar raudu,pa vidam kaads asars, bet man pirmie 3 alingji pa tuksho... un svarovski kristaalinju vins est negribeeja. Atradu vienu veco alingji, iebaroju un cope sakaas. kjeraas smuks asars, lai neparspileetu, viens otrs bij uz gramiem 500.. pamataa 200-300 gr.. nu vienkarsi skaists asars.. kjeeraas visiem, pirmajaa dienaa panjeema arii breksiits, tas taads uz kg.. vismaz kaut kads bonusins... lidz plkst 14 asars njeema labi, lai gan diez gan daudz tukshaas copes un tik pat nodila..
piebrauca pie mums uz ledus zivju uzpirceeeji, kuri pa 1.2 eiro nopirka asarus un pa 0.7 eiro nopirka arii raudas.. bet lidz ar to zivju pardoshanu cope beidzaas.. vairs pa retam asariitim... lidz tam bridim man bij 14 kg ziviites.. pec tam bij vairs vien 4 kg..
vakaraa vienam draudzigajam Sansanicham uz mormisku panjeema ljurbinja.. nu smuka,tieshaam smuka. :)
pa nakti atstaaju udu.. rezultataa no rita uudas vairs nebija, bet bija dzivnieku peedas blakus, ka izsecinajaam, aizstiepusi uudu prom :D:D:D
ari nakoshaa dienaa darbojaamies visi pa saviem alingjiem, bet asars vairs nebij tik smuks ka vakar, un kjeraas pavisam kapriizi.. pie tam, braucot uz ledus virsuu, muus jau tur sagaidiija 12 braalji, bet ieprieksejaa dienaa bijaam tikai muusu kompaanij un viens braalis.. eh.. bediigi, bet nu, viss ok.
kjeeraam asariishus, lidz panjeema viens breksiitis .. nu taads zem 2 kg.. saakumaa naaca salidzinoshi viegli, jo nebija nekaada baigaa klasiskaa brekshu pumpeshana atpakalj dzlijumaa, bet pie alingja saaka psihot un tad bija bljaaviens peec gafa :D
pec 30 min skaistulis bija manaa maisinjaa :) un asars joprojaam turpinaaja njemt .. ka rezultataa lidz vakaram bija asars 12.5 kg .. ari citiem bija svaki lomi.. lielais kaut kur saanjus bij pagaajis, lai gan pa vidu bij viens otrs smukaaks asariits, bet nu salidzinoshi maz..
Lomi skaisti, pashi priecigi, 7dien braukshu atkal un nu zinaashu kur un kaa iet :)
Paldies ZG, cepums Tev :)
24.februāris 2011, 22:41 | links
 
Āķi: bet bez asariem ir tak vēl vēdzeles! Skatos par tām laikam ir aizmirsuši, pagājušo reizi pamēģināju un trīs pa pusotrustundu ārā, čoms teica nahren tos asarus, tas tak pavisam cits fīlings:)))) Un nevajag kaut kur nezināmos entos kilometrus dzīties iekšā!!! Tā kā domājat!Ne asakas!!!
24.februāris 2011, 22:27 | links
 
Cik lasu arī Rus valodas forumos,tad asari ir baigi kūtri uz sekuškām.Kā ir smaka uz āķa,tad paņem.Ir jau kuri velk,bet tie te neraksta.
24.februāris 2011, 22:07 | links
 
Šaubos,vai uz tā zvēra Peipī kaut ko normālu var noķert.
24.februāris 2011, 21:58 | links
 
Cilpas garums,tā pat āķu dekorācija,baigi strīdīgi,vēl kā spēlē.Vieni uzskata,ka āķiem teiksim jābūt vienāda svara ja tā var teikt,lai viņi pārvietotos paralēli.Es parasti lieku pēc lieluma vienādus,bet viens ir vairāk peldošs(augstāk turas ūdenī) un man to vairāk ņem.Pietiek ar mazu porolona gabaliņu-tas ceļ uz augšu.Ja ir tukšās copes,tad vajag mazliet iepauzēt piecērtot.Tā kā Peipī tie asari nemaz tik agresīvi nav pagaidām,tad ar dabīgo ēsmu un lēnu spēli(pat stāvošu)māneklis pārējiem kabina iekšā.Tas pagaidām,gan jau paliks agresīvi!
24.februāris 2011, 21:51 | links
 
Gunča
TU nezini!!!
:)))
24.februāris 2011, 20:56 | links
 
vairi - es tādu ūdensbubuli rokā neņemtu, kur nu vēl mutē... :DD
24.februāris 2011, 20:53 | links
 
Nekas nav par garu:))
24.februāris 2011, 20:36 | links
 
Labi, Jūs te spriežat, bet man jāiet panskas krāmēt. Kā nekā uz divām dienām laižu!
24.februāris 2011, 20:29 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager