Un kā ar upenēm taisīt ? Tā pat kā ar ķiršiem ?
gintsgg, 20.jūlijs 2015, 23:19
Es taisīju vienu reizi. Bija garšīgs, bet ne stiprs. Var uzjaukt kokteili, pielikt teiksim meža avenes klāt. Aromāts mmm.
20.jūlijs 2015, 23:39 | links
Un kā ar upenēm taisīt ? Tā pat kā ar ķiršiem ?
gintsgg, 20.jūlijs 2015, 23:19
Ala Vitenahemota stilā pagatavots švammis garšos dievīgi?
Za ribalku!
BrunoL, 11.maijs 2015, 20:06
Pēc loģikas tā majonēzes kārta pāri zivij to arī nozīmē, ka pati zivs ir nebaudāma, savadāk jau to neslīcinātu vienā no neveselīgakajiem produktiem. :D :D :D Nav īsti korekti rukāt iekšā majonēzes paciņu un slavēt "oj, ku laba recepte". :D :D :D Arī cīsiņi pārklāti ar majonēzi un labi daudz ķiplociņu - 20-30 min cepeškrāsnī - vienkārši dievīgi! :D :D :D
abrakadabra, 11.maijs 2015, 17:53
Sviestam 'agstāka'cepšanas temperatūra nez vai būs ,jo tas piedeg.Ta jau drīzāk 'aukstāka'...Garšas īpašibas gan labākas.
Tonis, 11.maijs 2015, 17:33
Cepeškrāsnī...follijā...pārgriež kā vimbu uz kūpināšanu....pipars..sāls...kiploksāls....ķimene un pāri majonēze...uz 45min cepeškrāsnī un mēli var norīt...
kasix3331, 11.maijs 2015, 12:46
Cepeškrāsnī...follijā...pārgriež kā vimbu uz kūpināšanu....pipars..sāls...kiploksāls....ķimene un pāri majonēze...uz 45min cepeškrāsnī un mēli var norīt...
kasix3331, 11.maijs 2015, 12:46